Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oguzt
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 427

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fenere çok kızıyorum rezalet
    Hadi gecmis olsun bir sonraki maç Manisa ile mac skorunu simdiden vereyim 5-1 Manisa alır
    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• BEYAZIT
      Tecrübeli
      • 05 Temmuz 2009
      • 266

bursa naptın ya fenerlileri sokaga doktun simdi :(
      YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

papaz

gülmeyin grafı çok kırpmışım fiyatlar bile kırpılmış 1,3596 saatlikte görünen bu şekil ikili dip olmuyormu?
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Gülücem işte...banane..

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Yok bu pull Back İkili dibi 120 dakkalıktaki ikili dip ama..

gülmeyin grafı çok kırpmışım fiyatlar bile kırpılmış 1,3596 saatlikte görünen bu şekil ikili dip olmuyormu?
          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Yok bu pull Back
            hadi ya demek pull back bir şey daha öğrendim
            gülme demiştim amak24
            neden piyasa gene durdu yaprak kıpırdamıyor.
            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
              Çalışkan
              • 06 Ağustos 2009
              • 1559

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hadi gecmis olsun bir sonraki maç Manisa ile mac skorunu simdiden vereyim 5-1 Manisa alır
              yavaş alsın yavaş
              eksik adam sakatlarla bu kadar oluyor
              son dakkikada yırttık bizde bu şans varken

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

hadi ya demek pull back bir şey daha öğrendim
                gülme demiştim amak24
                neden piyasa gene durdu yaprak kıpırdamıyor.
                Günlükte kama oluşumu var.. 1.3730 u yukarı kırarsa 300 pip hedefi var yukarı.. Ama kamayı ucuna kadar tamamlamak isterse yaklaşık 1.3370 ler de tamamlanır kama..

Satışların hacimsiz olduğu düşünülürse önce sortçuları kessecek olmaları daha makul geliyor..

Sonra ver elini günlükteki OBO hedefi

Dow kapandı ondan yaprak kıpraşmıyo.. Şimdi çinlileri bekleşi,r dururlarrr..

Oyyy oyyy çok ağrım var çookk.. Kankimmm nerde kankimmmm

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

yarın cuma Ablacım herşey olabilir. ama ben yukarı hareketi olursa çok sevinirim satmak için fırsat bekliyorum. 130 larda ve daha sonra kolleksiyon parası olcek

Yorum

• lafola
                    Tecrübeli
                    • 01 Mart 2009
                    • 191

Zırdeli paritemiz ED 1.3725 lere gerileyen kanal çizgisini bu gün geçer diye bekleyen benim gibilerin ağzının payını vermek için neredeyse ikili dip yapacak kadar gerileyip deliliğini bir kere daha perçinlemiş durumda..

Bu deliyle başetmek olası değilsede ,yinede sönümlenen yunanistan bahanelerinin etkisiyle zaten 1.3700 ye inen kanal direncini mübarek cuma günününde etkisiyle aşmasını beklemekten başka bir düşünce üretemiyorum..
                    Du bakali nolcek..
                    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
                    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• lafola
                      Tecrübeli
                      • 01 Mart 2009
                      • 191

Rogers konuşunca herkes susar..

Ülkelerin ve şirketlerin iflas risklerinin tüm dünyada 2010'da da
                      süreceğini kaydeden yatırımcı Jim Rogers, bu yıl küresel ekonominin
                      değişik krizlere gebe olduğunu söyledi...

Rogers, "2010'da hem şirket hem de ülke olarak daha fazla iflaslara
                      şahit olacağız. Döviz piyasasında daha fazla krizlerle karşı karşıya
                      kalacağız. Bunların hepsi 2010 için yeterli derecede sorunu da
                      beraberinde getirecek" dedi. Küresel dünyada yaşanan resesyonun iyi
                      taraflarının da olduğunu savunan Rogers, resesyonla birlikte
                      piyasaların sırtındaki fazlalık ve gereksiz yüklerden arındığını
                      söyledi..

Krizdeki Euro Bölgesi'nin 15-20 yıldan fazla yaşayamayacağını ifade
                      eden Rogers, "Euro bölgesinde patlak veren kamu borcu ve bütçe açığı
                      sorunları daha önceki açıklamalarımı doğruluyor. Euro Bölgesi'nin
                      parçalanacağına dair tezimin arkasındayım. Bunların birçok nedeni var.

