kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yanliz pirim bu aylik euro grafiği haftaliğa göre mi düzenleyim ulusal 100 tl bazli olarak sorum haftalik euro bazlida geçiyor
-
sorum burda yani bunu mu ulusal 100 tl ye çevirimhocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpirim buda euro bazli düşüş trendindeki kanalimiz bu günkü durumla ilgili önümüzdeki 2 hafta sürecindeki muhtemel kanal dibi 17400 euro görünüyor işte saygideğer pirim benim kafamida kurcalayan fiboya göre çizmiş olduğumuz yükseliş trendi dibi 20650 euro ve 20700 euro buralarda bir ara destek olarak kullanilabilir mi yoksa bunuda direk kirarak düşüş kanali dibi dediğimiz önümüzdeki 2 hafta için 17400 test edililip tepki çikişi mi başlar beklediğiniz iyi tepki....?hangisi acaba...? Saygilarimla emime arz olunur))))
[/img]
Yorum
-
Hakkari Dağlıca'da çok Sayıda şehit var deniyor. Twitter da 15 diyorlar, biri albay galiba. Allah yardımcımız olsun doğruysa eğer...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Yorum
-
TAMAM BU...ister gunnuk koy ister haftalik farketmez...kolayina geliyorsa gunnuk koy...simdi hocam...bu sectigim uc grafi bi daha koy...dolar...euro...ve tl...bak benim verdigim 60 000 hedef nasil net gorunuyor tl de...hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunnar 2013 ten 2016 ortalarina kadar bizim graflardir....2017 de fisek...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
60123 gün gibi güneş gibi ayan beyan ortada pirim tl bazlida net görünüyor YALNIZ PİRİM 2000 BİN ZİRVESİNDEN BAŞLAYAN DÜŞÜŞ İLE 2004 DÜŞÜŞ KANALINI KIRAN ZİRVEYE GİDİŞİ YAPAMADIM ÇÜNKÜ MATRİKSTE GERİYE GİTMİYOR BENİM MAKİNADA AFFINA SIĞINIRIM İHAKKİ GİBİ BİR ÜSTADIMIZ O KONUYA EL ATSA MİNNETAR OLUR SAYGILARIMLA İYİKİ BAŞIMIZDASIN PİRİM BİRDE ŞU SORUM VAR EMMİ YARIN 90 BİN OLURSA HEMEN LONGLARI KAPATIP SHORTAMI DÖNELİM YOKSA NÖTR MÜ KALALIM
Yorum
-
tamam hocam...onu baska bi kardesimiz halleder...
senin gorevin....bu uc grafida surekli guncelle ve as....bu graflarda kisa vade...orta vade...cizgilarini ekletecegim sana...misal su anda kisa vade trend cizgisi 80 000 i gosteriyor...FUR-KAC hedefleri...bu sonra verecegim...ne yapacaksin grafi...6 aylik sure ucun koyacaksin onlar ucun...alti aylikta kisa vade hedefler belirlenir...emme...kafandan bu uc graftaki ana dusus trend cizgilarini hic atmadan...
dikkat et....bu trend cizgilarina gore tl grafik neyi isaret ediyor....60 000 i....
dolar grafik neyi isaret ediyor.....20 000 i...
60 000 i 20 000 e bol ne cikiyor...dolar tl=3 cikiyor....
ben bunnari 2013 den beri hedef veriyordum....NEYE GORE...BU GRAFLARA GORE...bunnari ne zaman SIMULE etmisim....2013 te...2013 ten beri benim onumde hangi SIMULASYON duruyor...BU GRAFLAR....
2013 DEN BERI...skettin benim graflari yani SIMULASYONUMU 4 yil ucun...utanmadan arlanmadan ciziyor....telif hakki veriyor mu gavvat yoookkk...kan emici durzu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
labtekim....sana cevap verecegim...aklimda...tekniki bi oturtalim sonra...
on cevap su...osmanli idaresinde...at ustunde giden bi hiristiyan bi muslumani gordumu attan inmek mecburiyetinde idi...kaldirimda yuruyorsa ve bi muslumanda kaldirimda o anda yuruyorsa kaldirimdan inmek mecburiyetin idi....yapacagi ev...bi muslumanin evinden daha gosterisli olamazdi...yaparsa yikilirdi....bunnar on bilgiler...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-

kuzu abi,
türkiye'nin seçimleri fasafiso diyoruz ama
bu cümle bile gerilimin inanılmaz artacağına işaret değil mi?
Yorum
-
ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kuzu abi,
türkiye'nin seçimleri fasafiso diyoruz ama
bu cümle bile gerilimin inanılmaz artacağına işaret değil mi?
evettt isaretidir...bunnar benim yukarida ki graflarda 2016 ortasini isaret ediyor...DIB i yani.....yeni cycle ve yeni rejimi....
bunnari hep yazdim...birakin secimi onu bunu...fasafisodur dedim...capitalist mode ve onun sihirli eline bakin...bunnari soyleten ve yapan o el...
DIP...nerede...rejim degisikliginde....bu hizla olursa duzeltme 3 yilda biter yoksa 4 yil dedim...2 yili gitti...kisiler hic onemli degil...onlar kukla....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Pirim birde şu sorum var emmi yarin 90 bin olursa hemen longlari kapatip shortami dönelim yoksa nötr mü kalalim
Yorum
-
kapatacagim ve notr kalacagim....her hareketin pesine kosamayiz...batariz....zarar 500 puvan...2500 aldik zaten...karda ve kenarda...biz talandayiz...varsa kiprasiriz yoksa irakimizi ceker...nohutun leblebiye donusundeki izdiraplardan bahseder ahkam keseriz...BI GOZUMUZ TALANDA olarak...
ben herseyi...alimi satmi seanstan once yazip yatiyorum...cunki burada uyku saati....izleme luksum yok...kritik gunnerde uyumam izlerim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn ihakkı,ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
35binden 5bine dünyalar var,
o günleri yaşayanlar bi anlatsa da dinlesek.
7 kat dibe mal basmışlar yahu
Yorum
-
ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn ihakkı,
35binden 5bine dünyalar var,
o günleri yaşayanlar bi anlatsa da dinlesek.
7 kat dibe mal basmışlar yahu
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum