CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ustura traşıda olsun ama..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTractact yaww..
Bi frenk gömleği giy.. Bir yerine iki de gravat takıver.. Sonra şu piyasalara bi daha baksana

Okumuş matematik dahisi çocuklar sabah 55.000 - 57.000 falan konuşuyolardı Ocak ayı için.. Kravat falan takınca farklı mı görünüyo acaba?
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Hoşgeldiniz..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın & hayırlı kazançlar...
tenhalaşmış baya forum,girmeyeli....güzel olmuş ama..
Burada kendi yağımızla kavruluyoruz işte..
Kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor..
Gül gibi geçinip gidiyoruz..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Hoşgeldinizzzzzzz...:081:halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın & hayırlı kazançlar...
Sizi görmek çokk çookkk güzelll
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın & hayırlı kazançlar...
hoşgeldiniz sn.halojen
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz sn.halojen
sağolun arkadaşlar...OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterooo Halojen kardeş hoşgeldin ya nasılsın? özlettin kendini.
iyidir sn.orkunleo,inşalah senin de keyifler yerindedir... trend dönüşünü forumda karşılayalım istedim...
caty abla ne düşünürsün bu konuda, piyasa yılbaşına bu seviyelerde girerse şanslıyız galiba.. yeni bir 2008 ocak sendromu kapıda mı ?piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
teşekkürler...pala piyasayı karmaşıklaştırdıkça alt edebilmek daha da kolaylaşıyor..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz sn halojen,neler yaptınız? yiyip içtiğin senin olsun,palayı alt edebiliyormusun?
dostum merhabalar tekrar..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Halojen hoşgeldinpiyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
Yeni yılın ilk iş günü olmasa 5-6 Ocak gibi depremin ilk ayak seslerini bekliyorum..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun arkadaşlar...
iyidir sn.orkunleo,inşalah senin de keyifler yerindedir... trend dönüşünü forumda karşılayalım istedim...
caty abla ne düşünürsün bu konuda, piyasa yılbaşına bu seviyelerde girerse şanslıyız galiba.. yeni bir 2008 ocak sendromu kapıda mı ?
Beklentim sadece Ocak sendromuyla kalırsa iyidir..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bence de.. aşağı dönüş başladı sanırım bugün... 66.400 üzerine son kez çıkabilir vob..sonrası karanlık..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni yılın ilk iş günü olmasa 5-6 Ocak gibi depremin ilk ayak seslerini bekliyorum..
Beklentim sadece Ocak sendromuyla kalırsa iyidir..
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
İyi yapmışsın bende iyiyim bir yaramazlık yoktur. Bol kazançlar...halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun arkadaşlar...
caty abla ne düşünürsün bu konuda, piyasa yılbaşına bu seviyelerde girerse şanslıyız galiba.. yeni bir 2008 ocak sendromu kapıda mı ?Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
bu rakamlar spot100 için diye anladım ama şimdi aklıma geldi... yoksam vob30 için miCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTractact yaww..
Bi frenk gömleği giy.. Bir yerine iki de gravat takıver.. Sonra şu piyasalara bi daha baksana

Okumuş matematik dahisi çocuklar sabah 55.000 - 57.000 falan konuşuyolardı Ocak ayı için.. Kravat falan takınca farklı mı görünüyo acaba?
Yorum
Yorum