PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi iyisin,iyisin sevgili pipsy girl.bol kazançlar.
nazar etme ne olur.. çiğne seninde olur

teşekkürler
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Forex cok enteresan bır yer gercekten, yukselıse gırse bıle mutlaka open altına kılcık atacaklar,
Open altında kılcık olmadan gunluk barda, yukselemıyorlar,
Sanırım bunun sebebı seans farkları,
Japonya kaldırdı ıse parıteyı avrupa mutlaka basıyor alttan almak ıcın...
Bu nedenle forexe özgü ,sistemler ala gectı ıse gunluk barda altta mutlaka kılcık gormek sanırım..
Eger goremıyorsak , bır gerı cekılmeyı mutlaka yaşatıyorlar...
Bu çekilme ile bazı sıstemler sata gececegı ıcın, hem satıs yaptırmıs oluyorlar hemde open altındakı stopu patlatıyorlar robotlarda...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForex cok enteresan bır yer gercekten, yukselıse gırse bıle mutlaka open altına kılcık atacaklar,
Open altında kılcık olmadan gunluk barda, yukselemıyorlar,
Sanırım bunun sebebı seans farkları,
Japonya kaldırdı ıse parıteyı avrupa mutlaka basıyor alttan almak ıcın...
bende aynı şeyi düşünüyorum. şöyle diyorlar sanırım "ben aptalmıyım burdan alayım" diye düşünüp önce ters bir hareket sonra gideceği yere gidiyor tabiki datalarda buna etkensöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bugunun sanslı kızı Pıpsy, (popunu kaşı),
ben tepeden satıp yenıden dıpten almayı beceremedım...
Kaptan'ı dınlemedım...
Yukselecek dıye o kadar şartlandım kı, öylece bakakaldım...
Neyse artık, kar yazmaya basladı gene...
Ama artık bu tecrubeyı de ogrenmıs oldum, bundan sonrakılerıne yemem bu numarayı bır daha...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugunun sanslı kızı Pıpsy, (popunu kaşı),
ben tepeden satıp yenıden dıpten almayı beceremedım...
Yukselecek dıye o kadar şartlandım kı, öylece bakakaldım...
Neyse artık, kar yazmaya basladı gene...

kazandığım parayla milli piyango alacam kazanırsam paylaşırız
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Yok kuzum güle güle harca, hanım parası yemem benPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kazandığım parayla milli piyango alacam kazanırsam paylaşırız
hehehe
Kendı bılegımle kazanırım...
Nasılsa bır gun benımde olur param
Yorum
-
Papazda çanak hedefi 1.4544 ler..
Önü açık..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
WTI ye dikkat..
euro çıktı ama bu ters tepti..Fake olabilir..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok kuzum güle güle harca, hanım parası yemem ben
hehehe
Kendı bılegımle kazanırım...
Nasılsa bır gun benımde olur param
büyük ödül bana çıkınca üzüleceksin ama ne yapalım.
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbüyük ödül bana çıkınca üzüleceksin ama ne yapalım.
catedral gibi dostum olduktan sonra piyangoyu ben zaten bulmuşum, para neme gerek..
Neticede 30 trilyonu olanda, 15 TL si de olan da, sabah peynir ,ekmek ,zeytin, çay ile kahvaltı yapıyor ,değişen bir şey yok..
catedral'ın dostlugu ve sistemim bana yeter...
Piyangoyu kazanan her yuva yıkılmış, gel bu işten vaz geç, vakit varken...
heheh
Yorum
-
Nooldu aşkım naaptım yine
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercatedral gibi dostum olduktan sonra piyangoyu ben zaten bulmuşum, para neme gerek..
Neticede 30 trilyonu olanda, 15 TL si de olan da, sabah peynir ,ekmek ,zeytin, çay ile kahvaltı yapıyor ,değişen bir şey yok..
catedral'ın dostlugu ve sistemim bana yeter...
Piyangoyu kazanan her yuva yıkılmış, gel bu işten vaz geç, vakit varken...
hehehYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum