jeplere kalacak gibi
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kapadım "jpy düşüyorPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13705 yapabilir ordan da gene kısa yaparımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
-
baktım beğenmedim:(betaport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGelmeden bilemezsin
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
yarınki toplantı çok önemli arkadaşlar Triched süpriz açıklamalar yapabilir o nedenle yarına poz taşımak macera aramak olur diye düşünüyorum
umarım güzel şeyler söyler Delidayımın dediği bölgeye (139xx) gelir ve ben bu yükselişi satışa çevirebilirim.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Sağolasın..Boynum yine başladı.. Bu kargaşada işlemde yapmıyorum..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburayı öksüz bıraktılar. sevgili cate ;tez zamanda iyileşirsin umarım.
Daha doğrusu az evvel 1.3740 ortalamayla az bişi uzun açtım.. Ama tedirginim..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın..Boynum yine başladı.. Bu kargaşada işlemde yapmıyorum..
Daha doğrusu az evvel 1.3740 ortalamayla az bişi uzun açtım.. Ama tedirginim..
Sultanım size nazarmı değdi ..Nedir bu böyle bir türlü sağlık sorunlarınız bitemiyor..Kapınıza nazar boncuğu alacağım..
Tez zamanda sağlıklar diliyorum..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-

Yunanistan tefrikasını daha fazla yayınlayamayacağını sandığım ED grafiği kanalı kırarak üst çizgiye terfi etmeyi bekliyor ..1.40 larda olan hedeften sonrası muamma..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum

Yorum