Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Merhabalar,
Sayın Kuzu'nun silinen yazılarını bana da göndere bilirseniz memnun olurum.Teşekkür ederim.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
arkadaşlar kafayı yiyeceğim ya takaslara bakıyorum son bir aydır garanda 20 milyon mal satmışlar işc de akbankda ha keza hepsinde istisnasız mal çakmışlar piyasaya ama vobu tutuyorlar çıldırmamak elde değil diyelimki birileri dolar şhortlayacak ozaman neden bu malı veriyorlar....? yaşanan ise bu malı veriyorlar (garan ak işc )neden vobu vermiyorlar....? bu mala göre bile vobun 80 binde olması lazımdı en az... bunu neyle izah edebilirsiniz karamanın Koyunu bitmez skonun oyunu mu ....? bu nedir inanın çıldıracam PİRİM BARİ SEN BUNA BİR İZAHAT GETİR İNAN KAFAYI YEDİM...
Yorum