Bugün Euro bölgesinde ortaya çıkan çatlak, gündemdeki ülkelerle
                      sınırlı kalmayacak. Avrupa'nın çok daha geniş bir bölgesine yayılacak.
                      15-20 yıla kadar euro diye bir şey kalmayacak. Çünkü birliğe üye her
                      ülkenin farklı ihtiyaç ve yapısı var. Bunların birbirine ortak bir
                      kural çerçevesinde bağlı kalması çok zor olacak" diye konuştu..

Gelişmekte olan ülkelerle ilgili de yorumda bulunan Rogers, doğal
                      kaynaklara sahip olan, bunları kontrol edebilen ve yüksek rezerve
                      sahip ülkelerin dünya ekonomisinde liderliğe oynayacağını belirtti.
                      Rogers, "Şu anki konjonktürde Türkiye, birçok ülkeden çok daha iyi
                      bir geleceğe sahip gözüküyor" dedi.

ROGERS, Türkiye'de yatırım için cazip bulduğu sektörleri ise tarım
                      ürünleri ve sigorta sektörü olarak sıraladı. Daha önce , "Gelecekte
                      çiftçiler Lamborgini kullanırken, borsacılar traktör kullanmayı
                      öğrenmek zorunda kalacak" öngörüsünde bulunan Rogers, yakın bir zamana
                      kadar Türkiye'deki tarım alanlarına büyük ilgi göstermişti. Tarım
                      ürünlerinin halen çok çekici olduğunu vurgulayan Jim Rogers, Türk
                      sigorta sektörünü de yakından izliyor. Rogers, Türkiye'deki döviz
                      piyasasıyla da oldukça ilgili...

ÜNLÜ spekülatör George Soros'un da eski ortağı olan Rogers, bir dönem
                      Türkiye'ye gelerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yatırım fırsatlarını
                      araştırmıştı.. Şu an için GAP bölgesi ile ilgilenmediğini belirten
                      Rogers, "GAP bölgesini bir dönem mükemmel bir yatırım bölgesi olarak
                      düşündüm ama şu an başka alanlarda yatırım yaptığım için GAP ile
                      ilgilenmiyorum. Ancak Türkiye, tarımsal yatırım bölgesi olarak iyi
                      yerde. Bu konuda Türkiye ile ilgili iyimser görüşe sahibim" dedi..

Gelecekte emtia fiyatlarında artışın sürmesini beklediğini belirten
                      Rogers, 10 yılda emtia piyasasında daha yüksek fiyatların görüleceğini
                      söyledi. Rogers, "Gıda ve tarım ürünleri fiyatları, üretimdeki düşüş
                      nedeniyle artışını sürdürecek" dedi.

ROGERS Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun çok sayıdaki ülkeden daha
                      iyi durumda olduğunu düşünüyor. 2008 yılından bu yana IMF ile anlaşma
                      yapıp yapmayacağı belli olmayan Türkiye'ye bir de tavsiyesi var
                      Rogers'ın. Rogers'a göre olası bir kredi anlaşması için IMF ile
                      yapılan görüşmeler tam anlamıyla 'ZAMAN KAYBI '..

"IMF'ye başvurup kredi almak, zaman kaybından başka bir şey değil. Bu
                      söylediğim Türkiye kadar diğer ülkeler için de geçerli" diyen dünyanın
                      önde gelen yatırımcılarından Rogers, IMF'den para alınarak üstesinden
                      gelindiği
                      düşünülen sorunların, birkaç yıl geçtikten sonra tekrar problem olarak
                      geri döndüğüne dikkat çekiyor.. Türkiye'nin krediye ihtiyacı varsa
                      alternatif yollara başvurmasının daha yararlı olacağını düşünen
                      Rogers, bunun için Çin, Japonya gibi dünyanın hızla yükselen ekonomi
                      devlerini adres olarak gösteriyor..

