93500 Son dakika şortladım..
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
20 gunnuk 76 000 de....yani orada epey maliyet var....oradakilere...satin lem...ne 80 i demek ucun...bu 73 ile 75 arasi yaylanma var....76 ya gitse....bu kez 78 de...50 gunnuk ortalama var...kiyamet kadar adam var...hemen ustunde...80 var buda 100 gunnuk...burada it surusu var...
bu yuzden....BU SIMULASYONLAR BOYLE....bizimle degil...yukaridaki saydigim maliyetlerle oynuyor....
SIMULASYON lardaki....70 e inisler...20...50...ve 100 gunnukteki maliyetleri indirmek ucun kodum...
o usaglari bu arada sattiracak ki.....80 e gidebilsin...yoksa heyvan terli...gidemez...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yoksa....petrol arama sirketlerine kredi vermis benim bildigim on banka americada batardi....boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanilmaz, bir gunde petrol % 8 yukari yaptiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
An itibari ile operasyonlar başladı...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...anlaniyor.html
Bunlar olursa dolar direk kuzunun dediği 3.6 TL olur. Babacanda iddaya göre basbas bağırmış dolar 3.5 TL olur demiş...
Yorum
-
-
-
http://www.bloomberght.com/haberler/...nu-dusurebilir
hadi bakalım, olumsuzluk üstüne olumsuzluk pompalanıyor yine.
Yorum
-
kuzu short.. 87-93 arası free trade dahi yapsa nihayi yönü
yine short olacak şekillerde.. 87 altı zaten short.. 93 üstü
yine short.. Yani bu ilgi bandın dışında da; 93-102 kenesel short
ve 87 altı seyirlik ve pull-back nişanlı ilaveler olabildikçe yine
short..
Tüyo verelim dedim hocamurat2001 forumdaşımıza.. )
Anlatabilmiss olduk umarım..
Yorum
-
sevgili dostum zaten short açmıştımda endeks 7300 olunca flat olup tekrar kütlemek için indir bindir yapacaktı da o yüzden sormuştumBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu short.. 87-93 arası free trade dahi yapsa nihayi yönü
yine short olacak şekillerde.. 87 altı zaten short.. 93 üstü
yine short.. Yani bu ilgi bandın dışında da; 93-102 kenesel short
ve 87 altı seyirlik ve pull-back nişanlı ilaveler olabildikçe yine
short..
Tüyo verelim dedim hocamurat2001 forumdaşımıza.. )
Anlatabilmiss olduk umarım..
Yorum
-
Evet biliyorum.. Ayrıca farkındayım ) Çok da iyi yapmışsındır mutlaka..hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostum zaten short açmıştımda endeks 7300 olunca flat olup tekrar kütlemek için indir bindir yapacaktı da o yüzden sormuştum
Bende öyle esti paylaşıyim dedim hani olur ya diye, zaten telâfuz rakamlarda
afaki olmasada öyle olası en yakınlardan..
Esas olan trade şablonu, hareket tarzı..
Yorum
-
Endeks diyorki; Rejo holdings'le 120 yok, 140 ve üstüde hiç yok..
100-116'zırwasal da taze iki yıldır bir sürü satıldı durdu zaten..
Ne kaldı geriye.. Üleşin aranızda 70-100 küsür bandı..
Oynaşırkende aşağılara kaydırmayın kırılır destekli trading
endeksi bizimkisi.. Dikkatle yani, 'yoksa o bant da yok..)' meâlinde diyelim..
...
Zati Dolares olmuş 3 lira.. Fasülye şarkısı.. Beraber yürüdük misali..
Yorum
Yorum