Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

1960 da ihtilal olmasa idi....menderes bu nedenle komple gidiyordu zaten....

1980 de ihtilal olmasa idi.... demirel komple gidiyordu zaten....

22 subat olmasa idi.............erbakan komple gidiyordu zaten...

bu ihtilaller....turkiyede sag partileri kurtarmak ucun yapıldı....halkın ummugunu bunnar yerine asker sıktı...bosaltılan hazineyi doldurmak ucun.

şimdi insallah karışmaz....ve bu sag partilerden komple kurtuluruz...halkın özgur kararıyla...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

yeni kene kademeleri...

92....94...96...98...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• azizaydin
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2007
        • 118

o zaman kuzum önce yukarı sonramı aşağı inecez demek oluyor bu.zaten 1 kasıma daha var.
        y.t.değildir.

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          o zaman kuzum önce yukarı sonramı aşağı inecez demek oluyor bu.zaten 1 kasıma daha var.
          y.t.değildir.
          sn. azizaydın, baksanıza bugün sabahtan adamlar bin küsür puan aldılar yukarı
          vadeliler eksiye geçmese belki + kapanacaktık veya başka bir sebep bulunacaktı düşüş için. adamlar testereye almışlar, piyasada ne kadar yukarı gider aşağı basar tezi varsa alayını doğraya doğraya gidiyor. paradan ziyade algıları yok ediyor. ki ellerindeki enstrümanlarla zaten para kazanmama ihtimali yok skenderin.

kuzu abinin dediği gibi, Er kişi 92den 98e gidecek bir piyasada şorta inanıp (veya tam tersine) parasını buna göre kolay kolay yönetemez bu havada.
          inancı kırılır, gece için için ağlar para kaybediyorum diye. 97yi görürse full longa döner, daha neler diye.

valla kuzu abi, işin maddi boyutu bir yana
          Allah razı olsun.
          hem yöntem hem de inanç aşılıyorsun.
          bunlara sahip olan zaten illa para kazanır Allah nasip ederse.
          İnşallah bilginden bolca faydalanırız, anlarız seni biz de.

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Bayram degil seyran degil, Faizler de ki bu ziplama neden acaba?
            Peki bu ziplamanin hedefi neresi acaba?

Not;Grafik haftaliktir, hafta bitmeden yorum sakincali ola-bi-lir, ancak dikkatimi cekti ve sizlerle paylasmak ihtiyaci duydum.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

babo....grafik dahada ilginclesecek...dolar almak ucun tl bulmak lazım...tl bulmak ucun bono satmak ilazım...bonoyu bu ortamda devletten baska kimse almaz...PEKİ DEVLET NİYE ALIYOR....ALMAZA BUGUN FAİZ KENDİLİGİNDEN YUZDE 15 Dİ....

DEVLET ALIYORSA NE OLUR....verdigi tl yi banka alır gider dolar alır....ve dolar cıkar...ve gene cıkar ve gene cıkar....taaki devlet bonoyu geri almaKTAN VAZGECENE KADAR...o anda....dolar tl....COKERRRRRRRRRR.....

bu nedenle BABO....guzuettin garındasın...dolar tl yi shortluyor...niye...işte sozunu ettigim o cöküsten goturmek ucun...

spot...3.05 de shortladık karı aldık...cunki ekonomi bakanı merkeze sakın karısma dedi...hııı dedim daha var....3.10 da shortluyacagım dedim...ekim 15 gibi devlet cekilir...secime 15 kala...ya oy ver yada bat diyecek...

ceddimiz...ecdadımız...boyle fırsatları kacırmazdı...bizde kacırmıyoruz babo....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

rahmetli kerim agabeyimle....amiralde oynuyoruz....o yıllarda seans salonunda oynuyoruz....biz aldıkca amiral cıkıyor...kerim agabeyim banka kredisi kullanıyordu...amiral cıktıkca ipotegimiz arttıgı ucun kredi bosa cıkıyordu...bi yere geldik...ben yeter dedim...kredileri kapatalım...kendi paramızla devam....DEDİKİ....LEM ELİMİZE BI FIRSAT GECTİ....NE CIKMASI ULEN...cak ilaveleri....caktım...amiral iki katına gelmişti....paraları aldık...modada irakı balık cekiyoruz....ne kadar zeki oldugumuzu anlatıyor...kalkıp kalkıp birbirimizi opuyoruz....ne oldu biliyormusun....amiral 2 kat daha cıktı uc haftada...kerim agam beni oldurecekti....NİFAK SOKTUN DEDİ...yıl 1999 sonu 2000 baslarıydı...

dogandada oynamadıgımız bi kalem malımız vardı..buna karısma ben karar verecegim dedi....20 kat cıktı...ama biz satmadık...amirale bozulmustuk...anayasa kitabı fırlatıldı....hersey goctu...doganda goctu gene satmadık...amirale kusmustuk bi kez...ikiz kuleler bumbalanınca sattık...

gene modada içiyoruz...dediki lem kuzu...bi daha ne dersen o....biz kendi cebimize bakalım....o yıllarda midemiz agırıyordu...rahmetli zeytinyagı ile anzar balını karıstırmıs onu içiyorduk..butun gun....şişeden...bunnar zabahtan içmeye baslıyorlar diye sikayet ettiler...salon yetkilisi geldi...abi burada içmeyin dedi....neyi dedi kerim agam...içkiyi dedi...kerim agam şişeden bi yudum içti...adama verdi...iç tadına bak anzer balı dedi...içti...abi keske içki içseydiniz bu ne felaket bişey dedi...olumm midemiz sinirden ayvayı yedi...onu tedavi ediyoruz dedi...rahmetli.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

yaaa babo....bi erzurum turkusu var....biliysen gurban...seele...

yagmur yagar ortmelere

biryere daldalan yar....

dunya kaldı yetmelere

bi yere daldalan yar...

senle ben....gariii...yolcuyuk yawrim....oteki tarafta dibime dusme...gene kızdırırım seni...

bu dunyayı....yetmelere bırakıp....kırklara karısıp ucacagız...ben evliya olurum sende embiya...

huysuz oldugun ucun...dersinki dünyayı ben ellerimde tutuyorum....yoksa bosluga duser..

bende derim ki...de iktir lem..ben tutmasam gider marsa carparsın....iddilasırız gene...

