Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda tamam....buda euro bazli grafik teki 2013 ten basliyan ve 3 ila 4 yil surecek dusus trendi...iki yili gitti ya bi yil daha yada 2 yil daha...

Simdi bu mantikla ayni sekilde...xu 100 tl grafi ciz ve koy....sonra bu uc grafada bazi cizgilar ilave edecegim....bu graflarin...parite...dolar tl...sepet parite...ve altinla iliskilendirip olasi dip leri isaret edecegiz birlikte...

beni iyi kavraman ucun....birinci 10 yillik cycle i bilmen lazim...o 1990 le 2000 arasidir...o kadar gecmise gitmen zor...fekat...birinci on yilin duzelt mesi...2000 de geldi ve 4 yil surdu....2000 zirve ecevit donemi...sabit kur...o zirveden dibe 4 yilda ulastik...2004 de dusus trendini kirdik...yeni on yila girdik...

yapacagin sey....2000 zirve ile 2004 dusus trendi ni yukari kirma arasni iyi incelemek...ve yapabilirsen buraya koymak...

sorularinin tum cevaplari....orada....
    yanliz pirim bu aylik euro grafiği haftaliğa göre mi düzenleyim ulusal 100 tl bazli olarak sorum haftalik euro bazlida geçiyor

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pirim buda euro bazli düşüş trendindeki kanalimiz bu günkü durumla ilgili önümüzdeki 2 hafta sürecindeki muhtemel kanal dibi 17400 euro görünüyor işte saygideğer pirim benim kafamida kurcalayan fiboya göre çizmiş olduğumuz yükseliş trendi dibi 20650 euro ve 20700 euro buralarda bir ara destek olarak kullanilabilir mi yoksa bunuda direk kirarak düşüş kanali dibi dediğimiz önümüzdeki 2 hafta için 17400 test edililip tepki çikişi mi başlar beklediğiniz iyi tepki....?hangisi acaba...? Saygilarimla emime arz olunur))))

[img][/img]
      sorum burda yani bunu mu ulusal 100 tl ye çevirim

Yorum

• ohannesburg
        Katılımcı
        • 07 Mart 2015
        • 117

Hakkari Dağlıca'da çok Sayıda şehit var deniyor. Twitter da 15 diyorlar, biri albay galiba. Allah yardımcımız olsun doğruysa eğer...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hocamurat2001
          Aktif
          • 26 Haziran 2014
          • 367

HAFTALIK TL BAZLI [IMG][/IMG]
          HAFTALIK EURO BAZLI GRAFİK
          [IMG][/IMG]
          BUDA HAFTALIK [IMG][/IMG]USD BAZLI

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            HAFTALIK TL BAZLI [IMG][/IMG]
            TAMAM BU...ister gunnuk koy ister haftalik farketmez...kolayina geliyorsa gunnuk koy...simdi hocam...bu sectigim uc grafi bi daha koy...dolar...euro...ve tl...bak benim verdigim 60 000 hedef nasil net gorunuyor tl de...

bunnar 2013 ten 2016 ortalarina kadar bizim graflardir....2017 de fisek...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

60123 gün gibi güneş gibi ayan beyan ortada pirim tl bazlida net görünüyor YALNIZ PİRİM 2000 BİN ZİRVESİNDEN BAŞLAYAN DÜŞÜŞ İLE 2004 DÜŞÜŞ KANALINI KIRAN ZİRVEYE GİDİŞİ YAPAMADIM ÇÜNKÜ MATRİKSTE GERİYE GİTMİYOR BENİM MAKİNADA AFFINA SIĞINIRIM İHAKKİ GİBİ BİR ÜSTADIMIZ O KONUYA EL ATSA MİNNETAR OLUR SAYGILARIMLA İYİKİ BAŞIMIZDASIN PİRİM BİRDE ŞU SORUM VAR EMMİ YARIN 90 BİN OLURSA HEMEN LONGLARI KAPATIP SHORTAMI DÖNELİM YOKSA NÖTR MÜ KALALIM

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

tamam hocam...onu baska bi kardesimiz halleder...

