Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
odl de gbp usd spread ler 5-6 pips surekli boylemi ben yeni hesap actımda odl de degisik geldi spreadler
Bugünlerde böyle.. E/D de de dikkat et..2.0 la 5.0 e kadar çıkabiliyo.. Geceleri 10 -12 pip gördüğüm oldu son günlerde... Bugün tel açıp sordum.. Bankalar hacim az ve yıl sonu diye kotasyonları yüksek tutuyormuş muş...
Yılbaşından sonra bakıcas bölemi sürecek..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bugünlerde böyle.. E/D de de dikkat et..2.0 la 5.0 e kadar çıkabiliyo.. Geceleri 10 -12 pip gördüğüm oldu son günlerde... Bugün tel açıp sordum.. Bankalar hacim az ve yıl sonu diye kotasyonları yüksek tutuyormuş muş...
Yılbaşından sonra bakıcas bölemi sürecek..
Tesekkur ederim insalllah surmez boyle
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum