altına noldu nie işlem yok???
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İttire kaktıra yılı yukardan bitirmeye uğraşıyorlar.. Bizimkilerde aynı.. Ocak 5-6 dedimi yıkılmaya başlarlar.. Daha da dayanamazlar..tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow artı açıp eksi kapattı... buna ek olarak Nasdaq eksisi Dow'dan daha fazla... bu durumda yükselen kama/takoz( adlarını hep karıştırırım) ciddi bir risk oluşturabilir...
Yıl sonuna kadar buralarda tutma geyreti var... ancak bugün büyüklerde mal dağıtıldığını düşünüyorum... yükseltip yükseltip verdiler... bizim de benzerini yapmamız doğru strateji olabilir...
Yok dayanırlarsa daha da Davos a gelmem...Van münüt derim
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİttire kaktıra yılı yukardan bitirmeye uğraşıyorlar.. Bizimkilerde aynı.. Ocak 5-6 dedimi yıkılmaya başlarlar.. Daha da dayanamazlar..
Yok dayanırlarsa daha da Davos a gelmem...Van münüt derim
yıkılır bu alem caticim.....hele sen yeni yıla girerken süpürgeyi aşağı yönelt...gerisi kolay.....:081:
yaw Davos deyince sevgili PAŞA geldi aklıma....(GBP-USD)....anlıyordu dilinden bayadır yok....
umarım keyifler yerindedir.....bu arada sana ocak sonuna doğru bir hediye yollayacağım....bayılacaksın.....dehşet bir şey....
Yorum
-
mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıkılır bu alem caticim.....hele sen yeni yıla girerken süpürgeyi aşağı yönelt...gerisi kolay.....:081:
yaw Davos deyince sevgili PAŞA geldi aklıma....(GBP-USD)....anlıyordu dilinden bayadır yok....
umarım keyifler yerindedir.....bu arada sana ocak sonuna doğru bir hediye yollayacağım....bayılacaksın.....dehşet bir şey....
AAAAA çatttt diye çatlarım meraktan.. Keyifler fena diil..
Sen gözükmüyorsun epeydir
Umarım seninde keyifler yerindedir.. Aud/Usd ile ilişkini tamamen bitirmişindir umarım
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
boşver merak etme abla...surprise sonuçta....yoksa anlamı olmaz...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAAAAA çatttt diye çatlarım meraktan.. Keyifler fena diil..
Sen gözükmüyorsun epeydir
Umarım seninde keyifler yerindedir.. Aud/Usd ile ilişkini tamamen bitirmişindir umarım
işler baya yoğun bu ara pek bakamıyorum foruma...keyifler yerinde şükür yaramazlık yok....
AUD-USD----zamanında kısada inat ettim durdum ve 3 kez çarptı,o da çıkacam diye inat etti ve ben pes dedim küstüm ilişki bitti ayrıldık(onun yüzünden).....sonra hatun yola geldi 600-700 pips aynen aşağı....ama çookk geç oldu...
en iyisi hiç ilişkiye başlamamak yada başladın mı sonuna kadar devam etmek.....aşkın dozajını (MC) ayarlayıp sabır etmek lazım.....
Yorum
-
Günaydın,
Papaz ve kraliçe düştükleri yerden kalkmaya çalışıyorlar ama nafile..Yataya girdiler iyice..
Bu arada Japan Hava yolları (JAL) zor durumda imiş.
Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
Günaydın kısslarrrr.. Bol kazançlar...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Artık akıllandım..:081:PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım dün umarım kraliçeyi kapatmışsındır.
Son günlerde daha çok petrolde işlem yapıyorum..
WTI ( West Texas Intermediate = Texas Light Sweet) den brent petrole geçtim..
İlgin için çok teşekkürler..k12İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
günaydın herkese.gününüz bol kazançlı olur umarımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Tractact yaww..
Bi frenk gömleği giy.. Bir yerine iki de gravat takıver.. Sonra şu piyasalara bi daha baksana

Okumuş matematik dahisi çocuklar sabah 55.000 - 57.000 falan konuşuyolardı Ocak ayı için.. Kravat falan takınca farklı mı görünüyo acaba?
Yorum
Yorum