Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Sevgili kuzum
Demek ki bu iş sadece zaman meselesi...
Nedir zaman...
Zaman dehr dir....
Dehr nedir...
Zaman daki her şeyin bir anda olup bitmesini engelleyen düzendir...
O yüzden ertelenemez ...
Sadece beklenir...
Olacak olan olur...
Bazı insanlar
Görürler ...
Hem zahiri ...
Hem batıni...
Ama değiştiremezler...
Çünkü zaman dehrdir...
PİRİM HOŞ GELMİŞSİN BİŞEY SORACAĞIMDA GRAFİK ÜSTÜNDE GÖSTEREREK BİR SENERYO OLUŞTURDUMDA EMMİ GRAFİKLERLEDE FAZLA BOĞMAK İSTEMİYORUM AMA DESTURUN OLMADANDA KIPRAŞMAK İSTEMİYORUM 1.VE 2. SİMİLASYONU OLUŞTURAN O MÜTHİŞ BEYNİNDİ ÇÜNKÜ ONUDA GÖZ ÖNÜNE ALARAK HER İKİ SİMÜLASYONDADA 70 İNE İNİŞ VE FEDİ 75 KARŞILAMA YA BİNAEN DÜŞÜNDÜM BU SENARYOYU GRAFİKTE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAA 09.03.2009 DAKİ YÜKSELEN TREND KANALIMIZIN EN ALT BANDI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİN 86114 LERDE GEÇİYOR 86200/400 BÖLGESİNDE LONGA GİRİP 85500 LERİDE STOPLOS KABUL EDEREK FED TARİHİNE KADAR BEKLEME SON GÜN KENARA ÇEKİLME STRATEJİSİNE NE DERSİN PİRİM...?
PİRİM HOŞ GELMİŞSİN BİŞEY SORACAĞIMDA GRAFİK ÜSTÜNDE GÖSTEREREK BİR SENERYO OLUŞTURDUMDA EMMİ GRAFİKLERLEDE FAZLA BOĞMAK İSTEMİYORUM AMA DESTURUN OLMADANDA KIPRAŞMAK İSTEMİYORUM 1.VE 2. SİMİLASYONU OLUŞTURAN O MÜTHİŞ BEYNİNDİ ÇÜNKÜ ONUDA GÖZ ÖNÜNE ALARAK HER İKİ SİMÜLASYONDADA 70 İNE İNİŞ VE FEDİ 75 KARŞILAMA YA BİNAEN DÜŞÜNDÜM BU SENARYOYU GRAFİKTE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAA 09.03.2009 DAKİ YÜKSELEN TREND KANALIMIZIN EN ALT BANDI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİN 86114 LERDE GEÇİYOR 86200/400 BÖLGESİNDE LONGA GİRİP 85500 LERİDE STOPLOS KABUL EDEREK FED TARİHİNE KADAR BEKLEME SON GÜN KENARA ÇEKİLME STRATEJİSİNE NE DERSİN PİRİM...?
aklınıza sağlık sn. hocamurat,
bu sorunun cevabına çok ihtiyaç var hakikaten.
önümüzde uzun bir bayram tatili olacak gibi,
9günlük boşluğu bu piyasa nasıl fiyatlar?
veya resmi tatil ilan edilen günlerde de borsa açık olur mu bilemedim.
Yorum