Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Guerra
    Kadrolu
    • 02 Ağustos 2011
    • 5558

93500 Son dakika şortladım..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

20 gunnuk 76 000 de....yani orada epey maliyet var....oradakilere...satin lem...ne 80 i demek ucun...bu 73 ile 75 arasi yaylanma var....76 ya gitse....bu kez 78 de...50 gunnuk ortalama var...kiyamet kadar adam var...hemen ustunde...80 var buda 100 gunnuk...burada it surusu var...

bu yuzden....BU SIMULASYONLAR BOYLE....bizimle degil...yukaridaki saydigim maliyetlerle oynuyor....

SIMULASYON lardaki....70 e inisler...20...50...ve 100 gunnukteki maliyetleri indirmek ucun kodum...

o usaglari bu arada sattiracak ki.....80 e gidebilsin...yoksa heyvan terli...gidemez...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• boş
        Aktif
        • 02 Aralık 2008
        • 253

inanilmaz, bir gunde petrol % 8 yukari yapti

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          inanilmaz, bir gunde petrol % 8 yukari yapti
          yoksa....petrol arama sirketlerine kredi vermis benim bildigim on banka americada batardi....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• fiyatci
            Seyirci Üye
            • 28 Mayıs 2015
            • 52

sn. kuzu, petrol hızlı bir dalış yaptı, hızlıda tepki veriyor, 30 USD senaryosu ötelenir mi iptal mi olur

Yorum

• liono
              Tecrübeli
              • 17 Ağustos 2011
              • 420

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...anlaniyor.html

Bunlar olursa dolar direk kuzunun dediği 3.6 TL olur. Babacanda iddaya göre basbas bağırmış dolar 3.5 TL olur demiş...
              An itibari ile operasyonlar başladı...

Yorum

• ohannesburg
                Katılımcı
                • 07 Mart 2015
                • 117

92bindeki "sözde" direncin çok tatlı bir görüntüsü var ama kalbi kırılacak..
                bekliyoruz.

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

kuzu emmi endeks 100 73000 e gelince shortları flatlayalımmı saygılar

Yorum

• ohannesburg
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2015
                    • 117

http://www.bloomberght.com/haberler/...nu-dusurebilir

hadi bakalım, olumsuzluk üstüne olumsuzluk pompalanıyor yine.

Yorum

• Misafir

kuzu short.. 87-93 arası free trade dahi yapsa nihayi yönü

yine short olacak şekillerde.. 87 altı zaten short.. 93 üstü

yine short.. Yani bu ilgi bandın dışında da; 93-102 kenesel short

ve 87 altı seyirlik ve pull-back nişanlı ilaveler olabildikçe yine

short..

Tüyo verelim dedim hocamurat2001 forumdaşımıza.. )

Anlatabilmiss olduk umarım..

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu short.. 87-93 arası free trade dahi yapsa nihayi yönü

yine short olacak şekillerde.. 87 altı zaten short.. 93 üstü

yine short.. Yani bu ilgi bandın dışında da; 93-102 kenesel short

ve 87 altı seyirlik ve pull-back nişanlı ilaveler olabildikçe yine

short..

Tüyo verelim dedim hocamurat2001 forumdaşımıza.. )

Anlatabilmiss olduk umarım..
                        sevgili dostum zaten short açmıştımda endeks 7300 olunca flat olup tekrar kütlemek için indir bindir yapacaktı da o yüzden sormuştum

Yorum

• Misafir

89-105 bandı son aylar trade'lerine dikkatli bakarsanız

orda var bu şablon zaten.. Şimdi sadece tabela rakamları biraz

daha aşağılara kaydı.. İyi de oldu, sağlaması oldu hem de..

Selamlar, iyi trade'ler..

Yorum

• Misafir

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sevgili dostum zaten short açmıştımda endeks 7300 olunca flat olup tekrar kütlemek için indir bindir yapacaktı da o yüzden sormuştum
                            Evet biliyorum.. Ayrıca farkındayım ) Çok da iyi yapmışsındır mutlaka..

Bende öyle esti paylaşıyim dedim hani olur ya diye, zaten telâfuz rakamlarda

afaki olmasada öyle olası en yakınlardan..

Esas olan trade şablonu, hareket tarzı..

Yorum

• Misafir

Endeks diyorki; Rejo holdings'le 120 yok, 140 ve üstüde hiç yok..

100-116'zırwasal da taze iki yıldır bir sürü satıldı durdu zaten..

Ne kaldı geriye.. Üleşin aranızda 70-100 küsür bandı..

Oynaşırkende aşağılara kaydırmayın kırılır destekli trading

endeksi bizimkisi.. Dikkatle yani, 'yoksa o bant da yok..)' meâlinde diyelim..
                              ...

Zati Dolares olmuş 3 lira.. Fasülye şarkısı.. Beraber yürüdük misali..

Yorum

• oxford
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2013
                                • 467

Kuzu Ustam Aidiyet Duygusu Manipulasyonu ne zaman başlıyor sizce?? Seçim yapılabilecek mi o da ayrı konu..Saygılar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information