Pirim günaydin hoş gelmişsiniz
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
sn. hocamurat,hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlük kapanışlarımız
dolar bazlıda ikili dibin de dibini zorluyoruz gibi duruyor.
bir taraftan da 71500-72000 ne kadar güçlü bir destek onu görüyoruz sanki
dün bugün kırılmaması da acaba dedirten cinsten.
Yorum
-
onceki....ihakki SIMULASYON aklimizda....
ne diyordu o simulasyon 1 ve 2....ortak ozellik 70 000 e inis...ikili dip...zamanlama ise...FED toplanti tarihinden bi hafta once....bu dipten hergun silkeleye silkeleye....yukari basis...FED toplandiginda 75 000 ENDEKSTE...onu karsilama...ve ya 80 e basis...yada 68 veya 62 ye cokus diyordu....
BUNU IZLIYECEGIZ...EYLUL 18 E KADAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BUGUN...HOCANIN GRAFLARINDA....dolar endeks ikili dibi kirilmis durumda....bu iyi haber....satan adam...hem satista zararda....hemde satistan elde ettigi tl yi dolara cevirdiginde ZARARDA....cift zarar....YANI SATISI CAYDIRACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aklimizda ne var....NE DEMISTIM...TEK DUNYA TEK DEVLETTEYIZ...anlami...FED...faizi artirmadan once...gelisen ulke merkez pankalarina dolar pompaliyacagini ilan eder....
bunu yapmazsa....faiz filan artirmaz....YENI DUNYA DUZENI....by kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aslinda bugun dipti....bi daha dener...illada 70 000 degil...mix bi durum var...dolar endeks dibi ihlal etti cunki....ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. hocamurat,
dolar bazlıda ikili dibin de dibini zorluyoruz gibi duruyor.
bir taraftan da 71500-72000 ne kadar güçlü bir destek onu görüyoruz sanki
dün bugün kırılmaması da acaba dedirten cinsten.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak cubbeli ahmed hocam ruyayi gormus....DIPCIKLI ASKERLER GELECEK DIYOR....
BU BIZIM GRAFLARDA....hocamin ruyasi yani....2016 ortasi gorunuyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi ozaman 7O bin gibi longa geçiyoruz mu yoksa fed ilanına göremi rota belirleyeceğizkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraklimizda ne var....NE DEMISTIM...TEK DUNYA TEK DEVLETTEYIZ...anlami...FED...faizi artirmadan once...gelisen ulke merkez pankalarina dolar pompaliyacagini ilan eder....
bunu yapmazsa....faiz filan artirmaz....YENI DUNYA DUZENI....by kuzu....
Yorum
-
11 cuma....hocamurat....oglen namazi gibi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu abi, 2016 yılı o halde spotta toplama üzerine yatma için doğru yıl dimi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak cubbeli ahmed hocam ruyayi gormus....DIPCIKLI ASKERLER GELECEK DIYOR....
BU BIZIM GRAFLARDA....hocamin ruyasi yani....2016 ortasi gorunuyor.....
yani 4.50 da isc'yi, 1.20de kardemiri,3.30da ykbyi, 4 lirada tekfeni görünce elim ayağım titriyo almamak için.
spot için de kademeli alım stratejini veyahut komple mala kavuşma/vurma stratejini paylaşırsan çok sevinirim.
tabi kağıt isimlerinin hiç bir önemi yok,
bir cahilin kendi öngörüleri, yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
saygıdeğer pirim fed faiz artırım sinyalini gelişen ülkelere para pompalar sinyalini nasıl anlayacaz bir hafta önceden yani ülkelere dolar borçlanma itfasımı gerçekleştirerek mi açıklar 2.sorum böle bir gelişme olursa peki diwcan amerikan porsası bunu nasıl karşılar saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraklimizda ne var....NE DEMISTIM...TEK DUNYA TEK DEVLETTEYIZ...anlami...FED...faizi artirmadan once...gelisen ulke merkez pankalarina dolar pompaliyacagini ilan eder....
bunu yapmazsa....faiz filan artirmaz....YENI DUNYA DUZENI....by kuzu....
Yorum
-
Kuzu Hocam..., Fed faizi artırmadan Merkezlere dolar pompalar dediniz, bu durumda dolar arzı yüksek olacağından USDx in değer kaybetmesi gerekir, peki dolar endeksindeki 130 civarı beklentiniz bu durumda nasıl oluşacak, yoksa iptalmi?"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
ÖNE ALALIM:
0 yillar halinde bussines cycle yapmistim....2001 ikiz kulleler oncesi....altin yatay....ve yillarca 300 dolardi....bunun 6 kati olan 1800 e yuvarlak konusuyorum rakkamlari...10 yilda geldi....siki durun....DOLAR ENDEKSI 110 DAN....80 in altina inmisti....tum dunya paralari degerlenmis ve dolar cokertilmisti....bunun anlami var....dunyaya yayilan ve karini etmis amerikan sermayesi geri donecek demektir....VE ALTINDA COKUSU MUSTULADIM.....900 DEDIM.....ve oradan 3600 diyordum.....eger yakaladiysak simdi....yani 900 yerine 1200 dip idyse....bunun 6 kati 7200 yapar..ikinci 10 yillik cycle bu....6 kat kafadan atma bi rakkam degil....DONGULLERLE ILGILI....BI RAKKAM BU BENDE KALSIN...
BU 1200 DIP IDIYSE....FED FAIZ ARTIRACAK DEMEKTIR..
Yorum
-
prim bu sabah haberleri dinledim DİYORDU Kİ: BEN BU GÜNE KADAR YAPTIĞIM HERŞEYİN HESABINI MİLETTİME DE ALLAH'A DA VERMEYE HAZIRIM BENİM VERMEYECEK HESABIM YOKTUR... DİYORDU BENİMDE BİR HESABIM VAR PİRİM ONLA EMMEEEEEE BEEEN HESABIMI MAHŞERİ KÜBRAYA SAKLADIM nasıl biliyonmu emmi sene 2000 de ozamanın parası 77 milyara sapaz hisse senedi aldım 20 bin lot 3850 tlden yeni tanışmıştım porsaylan cahil... cuhelaydım...hala öleyim ya... dolar yaklaşık 350 /400 lü bişeydi tam hatırlamıyorum aldığım gün etibanka el konuldu... kapandı.... coluk çocuğumun tüm geleceği orda iç edildi...derken bu zat ve zerdavatlar geldi ilk yıllarında verilen proğramı uyguluyordu ya bende ne kadar iyi şeyler yapıyorlar diyordum gendi gendime...neyse o güzel beyin hücrelerini yormıyayım habügün açılacak ha diğer ay derken vatandaş gitti ne yaptı DEVLETİN EL KOYDUĞU MALI DEVLETİN PARASIYLA YANDAŞINA VERİP YANDAŞ MEDYASINI TESÜS ETTİ BUGÜNLER ÜÇÜN....(HALKBANKASINDAN ÇALIK GRUBUNA 1 MİLYAR DOLAR KREDİ VERİP SABAH ATV GRUBUNU BUNALARA SAATTI) eeee şimdi pirim ben bunu unuturmuyum mahşerede saklamasam ne yapim sizde şahit olun bundan alacaklıyım ALACAKLI...YAA VERMEYECEK HESABI YOKMUŞ....
Yorum

Yorum