Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Babo Hocam imzaladım bende

Ben FX'de işlem yapıyorum, bende stop kullanmam kendimce büyük olmayan lotlarda adeta hisse alır gibi alır beklerim eğer kar edemezsem, yaklaşık 2 seneden beri AUD topluyorum, gbpaud ve EurAud larıda satıyorum makul olduğunu düşündüğüm seviylerden, sizin AUD/USD ile ilgili öngördüğünüz seviyeleri yorumlarsanız çok makbule geçer hocam. Goldman 67cent diğer bankalar 64-66 cent arası beklentilere sahiplerdi, 2008 krizi seviyesi olan .60 göz önüne alındığında bence aşırı değer kaybetmiş gözüküyor. Grafiklerimi yorumlarsanız çok memnun olurum.
    Saygılarımla,
    [ATTACH=CONFIG]914[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]915[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]916[/ATTACH]
    Aud/Usd Grafiklerine baktim, mevcut seviyeler LONG pozisyon icin "uygun gozukse bile" yine de temkinli olmakta fayda var.
    Ben olsam sahsen, (hele kaldiracli piyasada) cok uzun muddet pozisyon tasimazdim.

Yorum

• Kanji
      Katılımcı
      • 25 Eylül 2012
      • 195

Teşekkür ederim Hocam, bir yerlerden azda olsa pozisyona girmeyi seviyorum,şuraya gelsin burası sağlam ordan alırım, burdan satarım dedikçe ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz, çünkü herkesin gördüğü yerlere rakamlar genelde pek gelmiyor
      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
      Henry Royce

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

Siz siz olun, çok da fazla "short gemisine" güvenmeyin uşağlar!!

Bakın Kuzu bile Usd/TL de gevşeme bekliyor?

Şincik şöyle düşünün Ula;
        Usd/Tl de gevşeme başladı, (zaten 3.0 TL nin üstünde elindeki $ ları satan çok kişi ve kurum oldu) bunnar TL lerini "geberik yerden" kağıtt almak için kullanmayacaklar da ne yapacaklar?

Bunu "Cycle" olarak annatmadımı bu d*ü*****ü size?

Gelelim "siyasi" istikrara ya da istikrarsızlığa...

1 Kasım akşamı o da netleşmeyecek mi?

Eeee??

Bakın bu ihtiyar Tilki vakti zamanında Cort çekip üstüne 20 bin puvan TERSE DÜŞMÜŞ bir adamdır!!

Bu noktada (karar veremediği için) kalktı oraya buraya haber saldı benim buralarda yazmamı istedi!!

O da biliyor ki bu noktada ÇOK KÖTÜ YANILMA İHTİMALİ %90..

Bu Tilki (adı Kuzu ama ruhu Tilki) 1 gecede döner!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hocamurat2001
          Aktif
          • 26 Haziran 2014
          • 367

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Siz siz olun, çok da fazla "short gemisine" güvenmeyin uşağlar!!

Bakın Kuzu bile Usd/TL de gevşeme bekliyor?

Şincik şöyle düşünün Ula;
          Usd/Tl de gevşeme başladı, (zaten 3.0 TL nin üstünde elindeki $ ları satan çok kişi ve kurum oldu) bunnar TL lerini "geberik yerden" kağıtt almak için kullanmayacaklar da ne yapacaklar?

Bunu "Cycle" olarak annatmadımı bu d*ü*****ü size?

Gelelim "siyasi" istikrara ya da istikrarsızlığa...

1 Kasım akşamı o da netleşmeyecek mi?

Eeee??

Bakın bu ihtiyar Tilki vakti zamanında Cort çekip üstüne 20 bin puvan TERSE DÜŞMÜŞ bir adamdır!!

Bu noktada (karar veremediği için) kalktı oraya buraya haber saldı benim buralarda yazmamı istedi!!

O da biliyor ki bu noktada ÇOK KÖTÜ YANILMA İHTİMALİ %90..