senin gorevin....bu uc grafida surekli guncelle ve as....bu graflarda kisa vade...orta vade...cizgilarini ekletecegim sana...misal su anda kisa vade trend cizgisi 80 000 i gosteriyor...FUR-KAC hedefleri...bu sonra verecegim...ne yapacaksin grafi...6 aylik sure ucun koyacaksin onlar ucun...alti aylikta kisa vade hedefler belirlenir...emme...kafandan bu uc graftaki ana dusus trend cizgilarini hic atmadan...

dikkat et....bu trend cizgilarina gore tl grafik neyi isaret ediyor....60 000 i....

dolar grafik neyi isaret ediyor.....20 000 i...

60 000 i 20 000 e bol ne cikiyor...dolar tl=3 cikiyor....

ben bunnari 2013 den beri hedef veriyordum....NEYE GORE...BU GRAFLARA GORE...bunnari ne zaman SIMULE etmisim....2013 te...2013 ten beri benim onumde hangi SIMULASYON duruyor...BU GRAFLAR....

2013 DEN BERI...skettin benim graflari yani SIMULASYONUMU 4 yil ucun...utanmadan arlanmadan ciziyor....telif hakki veriyor mu gavvat yoookkk...kan emici durzu...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

labtekim....sana cevap verecegim...aklimda...tekniki bi oturtalim sonra...

on cevap su...osmanli idaresinde...at ustunde giden bi hiristiyan bi muslumani gordumu attan inmek mecburiyetinde idi...kaldirimda yuruyorsa ve bi muslumanda kaldirimda o anda yuruyorsa kaldirimdan inmek mecburiyetin idi....yapacagi ev...bi muslumanin evinden daha gosterisli olamazdi...yaparsa yikilirdi....bunnar on bilgiler...

Yorum

• ohannesburg
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2015
                    • 117

kuzu abi,
                    türkiye'nin seçimleri fasafiso diyoruz ama
                    bu cümle bile gerilimin inanılmaz artacağına işaret değil mi?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kuzu abi,
                      türkiye'nin seçimleri fasafiso diyoruz ama
                      bu cümle bile gerilimin inanılmaz artacağına işaret değil mi?

evettt isaretidir...bunnar benim yukarida ki graflarda 2016 ortasini isaret ediyor...DIB i yani.....yeni cycle ve yeni rejimi....

bunnari hep yazdim...birakin secimi onu bunu...fasafisodur dedim...capitalist mode ve onun sihirli eline bakin...bunnari soyleten ve yapan o el...

DIP...nerede...rejim degisikliginde....bu hizla olursa duzeltme 3 yilda biter yoksa 4 yil dedim...2 yili gitti...kisiler hic onemli degil...onlar kukla....

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

Pirim birde şu sorum var emmi yarin 90 bin olursa hemen longlari kapatip shortami dönelim yoksa nötr mü kalalim

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kapatacagim ve notr kalacagim....her hareketin pesine kosamayiz...batariz....zarar 500 puvan...2500 aldik zaten...karda ve kenarda...biz talandayiz...varsa kiprasiriz yoksa irakimizi ceker...nohutun leblebiye donusundeki izdiraplardan bahseder ahkam keseriz...BI GOZUMUZ TALANDA olarak...

ben herseyi...alimi satmi seanstan once yazip yatiyorum...cunki burada uyku saati....izleme luksum yok...kritik gunnerde uyumam izlerim...

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

2000-2005 ARASI XU-100 DOLAR BAZLI GRAFİK
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• ohannesburg
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2015
                              • 117

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              2000-2005 ARASI XU-100 DOLAR BAZLI GRAFİK
                              sn ihakkı,
                              35binden 5bine dünyalar var,
                              o günleri yaşayanlar bi anlatsa da dinlesek.
                              7 kat dibe mal basmışlar yahu

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn ihakkı,
                                35binden 5bine dünyalar var,
                                o günleri yaşayanlar bi anlatsa da dinlesek.
                                7 kat dibe mal basmışlar yahu
                                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information