Yorum

• zoro
                    Seyirci Üye
                    • 09 Ağustos 2011
                    • 65

Dereler aktı geçti,
                    Kurudu vakti geçti,
                    Nice hanlar sultanlar
                    Tahtı bıraktı geçti..

Bu dünya bir pencere
                    Her gelen baktı geçti..

Dayicigim.. Hepimizin ardindan ''öldü " diyecekler birgün.. Delaanli gibi yaşayalim o zaman.. Ben gencim emme beni depresif yapıyor senin böyle lafların.. Sen çok yaşa..

Yorum

• ohannesburg
                      Katılımcı
                      • 07 Mart 2015
                      • 117

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bayram degil seyran degil, Faizler de ki bu ziplama neden acaba?
                      Peki bu ziplamanin hedefi neresi acaba?

Not;Grafik haftaliktir, hafta bitmeden yorum sakincali ola-bi-lir, ancak dikkatimi cekti ve sizlerle paylasmak ihtiyaci duydum.

babo abi çok alenen amuda kalkmış bir atlet görüntüsü var
                      yıllarca çalışmış çabalamış olimpiyatlarda altın madalya hedeflemiş.

bu kadar alenen tobo çalışır mı diyor insan ama bakalım
                      neler göreceğiz. para lazım etti, kredi de kullandım iyi mi etmişim kötü mü etmişim göreceğiz zaman içinde.

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Lem kuzu oğlu kuzu,
                        Sen amiralde o karı kaçırdığında ben de orada trade yapıyordum. Ben de kredileri kapattım ve kağıtlarımı tavandan kaptırdım. Sonra da alım fırsatı vermedi zaten!!

Daha sonra kokusu çıktı.
                        Malatyadan bir delianlı "açığa mal basmış" Ortaköydeki bürosundan denize baka baka açıpa mal satmış teres..

O tavanlar neticesinde o delianlının (o zamanki para ile) 20 milyon $'ı nı aldılar..

Delianlı da bunu kaldıramadı ve kendi kafasına TEK kurşun sıktı.!!

Bu piyasa berbat bir piyasa.
                        Bu para kanlı para.

Şahit olduklarımı mezara kadar yazamam.
                        Yazarsam beni Marsta da olsa bulur, kafama sıkarlar!!!
                        Halbuki ben yatağımda ölmek istiyorum.

Merak etme öbür tarafta sen de ben de (bütün usulet ve suhuletle soygun yapanlar) aynı cehennemde aynı odunun yanında yanacağız!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Aynı apartmanda oturduğumuz bir (********) avukat vardı.
                          Adananın delianlısıyım derdi.
                          Amiraldaki bu tavan serisi başlamadan bir gün önce o zamanın yüklü bir parası ile geldi benim aracı kurumuma ve hesap açtı..
                          Sana ne alayım? Dedim??
                          Abiciğim ben ayda %10 kazanayım yeter sen kendine ne alırsan bana da ondan al dedi!

Uzatmayayım, ben ve 4 sanayici arkadaşım (ekürim) dalmışız Amirale...
                          Bu Adanalı DELİANLIYIM diyen oğlana da aldım Amiral!!
                          Bir hafta içinde 4 cü tavandan sattık!
                          Adam hergün telefon ile durumu takip ediyor.
                          Malları satınca İŞLEM ORDİNOSUNU HAZIRLATTIM VE AKŞAM KAPISINI ÇALDIM..
                          Geleceğimi biliyordu ********. Viskiaçmış ufak bir masa donatmış.. 2 fırt viskide.n sonra ordinoyu imzalaması için önüne uzattım.
                          Abiciğim ayıp ettin ÇAK BİR İMZA BENİM YERİME!!
                          ......
                          Hayatımda ( karımın hesabı için bile yapmış değilim). yapmadığım birşey!!

Neyse ordinoyu SS imzalayttım ve müsaade isteyip kalktım.
                          1 hafta sonra Amiral bu ********in sattığı fiyatın misli misli üstündeydi.
                          Telefon açtı ve FARKI BANA ÖDE dedi..
                          ))

S** tir çektim tabi!!
                          Seni ve aracı kurumunu SPK ya şikayet edicem dedi.
                          O zamanki SPK başkanı (şimdi rahmetli oldu) gerçekten de Adanalıydı.
                          A***nın örekesine kadar yolu var dedim.

Dava açtı.
                          Dava 1 yıl sürdü.
                          Ve iddialar reddeildi.

Bu ********in kafasına sıkmayı çok istemiştim o zamanlar!!

Borsa böyle BOŞ bir yer!
                          Yarın bi zarar etsinler senin de benim de 7 ceddimize küfrederler!
                          (Sözüm meclisten dışarı)

********* yerler Şe**f*****z demektir!

Yorum

• hocamurat2001
                            Aktif
                            • 26 Haziran 2014
                            • 367

92 vuruşumuzu yaptık hayırlısı

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yeni kene kademeleri...

92....94...96...98...
                              devam....usulet ve suhuletle....

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

UsdCad da hep kazık yedim! Ama bu sefer LONG 1/100 ile! Stop 1.3350

Yorum

Working...
                                X

Debug Information