lafola Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yeter Arnoltlaştığı....3/1 +35 pip kapandı:kahkaha::kahkaha::kahkaha:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHastayı yatağında yakalıycan.. Nefes almasına fırsat vermicen
Tebrikler hem gap kapanmış hem de kısa pozisyon prim yapmış.
Bu arada bir gözlemim var. Pazar akşamları EUR/USD eğer bir tarafa gap 'li açılış yaparsa mutlaka o gap ilerleyen saatlerde kapanıyor. Çok büyük çoğunlukla da bir önceki haftanın yönünde devam ediyor. Yani bu gözleme göre EUR/USD 'nin aşağı yönlü devam etmesi normaldir.Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
-
Haftalık açılış genellikle haftalık kapanış seviyelerinde oluyor..Bizim saatimizle saat 02:00 ye kadar boş bir 4 saatlik dilim var.. Esas haftalık açılış 02:00 de olacak..UFO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler hem gap kapanmış hem de kısa pozisyon prim yapmış.
Bu arada bir gözlemim var. Pazar akşamları EUR/USD eğer bir tarafa gap 'li açılış yaparsa mutlaka o gap ilerleyen saatlerde kapanıyor. Çok büyük çoğunlukla da bir önceki haftanın yönünde devam ediyor. Yani bu gözleme göre EUR/USD 'nin aşağı yönlü devam etmesi normaldir.
Bir de Cuma akşamı kapanış bana pek inandırıcı gelmedi..Bir miktar 1.3730 satışlarımı kapatmayı becerememiştim pek ağırıma gitmişti..
Cuma günleri genellikle pozisyon kapatmalar oluyor. Gece gelen veriyle pozisyon kapattılar.. Perşembe gecesi Uzakdoğunun gösterdiği en düşük fiyata kadar gelip kapanış yaptılar..
Top uzakdoğuda kaldı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
O 4 saatin öncesinde de bir 2 saat daha var Sn. Caty. Trade edilemiyor sanırım ama ilk fiyat oluşumları için kotasyonları TSİ 20:00 de açıyorlar. Bazı banka (Saxobank gibi) sistemleri üzerinden takip edilebiliyor.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftalık açılış genellikle haftalık kapanış seviyelerinde oluyor..Bizim saatimizle saat 02:00 ye kadar boş bir 4 saatlik dilim var.. Esas haftalık açılış 02:00 de olacak..
....
İyi geceler,Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
-
Bu bilgi için ayrıca teşekkürlercayyUFO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO 4 saatin öncesinde de bir 2 saat daha var Sn. Caty. Trade edilemiyor sanırım ama ilk fiyat oluşumları için kotasyonları TSİ 20:00 de açıyorlar. Bazı banka (Saxobank gibi) sistemleri üzerinden takip edilebiliyor.
İyi geceler,Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Forex Scalping Systems | Forex Strategies & Systems Revealed
Ichimoku Analysis | ichi360
Sistemlerle ilgili iki site...
Buradada ichomoku ile sinyal yayınlıyorlar..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
fiyat tahmininde bulunuyormuş
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
E/D % dakikalıklarda 1.3550 ler hedefli (tracttact ın 3550 si
) OBO yaptı.. tikkat...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Pek huylandım nedense....gece gece....delimiyim ben neyim
Bizim piyasadan pek bi pek huylandım....
Elime endeks 100.000 olacak diye senet verseler hayatta Long açmam.. Flat olur beklerim..
Nedenini kimse sormasın.. VOB konusunda ebedi sessiz ve yorumsuzum...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Günaydın .. Bol kazançlar..
E/D gece trende girmiş yine.. OB .. 16 da şimdilik..
Tepkiye hareket etmek halen tehlikeli bana göre..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
-
Günaydınız..
Bu hafta yaşanılan düşüşün azda olsa yaraları sarılır diye düşünüyorum..
Yunanistanı kurtarıyoruz dedikleri anda piyasa düzelir..
Bol şans.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum