Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4385 ten verilir gibi geliyor bana
    Parayı gönderdim 15 dakka sürmedi hesaba geçişi Bakalım hayra mıı şerre mi?

Fakat yurt dışında manşetlere düşmeyen bişeyler var sanırım..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      1.4385 ten verilir gibi geliyor bana

14365 te stobum var ikinci satışıda 1.4383 e koymuştum sendende teyidi geldi tamamdır.
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

EUR/USD: Little reaction to the weak Eurozone M3 reading, questions will be raised regarding ECB's decision to end some liquidity programs.
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• delidayim
          Katılımcı
          • 26 Mayıs 2009
          • 214

japonya böyle giderse notunu düşürürüm diyor s&p
          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            14365 te stobum var ikinci satışıda 1.4383 e koymuştum sendende teyidi geldi tamamdır.
            1.438x ler görülürse 1.4435 e kadar gidebilir yalnız..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

2010 yılının sağlık mutluluk neşe ve para getirmesini bu topikteki her genç kızımızında birer adet zetina dikiş makinası sahibi olmasını temenni ederim
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

ya hepsi dökülüyor euro yeter dayanıyorsun yetti gariiii

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  2010 yılının sağlık mutluluk neşe ve para getirmesini bu topikteki her genç kızımızında birer adet zetina dikiş makinası sahibi olmasını temenni ederim

Sağolasın kısss.. Sanada mutlu.. sağlıklı .. bol paralı... bir yıl dilerim..

Ama çok koşuyosun kendini helak ettin..

Yorum

• CATEDRAL
                    TATLI CADI
                    • 26 Şubat 2009
                    • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ya hepsi dökülüyor euro yeter dayanıyorsun yetti gariiii
                    Buyers lar sellers lardan çok fazla şimdilik.. 1.4340 ı kırarsa anca salar kendini aşağı bence..

DXY de 78.05 i yukarı kırarsa yemede yanında yat olur..

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sağolasın kısss.. Sanada mutlu.. sağlıklı .. bol paralı... bir yıl dilerim..

Ama çok koşuyosun kendini helak ettin..
                      tek hedefim bir tane zetina dikiş makinası alabilmek
                      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• PipsyGirl
                        Çalışkan
                        • 06 Ağustos 2009
                        • 1559

dün gece Abd de ki datadan sonra okuduğum bir haberde 1.4375 te satışların olduğu ve stoplarının da 144 de olduğu yazıyordu bende gece verdim emri yattım. ama hiç yapamamıştı bende demek çok zayıf dedim bu sattım. ama acayip güçlendi ne olduysa diğerleri darma duman oldu hele kraliçe hep satarım ya çok düştü dedim biraz çıksın satayım yerlerde sürünüyor. ))

Yorum

• Bear_Bull
                          Spread Trader
                          • 09 Şubat 2009
                          • 773

Mail gelmiş (belki sizlerede gelmiştir) bana şehri uymadığından gidemem, ama belki katılmak isteyen olur.
                          Beleş olduğu için kaybedecek birşeyde yok.

4 OCAK 2010 TARİHİNDE 18:00 – 19:30 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN BİR HAFTALIK FOREX SEMİNERİNE KATILIM ÜCRETSİZDİR. SINIRLI SAYIDA KATILIMCIYA AÇIK OLAN TANITIM EĞİTİMİNE KATILMAK İÇİN BİZE MAİL YA DA TELEFON YOLUYLA ULAŞARAK KAYDINIZI YAPTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN 0 212 241 48 41 NUMARALI TELEFONU ARAYABİLİR VEYA INFO@ELIBOLFX.COM ADRESİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ.
                          Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• PipsyGirl
                            Çalışkan
                            • 06 Ağustos 2009
                            • 1559

seminerleri hep pazartesi veriyorlar daha önce banada gelmişti ama bu nedenle katılmadım. hafta sonu olsa çok güzel olurdu

Yorum

• OrkunLeo
                              FX ÇETE ÜYESİ
                              • 05 Ağustos 2008
                              • 281

hehehee elleride pek bolmuş bu seminer veren fxçilerin

INFO@<b><span style="color:DarkRed">.../span></b>.COM
                              Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hehehee elleride pek bolmuş bu seminer veren fxçilerin

INFO@<b><span style="color:DarkRed">.../span></b>.COM

ne veriyorlar? bonusmu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information