Yorum

• lafola
                        Tecrübeli
                        • 01 Mart 2009
                        • 191

bAK şU SP nin haline..Bu grafikler SP ninde büyük ihtimalle min.% 2.5 yukarı yolu var diyor..Bu grafiğede dayanarak ED nin artacağını ,forumdaki tüm gençlere madara olma ihtimaline rağmen çığırıyorum...
                        Çok çok Teonun tutturamama rekorunu egale ederim..

Not : Gold grafiğinide incelediğimde kapanışlardan çizilen trend çizgisine yapıştığını gördüm..Mübarek cuma günü piyasalarda bir uçuşa hazırlık görünmekte..Tutmayın piyasaları...

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bAK şU SP nin haline..Bu grafikler SP ninde büyük ihtimalle min.% 2.5 yukarı yolu var diyor..Bu grafiğede dayanarak ED nin artacağını ,forumdaki tüm gençlere madara olma ihtimaline rağmen çığırıyorum...
                          Çok çok Teonun tutturamama rekorunu egale ederim..

Not : Gold grafiğinide incelediğimde kapanışlardan çizilen trend çizgisine yapıştığını gördüm..Mübarek cuma günü piyasalarda bir uçuşa hazırlık görünmekte..Tutmayın piyasaları...
                          İnan bana bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir..

Sıkma tatlı canını

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

Benden duymuştur koyulttuğum satırları...dermişim... Okuyanlar hatırlar.. Bunları 1 sene önce Amerikada kriz patladığında söylemiştim.

Şunu unutma.....

Modanın merkezi Kaliforniya dır... Moda ilk kaliforniya dan yayılmaya başlar. Bizim moda olduğunu sandığımız giysiler 1 yıl sonra Avrupaya gelir... Yani Avrupanın jet sosyetesi için modası geçmiştir.. 1 yıl daha sonra ülkemize gelir...Eğer Avrupa ile aynı zamanda modayı takib etmek istiyorsan haftasonları Milano ya alışverişe gitmen gerekir. Escada nın DG nin Camel in LV nin Calvin Clain in v.s.... bizde sezon ürüni diye sattıkları mallar 1 yıl öncenin kreasyonudur.. Katologlarındaki ürünlere bir türlü ulaşamazsın.. Ama ertesi sene gırla bulursun... Bilmem anlatabildim mi

Sık dişini az kaldı..

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ülkelerin ve şirketlerin iflas risklerinin tüm dünyada 2010'da da
                            süreceğini kaydeden yatırımcı Jim Rogers, bu yıl küresel ekonominin
                            değişik krizlere gebe olduğunu söyledi...

Rogers, "2010'da hem şirket hem de ülke olarak daha fazla iflaslara
                            şahit olacağız. Döviz piyasasında daha fazla krizlerle karşı karşıya
                            kalacağız. Bunların hepsi 2010 için yeterli derecede sorunu da
                            beraberinde getirecek" dedi. Küresel dünyada yaşanan resesyonun iyi
                            taraflarının da olduğunu savunan Rogers, resesyonla birlikte
                            piyasaların sırtındaki fazlalık ve gereksiz yüklerden arındığını
                            söyledi..

Krizdeki Euro Bölgesi'nin 15-20 yıldan fazla yaşayamayacağını ifade
                            eden Rogers, "Euro bölgesinde patlak veren kamu borcu ve bütçe açığı
                            sorunları daha önceki açıklamalarımı doğruluyor. Euro Bölgesi'nin
                            parçalanacağına dair tezimin arkasındayım. Bunların birçok nedeni var.

Bugün Euro bölgesinde ortaya çıkan çatlak, gündemdeki ülkelerle
                            sınırlı kalmayacak. Avrupa'nın çok daha geniş bir bölgesine yayılacak.
                            15-20 yıla kadar euro diye bir şey kalmayacak. Çünkü birliğe üye her
                            ülkenin farklı ihtiyaç ve yapısı var. Bunların birbirine ortak bir
                            kural çerçevesinde bağlı kalması çok zor olacak" diye konuştu..

Yorum

• erol.erdem
                              Yasaklı
                              • 16 Aralık 2009
                              • 83

geçmiş olsun
                              boyun fıtığı falan mı var?

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                geçmiş olsun
                                boyun fıtığı falan mı var?
                                Teşekkürler...

Boyun fıtığı değil.. Tutuldum..:ka24:

Yorum

Working...
                                X

Debug Information