103300 vurkırbacı pala
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
dolar ekside brent ekside altın hafif yükselişte sentimente göre çoğnluk şortta ,şortta yakalanan birisi olarak tek olumlu olayı longçuların an itibarıyla kendilerine aşırı güveni var ki bu ters bir indikatör olabilirHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
yarın 104575 stop olacağım eğerki stop olursam buraya yazdığımdan beri tüm kar gittiği gibi 3 kontratın 2 si de gidecek yani minicik servetimin %70 i buhar olacak tek kontratla devam edeceğimHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
103875 ile güne başlıyacak olan vob a Şort devam -mecburen tabiiki
Diamonds are Forevever - Craps Scene
craps : çift zarla oynanan bir oyun ,İsim olarak kullanıldığında; "açar kâğıt, iki as" anlamına gelmektedir.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
günü müzikle bitirmek moda oldu galiba bu aralar bu da benden olsun tüm şortçulara
yarın görüşmek dileğiyle 
Yorum
-
104725 kapattı dolayısıyla stop oldum tek tesellim ekstreye baktığımda 2 kontratım var oysaki ben tek olacağını düşünmüştüm herhalukarde iyi zarar ettim neyse 2 kontratla ilerikimaçlara bakacağız pozson şimdilik flatCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın 104575 stop olacağım eğerki stop olursam buraya yazdığımdan beri tüm kar gittiği gibi 3 kontratın 2 si de gidecek yani minicik servetimin %70 i buhar olacak tek kontratla devam edeceğimHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
uzun zamandır böylesine bir şortçu katliamı görmemiştik yanlış hatırlamıyorsam geçen sene eylül ayında olmuştu ozamanda böylesine negatif uyumsuzlukla habire gitti hatta garan tavan olmuştu , stoploss iyidir çoğu zaman hayat kurtarırHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
garan tavan olmadı ama tavana yakın da olmadı değil hani 9.93 görüp 9.77 kapattı vobda 108875 görüp 107626 kapatı ,finansal piyasamız tarihi bir gün ve haftayı geride bıraktı bugünü ilrde çok kişi anlatacakHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
daha 2 gün önce stop oldum omasaydım tüm sermaye gidecekti SL hayat kurtarır ,hadise trende döndü sanki-yükselen borsanın tadını almadık ona mı yanalım bi de bir kısmında terse geldik bile ona mı yanalım,neyse ileriki maçlara bakacağız gittiği gibi gelirde İNŞALLAH
Yorum
Yorum