Bu Tilki (adı Kuzu ama ruhu Tilki) 1 gecede döner!!

emmi doğrusunda sonuçta cepceyimize dokunuyor o pir dönersede ahanda buraya yazar döndüğünü ....longsa sarılın uşağlar longa dönüyoruz diye...

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Keçi gibi inatçıdır o ihtiyar Ula.
            Kene der Şia der ısus der BMW der VW der yine devam eder. )

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

Bakin usaglar..

Kuzu, iyi bir 50 OT cudur.
              Kaimesine bilmemnesine takilmayin.

50 OT analizini yapar, ve buradan ISIS der suriye der, baska birsey der arada da dusuncesini (analizlerinde gordugu rakamlari) yazar.

Allah bu Kuzuyu ELE yaratmis!

Yalniz, 50 OT analistlerinin KRALI bile 5.ci DALGADA YANILIR!

YANILA-BI-LIR!!

Buna Kitap yazan Tuncer Sengoz de DEViR nickli (analizlerini cidden cok begenirim) Kardesimiz de dahildir!

5.ci dalga 50 OT da farkli sekillerde sonlanabilir.
              Bu 50 Otcular, degisik kaliplarla bu son dalgayi Cövdürür ha çövdürürler!!

Endeks 20 binlerde iken Tuncer Sengoz ve Devir de dahil olmak uzere TR deki butun 50 OT cular 5 bin endeksden filan bahsetmekteydiler.

Bir tek Gariban BaBo kalkti ve Topik acti!! ADI ALTIN VURUS idi o topikin!!

Sanal alemde 50 OT cularin alayi o noktada ALTIN VURUSU VE NETiCESiNi gorduler.

Allah 50 OT culara boyle bir "övünme" (nokta atışı bilme) imkani taniyor, ancak 5.ci dalganin sonunda benim gibi gariban ve KLASiK bir Teknik analist'e danisma ihtiyaci duyurtuyor.
              Bak sekil 2 A

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Merak etmeyin, Bu Guzu, alacagini aldiktan sonra da RESTiNi ceker..

Ya O BaBo ya da BEN der..

Çok gördük?

Yorum

• Misafir

Sn. Baylarım ve dahi bayanlar,
                  ...

Şimdi eski dinamikler yok artık, istihdama bak), kırmızı Bist30

91 binlere bak..
                  ...

2,45-2,80 pek alan olmadı olamadı Dolares'i bizde.. Ancak olan

ve 1,90-2,40 aralığı alabilenlerse sattı bu aralıklarda..

Yani 3 üstünde satan şu veya bu tip yatırımcı pek yok..

O dedikleriniz bile önce satıp sonra almayı tercih edebilir

mesele Bist'ikaysa, yahudi style..
                  ...

1 Kasım hususu çok net, tabelada bile yazmakta, bir önceki

7 Haziran'ın yaklaşık bir portföy boyu daha aşağıda..

Sonrası da net bu anlamda..
                  ...

Selamlar, iyi trade'ler..

Yorum

• Misafir

90 bile diyebilirmişiz dakkalarına.. Zor piyasalar,

işlerimiz rast gitsin inşallah..

Yorum

• adoer
                      Yeni Üye
                      • 20 Ağustos 2009
                      • 13

Eski bir borsacı / mali piyasacı

ekonomi için iyi şeyler yazmıyor.
                      bu nekadar gerçekci, diğer yandan
                      ekonomiden bağımsız olarak
                      borsa ne kadar süre ve boyutta
                      artı veya eksi yönde yönlendirilebilir.

