BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
€$ paritesi ECB Başkanı Trichet’nin Avustralya’da bir toplantıdan, ECB toplantısına katılmak üzere erken ayrılmasının ardından hafifçe yükseldi. Piyasalar bu durumu, ECB’nin Yunanistan ve diğer sorunlu ülkelere yönelik bir yardım paketi açıklayacağı yönündeki söylentilerle bağdaştırıyor. Yine bazı beklentiler ECB’nin acil bir faiz indirimine gideceği yönünde. ECB’nin sorunlu ülke tahvillerine garantörlük gibi bir mekanizma oluşturması olasılığı mantıklı olmakla birlikte, bir faiz indirimi mevcut borç sorunlarına çare olmaması nedeniyle mantıklı değil.
Chicago Mercantile Exchange (CME) verilerine göre EUR-short pozisyonlar $8 milyar ile bir para birimine yönelik şimdiye kadar kaydedilmiş en yüksek rakama ulaştı. Bu veri, hedge fonların pozisyonları konusunda önemli bir sinyal içeriyor. Buna göre hedge fonlar EUR’daki değer kaybının süreceğini düşünüyorlar.
FED üyelerinden Bullard ise FED’in çıkış stratejilerine biraz daha ışık getiren açıklamalar yaptı. Buna göre FED yılın 2. yarısından sonra varlık satışları ile piyasadan likidite ekmeye başlayabilir. Bunun ardından ise faiz artışı gündeme gelebilir. ECB ise yukarıda görüldüğü üzere henüz çıkış stratejilerine hazır değil.
Yorum
-
Sonuç olarak, ECB’den bir açıklama gelmesi durumunda paritede 1.39’a doğru bir tepki yükselişi görülecektir. Ancak diğer tüm temel veriler USD’deki değer kazancının süreceği yönünde. Bu nedenle orta-uzun vadeli USD pozisyonlarının korunmasını öneriyoruz. Trade amaçlı olarak ise EUR alım için gelişmelerin izlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Parite için destekler 1.3620-1.3550, dirençler ise 1.3720-1.3780 seviyeleridir.
Yorum
-
euro alacagıma altın alırımakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir cubukta 70 i gösterdiler ondan sonra yok....biraz uzak kaldım oilden...euro alıyomuyuz ne diyosunuz...YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Bi anlayabilsek..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oldu
resmen lunaparklardaki gondola binmiş gibiyim..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
11:40a
BREAKING
Fed to release Bernanke text despite hearing delayİhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
normal zaman olsa cıtırlık kısa gırerdım ama tırsıngen oldum bırdne boyle olunca tamda 95 ten uzun gırmıstım ama tp yı koyduktan 10 sn sonra uctu pıyasa 10pipse kaldık
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
bu habere bukadar çıkması çok saçma,
ama bahane lazım tabi,
osuruklu göte çavdar ekmeği bahane,
resesyondan çıkıştan 2.5-3 yıl sonra faiz arttırımı normalmiş,daha önce böyle yapılmış.adam bunu fox tv de röportaj esnasında söylüyo parite coşuyo.
.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hadi sen arttırmadın 2012 ye kadar.
ecb nin düşürmesi de aynı kapıya çıkar.
düşürmeyi bırak,düşürebilirim demesi bile aynı kapıya çıkar,dolara hücum.
Velhasılkelam,
paritenin aynen geri vitese takması lazım diye düşünüyorum.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum