Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaime 1843 yılında basılan ilk Osmanlı banknotu. "Yerine geçen" anlamındaki "kaim", halk diline "kayın" olarak geçmiştir. Hazine bonosu yerine de kullanılabiliyordu. 160 bin Osmanlı altını karşılığında "kâime-i mutebere" adıyla bastırılmıştır.[kaynak belirtilmeli]
    evett bu...halk dilinde KAYME...osmanlıda basılmıs ilk KAART paradır...oncekiler hep madeni idi...ve madeni bi degeri vardı...PEKİ BİLENİNİZ VAR MI....OSMANLININ BU KAART PARADA UYGULADIGI....HİLE NEYDİ....

ŞİMDİDE...bu yeni osmanlı hukumeti...aynı hileyi uyguluyor...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Usd/Cad da "Canak" formasyonu var, eger calisirsaaaa..

!!
      Usd/Cad da kritik seviye 1.3350
      Bu seviyenin uzerinde durmasi halinde 1.40 a yolculuk yapar.
      Su anda 1.3399

Paralar uzerimize yagar ula!!

Yorum

• boş
        Aktif
        • 02 Aralık 2008
        • 253

arkadaşlar GCM foreksi aranızda kullananlar varmı, nasıl buluyorsunuz bu firmayı güvenilirmi, diğerlerine göre tercih edilme avantajları varmı vs vs
        teşekkürler
        syg

Yorum

• adem-baba
          Seyirci Üye
          • 29 Nisan 2015
          • 57

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          evett bu...halk dilinde KAYME...osmanlıda basılmıs ilk KAART paradır...oncekiler hep madeni idi...ve madeni bi degeri vardı...PEKİ BİLENİNİZ VAR MI....OSMANLININ BU KAART PARADA UYGULADIGI....HİLE NEYDİ....

ŞİMDİDE...bu yeni osmanlı hukumeti...aynı hileyi uyguluyor...

ekşi sözlükte şöyle yazmışlar baba:
          ''kaime, 1840 yılında büyük gürültülerle sarsılan ve çatırdayan imparatorluğun vergiler dışında gelirler bulamazlarsa çıkışı olmayan bir döngüye girildiğinin anlaşılması üzerine basılmışlardır..banknot olarak düşünülse de kaimeye faizli hazine belgesi demek daha uygun olur..ilk çıktığında yıllık %12 gibi astronomik bir faiz oranı verir, ertesinde bu yarı yarıya indirilir..normalde kağıt karşılığı altın ya da gümüş karşılığında güvenceye bağlanmıştır fakat türk ün eline yüzüne bulaştırma huyu gecikmez ve bu güvenceye uyulmaz, çarşafa dolanmakta geç kalmazlar..örneğin, sultan abdülaziz in hazine nazırına dolmabahçe sarayı nın maliyet giderini sorduğunda aldığı yanıt üçbin beş yüz kuruştur, ve fakat aslında harcanan para üç milyon beşyüzbin liradır..nazır efendi dangalağı hesaplamayı şöyle yapmıştır: üç milyon beşyüz bin liralık paranın basım maliyetini..karşılıksız para basmanın sonucunda sultan abdülaziz in son döneminde iflas gerçekleşir ve ilk dış borç tedavüldeki kaimeleri kaldırmak için kullanılır..''

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Forexsde işlemi herkese tavsiye etmem..
            Ancak işlem yapıyorsanız T İş bankasının İş Yatırımını FOREX İŞLEMLERİ İÇİN hesap açmanız için tavsiye ederim.

Milyon $ olsun Tık demiyor, düzgün çalışıyorlar!

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            arkadaşlar GCM foreksi aranızda kullananlar varmı, nasıl buluyorsunuz bu firmayı güvenilirmi, diğerlerine göre tercih edilme avantajları varmı vs vs
            teşekkürler
            syg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• greenspan41
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 327

Babo abi Dolar/TL de çoklu tepe olduğunu ve salınma beklediğinizi söylemiştiniz. Üstadım sizde 2.60 lara bir düzeltme sonra 3.65 leri mi hedefliyorsunuz(tabiki faiz hedefiniz 17.5 gördüğünde dolarda tepede oralardır diye düşünüyorum ) ? Yoksa Brezilya Reali gibi çok geri gelmeden mi 3.70 leri hedefliyor sunuz üstadım? Teşekkür ederim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• moneybiz
                Katılımcı
                • 18 Kasım 2011
                • 90

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Forexsde işlemi herkese tavsiye etmem..
                Ancak işlem yapıyorsanız T İş bankasının İş Yatırımını FOREX İŞLEMLERİ İÇİN hesap açmanız için tavsiye ederim.

Milyon $ olsun Tık demiyor, düzgün çalışıyorlar!
                Forex'te robot kullanıyor musunuz, kullandınız mı?
                Robot kullanarak başarılı olunabilir mi sizce? (Başarı kriterim düşük drawdownlar ile artan balance/equity eğrisi.)
                Ben, arada robotlar kodlayıp denemeler yapıyorum ancak demo hesaplardan gerçek hesaplara hiç geçiş yapmadım. Çünkü 1 hafta çok iyi performans gösterirken başka bir zamanda kötü performe edebiliyor (ECB, FED konuşmaları dönemlerinde işler karışıyor).
                Tavisyeleriniz olur mu, çalıştır ve ekrana bakma şeklinde bir sisteme ulaşmak sizce mümkün mü?

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

$/TL de benim beklediğim gevşeme bir türlü gelmiyor.
                  Piyasa TCMB yi "faiz artışına" zorluyor.

TCMB de "mecbur kalmadıkça" faiz artırımına gitmiyor.

Bu partiye oy vermemiş olabilirim, ancak şunu belirtmeden geçemiyeceğim;
                  1970 li yıllardan beri Ekonomi (yani para piyasaları) şu son 12 yılda olduğu kadar başarılı yönetilseydi, TC bugün çok daha farklı seviyede olurdu!

TCMB VE PARA POLİTİKALARI çok başarılı gidiyor.

Eski yönetimler olsaydı TCMB deki 1 avuç $ çoktan gavura devredilmiş ve heba olmuştu!

Jöleli dümbeği faizler için ve de Usd/TL için ötüp duruyordu?

Ondan hiç ses yokmu?

usd/TL de Goldman Sachs bile 2016 hedefini 3.65/3.70 olarak açıkladı zaten.

Benim düşüncelerimde farklı değil.

Korkuyorum bu düzeltme ihtiyacını YATAYDA geçirsinler!!

Önümüzde birkaç hafta daha var.
                  O haftalarda da başlamazsa bu düzeltme, (düzeltme ihtimali) daha da az seviyeye inecek!!

(Bu arada Goldman Sachs da yakın zamana kadar Vice President Türk idi haberiniz varmı? Gençlerimiz bu derece başarılılar!!)
                  Not:
                  O Türk öz yeğenim olur.

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Babo abi Dolar/TL de çoklu tepe olduğunu ve salınma beklediğinizi söylemiştiniz. Üstadım sizde 2.60 lara bir düzeltme sonra 3.65 leri mi hedefliyorsunuz(tabiki faiz hedefiniz 17.5 gördüğünde dolarda tepede oralardır diye düşünüyorum ) ? Yoksa Brezilya Reali gibi çok geri gelmeden mi 3.70 leri hedefliyor sunuz üstadım? Teşekkür ederim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

moneybiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Forex'te robot kullanıyor musunuz, kullandınız mı?
                    Robot kullanarak başarılı olunabilir mi sizce? (Başarı kriterim düşük drawdownlar ile artan balance/equity eğrisi.)
                    Ben, arada robotlar kodlayıp denemeler yapıyorum ancak demo hesaplardan gerçek hesaplara hiç geçiş yapmadım. Çünkü 1 hafta çok iyi performans gösterirken başka bir zamanda kötü performe edebiliyor (ECB, FED konuşmaları dönemlerinde işler karışıyor).
                    Tavisyeleriniz olur mu, çalıştır ve ekrana bakma şeklinde bir sisteme ulaşmak sizce mümkün mü?
                    ROBOT kullanmadim.
                    VOiP de kullananlar var.
                    Hatta bu yaz TR deydim, Robot kullanan ve cok memnun oldugunu soyleyen bir kullanici "abi kullan robot rahat et" dedi.

Forex de de kullanildigini zannediyorum.
                    Cunki STOP seviyeleri "Mutlaka" patlatiliyor!!

Ben de kendime soyle bir sistem yarattim..
                    Tesbit ettigim STOP seviyesi ne ise, oraya ALIS (assagidaysa Long) ya da SATIS (yukaridaysa yani SHORT) giriyorum.

Boylece Robotlar ile cebellesiyorum.
                    Haa ROBOT cok sik islem yaptirtiyor ve "kucuk" rakamlar icin OK.

Montanli rakamlar icin degil.

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Usd/TL de fibo düzeltme alt dalgası 2.60 da şu anda.

Yorum

• kemal52x
                        Aktif
                        • 11 Ocak 2011
                        • 237

210. kişi ben oldum sn babo abi,inşallah gerçekleşir.

Yorum

• Kanji
                          Katılımcı
                          • 25 Eylül 2012
                          • 195

Sevgili Babo Hocam imzaladım bende

Ben FX'de işlem yapıyorum, bende stop kullanmam kendimce büyük olmayan lotlarda adeta hisse alır gibi alır beklerim eğer kar edemezsem, yaklaşık 2 seneden beri AUD topluyorum, gbpaud ve EurAud larıda satıyorum makul olduğunu düşündüğüm seviylerden, sizin AUD/USD ile ilgili öngördüğünüz seviyeleri yorumlarsanız çok makbule geçer hocam. Goldman 67cent diğer bankalar 64-66 cent arası beklentilere sahiplerdi, 2008 krizi seviyesi olan .60 göz önüne alındığında bence aşırı değer kaybetmiş gözüküyor. Grafiklerimi yorumlarsanız çok memnun olurum.
                          Saygılarımla,
                          Click image for larger version

Name:	gbpaud.jpg
Views:	1
Size:	347.4 KB (Kilobyte)
ID:	521176

Name:	Audusd.jpg
Size:	401.8 KB (Kilobyte)
ID:	521177

Name:	Euraud_zpsglfyu8yc.jpg
Size:	97.9 KB (Kilobyte)
ID:	521178
                          "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                          Henry Royce

Yorum

• ubatu
                            Katılımcı
                            • 02 Haziran 2009
                            • 189

220 benden oldu

Yorum

• hocamurat2001
                              Aktif
                              • 26 Haziran 2014
                              • 367

valla sanki bu ibnetorun niyeti kötü bırakmıyor gibi 92800 üzerine oturtup gevşetmezse 93900 92500 arası çalıştıracak biraz sanki

Yorum

• ohannesburg
                                Katılımcı
                                • 07 Mart 2015
                                • 117

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                valla sanki bu ibnetorun niyeti kötü bırakmıyor gibi 92800 üzerine oturtup gevşetmezse 93900 92500 arası çalıştıracak biraz sanki
                                ben de hayretle izliyorum sn. hocamurat
                                dolar yarım puan aşağı gelse %2 çıkıyorlar neredeyse
                                o veri geldi düşük, çıkalım
                                bu veri geldi düşük, çıkalım.
                                çık çık bir yere gidemiyorlar ama tutmaları yani tutabilmeleri çok ilginç.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information