Yorum

• labtek
                        Tecrübeli
                        • 11 Ekim 2009
                        • 505

BABO, Mustafa bey, selam.... Hek okuyor hem kahkahalarla güler oluyorum... Cok hos ... Vallahi cok hos... Hic bir sey unutulmamis... Insanin KUZU ve BABO gibi rakibi olsun... Olsun vallahi... Muhtesemsiniz... gözlerim yasarincaya kadar güldüm... Saygilar ve sevgiler ikinize de...
                        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• ohannesburg
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2015
                          • 117

düşmeyen borsa çıkar, çıkmayan borsa düşer.
                          e ikisine de uyuyoruz
                          şiş de kebap da yanmıyor, miss

Yorum

• oxford
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2013
                            • 467

MB, BOTAS 'a döviz veremeyip Kamu bankaları versin diyor..Onlarda da döviz yok...Halkbank ta vardı o da habire satıyor...o da bitecek veya bitti......sonra....Sonra biri gene anayasa kitapçığını birine fırlatır .....Aynı dönguye devam...sonra bir Kemal Derviş daha gelir....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

babo...

ehbabım vlademir putin le konustum...newyorka geldiginde....gendisi albayken...berlinde tanısmıstık....

didiki...bilgine ihtiyacim var...bu SAM daki...EMEVİ CAMİİ...nedir niye onemlidir...sizin dunya lideriniz neden 2012 de ESED gidecek ve ben EMEVİ CAMİİ nde namaz kılacagım demişti....baska cami mi yok suriyede...niye orayı dedi...

ooooo VLAD dedim...vaktin var mı...cok onemli o camii...var var dedi...votkaları bismillah deyip diktik...biliyorsun VLAD ve prens CHARLES gizli muslumanlar...

DİDİMKİ...hazreti muhammed buyuk bi devrim yaptı...mekkede emevi ailesi ebu sufyan ı iktidardan indirdi...632 de oldu...30 yıl sonra...emevi ailesi EBU SUFYAN in oglu MUAVİYE ve onun oglu YEZİD iktidarı geri aldılar ve islamı yeniden yazmaya basladılar...nerede yazdılar sanıyorsun VLAD...işte bu EMEVİ CAMİİNDE....MUHAMMEDİN TORUNU HAZRETİ HUSEYİNİN BASI....burada aylarca YEZİD tarafından halka gosterildi...ve orada bi yere gomuludur...caminin yerinde hırıstıyanlar ucun kutsal olan vaftizci yahya bazilikası ve mezarıda vardı...haclılarla furusan seladdin eyyubide orada yatmaktadır...

emme bunnar cok onemli degil VLAD....onemli olan su....YEZİD donemindeki sahabilere gore...suriyeye DECCAL gelecek...yakıp yıkacak...halkı DECCAL den kurtarmak ucun...bu camiinin minaresinden....meryemin oglu İSA inecek...

ben bunu der demez...nefesi kesildi...votkaları tazeledi...diktik...yag gibiydiler...rusyanın en iyi votkasını getirmişti sagoosun...

didiki...

yaw...su an suriyede 4 yıldır DECCAL var....eyide meryemin oglu İSA niye inmedi dedi...hımmm dedi...sizin dunya lideri o yuzden mi orada namaz kılacak...bilmem dedim...MUAVİYE ve YEZİD in yolunda oldugu kesin...emme boyle birine rabbim o gorevi verir mi...zor bence....

babo....gozlerini kıstı....hem muslumanım hemde ortodoks um....hem HUSEYİNİM....hem vaftizci YAHYA...O MİNAREDEN BEN İNECEGİM DEDİ...

AMRİKA İZİN VERMEZ DEDİM....derin cukur ahmet davutoglu eyice cukur kazar dedim....

DİNLEMEDİ BABO....İNDİ DURZU....bide sen konussan VLAD la...bari dunya liderimizn fetih ordusunu furmasa...FURUYOR.

HAYIR bizi ilgilendirmez...meryemin oglu ISA nın deccalle furusması diyorsan o baska...fekat...sence bu BORSALARI cokertmez mi....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Lem Guzu,

Bi defa Vlad ve Charles "gizli" müslüman oldukları kadar aynı zamanda "gizli" MASONLAR ULA!!

Neredenmi biliyorum?

Saudi Arabistanın ölen prensi ile Londrada AYNI LOCADA törenlere katılıyorlardi oradan biliyom Ula?

Özetle kimin eli kimin cebinde belli değil yiğenim!

ESAS Sen 50 OT analizlerinde biryerlere takılmasaydın beni davet etmezdin YAVRİM!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information