Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aynısını yiyorum şu anda
günaydın ahali şansınız bol olsun
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
pipsy;
size bir strateji; 1,38 e yakın kısa denerim.1,38 üstü flat. 1,3840 geçerse uzun. dönerse kısa. hedef 1,37 ve 1,3650 olacak.
fxdd den hesap işlemleri tamamlıyorum.
pipsy;
size bir strateji; 1,38 e yakın kısa denerim.1,38 üstü flat. 1,3840 geçerse uzun. dönerse kısa. hedef 1,37 ve 1,3650 olacak.
fxdd den hesap işlemleri tamamlıyorum.
haydi yeni hesabın hayırlısı olsun.
Sungur çok para kaybettim geçen hafta işlem yapamaz hale geldim. biraz ortalık sakinleşsin bende kendime geleyim diyorum
yukarı hareket olacağını düşünüyorum çünkü çok satılmışlık söz konusu o nedenle düzeltme yapması gerek gibi düşünüyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum