Sn kuzu hocam uygun bir zamanında swap işlemlerini anlatırmısın.Saygılar.
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
anayasa madde 78.....savas halinde secimler yapilamaz....mevcut hukumetle savas hali bitinceye kadar devam....
eger....anketler AKP yi yuzde 45 ustu vermezse....durum buna girer....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evliya....swap i bi onceki topicte uzun uzun anlattim....orada interest rate swap oranlarinin borsa ucun gostergedir demistim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
[QUOTE=kuzu;629551]anayasa madde 78.....savas halinde secimler yapilamaz....mevcut hukumetle savas hali bitinceye kadar devam....
eger....anketler AKP yi yuzde 45 ustu vermezse....durum buna girer....[/QUO
Birde muhalif medyanında biat edip diz çökmesi lazım pirim)))
Yorum
-
-
[QUOTE=hocamurat2001;629553]Eğer mi )) aynı oyu bulsun öper ***üne koyar.. )kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranayasa madde 78.....savas halinde secimler yapilamaz....mevcut hukumetle savas hali bitinceye kadar devam....
eger....anketler AKP yi yuzde 45 ustu vermezse....durum buna girer....[/QUO
Birde muhalif medyanında biat edip diz çökmesi lazım pirim)))
Afedersiniz.. )
Yorum
-
Kuzu hocam....her şey yeniçeri ocağının kaldırılmasıyla başladı demiştin....
"Diyanet personeli askerliğini din görevlisi olarak yapsın" talebi....
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29969302.asp
İslamiyet te ruhban sınıfı yoktur değil mi...Yakında askerlikten de muaf olmayı isteyecekler..“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Ecb politika faizini degistirmeme karari aldi (info yatirim fx)
ecb politika faizini degistirmeme karari aldi
avrupa merkez bankasi politika faizini degistirmeme karari alirken ecb, faizi yuzde 0.05 ile rekor dusuk seviyede sabit tuttu. Amb’nin 1.1 trilyon euroluk parasal genisleme programina baslamasinin uzerinden 6 ay gecmesine karsin avrupa merkez bankasi baskani mario draghi, 2016 ve 2017'de enflasyonun biraz daha toparlanmasini ongoruyoruz derken yillik enflasyonun yilin sonuna dogru artmasini bekledigini belirtti. 2015 buyume tahminini yuzde 1,5'ten yuzde 1,4'e dusururken enflasyonu canlandirmak icin gerekirse tum entrumanlarin kullanilabilecegini belirtti. Draghi zayif olsa da ekonomik toparlanma devam ediyor ve euro bolgesi'ndeki ekonomik buyume yavas ilerliyor, para politikasi tedbirleriyle ic talebin artirilmasi lazim derken zayif olsa da ekonomik toparlanmanin devam edecegini vurguladi.
Ecb karari sonrasi eurusd paritesi 1.1220 seviyelerinden 1.1100 seviyesine kadar gevsedi. Dax endeksi ise 10270 seviyesinde yatay alicili seyrini devam ettiriyor.
Info yatirim fx arastirma
***raporun tamami ekteki dosyada bulunmaktadir***
yasal uyari
burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeler yatirim danismanligi kapsaminda degildir.yatirim danismanligi hizmeti ; araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir.burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.bu gorusler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanilarak yatirim karari verilmesi beklentilerinize uygun sonuclar dogurmayabilir.
Yorum
-
sn. dayan, o oruç da bozulmayacak gibi değil ki gerçekten..dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi,ben uzun süren borsa orucunu bozdum.
Tespit ettğim hisselerden ufak ufak almaya başladım.
Destur var mı?
Sizin nhai hedef 58 bin.Ancak Usd/TL 3.20 olursa nihai dipi 2 cent civarı düşünebilir miyiz?
Saygılar....
kağıtlar var dolar logaritmikte trend dibinde.. ihlas mihlas değil taş gibi kar edenlerden...
kağıtlar var süper yatırımlar yapılmış tamamlanmış karlar katlayacak...
var oğlu var..
ben de zor tutuyorum kendimi, param olsa hiç tutamam
Yorum
-
60 bine gelince dahada ucuzlar onlarohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. dayan, o oruç da bozulmayacak gibi değil ki gerçekten..
kağıtlar var dolar logaritmikte trend dibinde.. ihlas mihlas değil taş gibi kar edenlerden...
kağıtlar var süper yatırımlar yapılmış tamamlanmış karlar katlayacak...
var oğlu var..
ben de zor tutuyorum kendimi, param olsa hiç tutamam
Yorum
-
Yorum
Yorum