piyasa bu gece açık mı?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Açık .. Platform Yarın akşamüstü 18:00-20:00 gibi kapanacakmış ..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa bu gece açık mı?
Ama yarın sabah tekrar sordurucam.. Platform kapansada telefonla işlem yapılabilir dediler odl den..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yuh ötesi işteccrcabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn catedral
maşallah
650 altı mart dibinin altı demek olur.
tşk
Dananın kuyruğu kopacak ta... Dana daha farkında değil

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Dana kuyruğunun kopması nedeniyle bu vaziyette Hacım. Farkında dana, farkında da ortalığın tozundan dumanından kimsenin farkettiği yok. Süre daraldı, az zaman kaldı. IMF haberini netleştirirler bi son gaz daha gelir o gazla amcalar açarlar kısalarını bi 3 vade de onda takılırlar kımıldamadan. Gene parayı eşşek yüküyle götürürler nasılsa.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuh ötesi işte
Dananın kuyruğu kopacak ta... Dana daha farkında değil

Benim amcalardan neyim eksik, ben de onlar gibi 3 vade beklerim dert mi yani
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Kıslarrrrr günaayyydınnnnnn.......,
Bol kazançlarrrr..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Günaydınıss,
Bir anda oldu olanlar..
Ne olduğunu anlayamadık..
Bol şans..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaaayyydınnnnnnnn
ne oluyooor ya piyasa uçuyor.
herkese bol şans
Türkiyenin imf anlaşmasına çok sevinmişler...:081:
Yorum
-
Gündem
Japonya Piyasalar Tatil
Almanya Piyasalar Tatil
Türkiye Sanayi Üretim Endeksi ( TÜİK)
ABD İşsizlik Başvuruları (TSİ:15:30 Beklenti: 460 bin)
Türkiye Dış Borç Verileri (TSİ:17:30)
Herkese günaydın... Yeni yılınızı şimdiden kutlar, başarı ve bol kazançlar dilerim..
VOB'a el veda... şimdilik...Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafik, 1.4330--1.4340 ve çekiç boğanın ışığı altında olanları yaşadık..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTakip ettiğim göstergelerin ışığı altında;
1.4330 kritik bir değer..Tutup tutmadığına bakıyorum..
Şu ana kadar görünen tutacak gibi..Dolayısı ile belirtmiş olduğunuz 1.4340 değerini geçebilirse yeni bir yukarı dalga gelebilir..
Kısa vade grafikler ala yakın seyrediyor..Şişiklik yok..
Günlük grafik kötü idi ama oluşan mum "çekiç boğa"..
Dönüş gelebilir..
Fazla söze gerek yok..
İşte paylaşım..İşte güç birliği..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Sn Halojen eski blogdan takip edebildiğim kadarıyla başarılı bir dip tepe sinyaliniz vardı şu an hangi konumda acaba..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın....
son atağın nedeni imf imiş sanırım.. açılışta anlarız...
artı açsa bile sürdürebileceğini zannetmiyorum..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
hayırlısı olsun vatana milleteakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTürkiyenin imf anlaşmasına çok sevinmişler...:081:
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bu atağın dönüşünde sat'a geçecek... şimdilik flat durumda...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Halojen eski blogdan takip edebildiğim kadarıyla başarılı bir dip tepe sinyaliniz vardı şu an hangi konumda acaba..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum

Yorum