Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BEYAZIT
    Tecrübeli
    • 05 Temmuz 2009
    • 266

altına noldu nie işlem yok???
    YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Dow artı açıp eksi kapattı... buna ek olarak Nasdaq eksisi Dow'dan daha fazla... bu durumda yükselen kama/takoz( adlarını hep karıştırırım) ciddi bir risk oluşturabilir...
      Yıl sonuna kadar buralarda tutma geyreti var... ancak bugün büyüklerde mal dağıtıldığını düşünüyorum... yükseltip yükseltip verdiler... bizim de benzerini yapmamız doğru strateji olabilir...
      İttire kaktıra yılı yukardan bitirmeye uğraşıyorlar.. Bizimkilerde aynı.. Ocak 5-6 dedimi yıkılmaya başlarlar.. Daha da dayanamazlar..

Yok dayanırlarsa daha da Davos a gelmem...Van münüt derim
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• mordak
        Yasaklı
        • 26 Şubat 2009
        • 191

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        İttire kaktıra yılı yukardan bitirmeye uğraşıyorlar.. Bizimkilerde aynı.. Ocak 5-6 dedimi yıkılmaya başlarlar.. Daha da dayanamazlar..

Yok dayanırlarsa daha da Davos a gelmem...Van münüt derim

yıkılır bu alem caticim.....hele sen yeni yıla girerken süpürgeyi aşağı yönelt...gerisi kolay.....:081:

yaw Davos deyince sevgili PAŞA geldi aklıma....(GBP-USD)....anlıyordu dilinden bayadır yok....

umarım keyifler yerindedir.....bu arada sana ocak sonuna doğru bir hediye yollayacağım....bayılacaksın.....dehşet bir şey....

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yıkılır bu alem caticim.....hele sen yeni yıla girerken süpürgeyi aşağı yönelt...gerisi kolay.....:081:

yaw Davos deyince sevgili PAŞA geldi aklıma....(GBP-USD)....anlıyordu dilinden bayadır yok....

umarım keyifler yerindedir.....bu arada sana ocak sonuna doğru bir hediye yollayacağım....bayılacaksın.....dehşet bir şey....

AAAAA çatttt diye çatlarım meraktan.. Keyifler fena diil.. Sen gözükmüyorsun epeydir

Umarım seninde keyifler yerindedir.. Aud/Usd ile ilişkini tamamen bitirmişindir umarım

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• mordak
            Yasaklı
            • 26 Şubat 2009
            • 191

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            AAAAA çatttt diye çatlarım meraktan.. Keyifler fena diil.. Sen gözükmüyorsun epeydir

Umarım seninde keyifler yerindedir.. Aud/Usd ile ilişkini tamamen bitirmişindir umarım
            boşver merak etme abla...surprise sonuçta....yoksa anlamı olmaz...

işler baya yoğun bu ara pek bakamıyorum foruma...keyifler yerinde şükür yaramazlık yok....

AUD-USD----zamanında kısada inat ettim durdum ve 3 kez çarptı,o da çıkacam diye inat etti ve ben pes dedim küstüm ilişki bitti ayrıldık(onun yüzünden).....sonra hatun yola geldi 600-700 pips aynen aşağı....ama çookk geç oldu...

en iyisi hiç ilişkiye başlamamak yada başladın mı sonuna kadar devam etmek.....aşkın dozajını (MC) ayarlayıp sabır etmek lazım.....

Yorum

• KUTERO
              Beybaba
              • 19 Temmuz 2007
              • 437

Günaydın,

Papaz ve kraliçe düştükleri yerden kalkmaya çalışıyorlar ama nafile..Yataya girdiler iyice..

Bu arada Japan Hava yolları (JAL) zor durumda imiş.

Bol şanslar..
              İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
              İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

günaydın dikişçiler.kolay gelsin..
                her şey olacağına varır..

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

günaydın; herkese bol kazançlar dilerim
                  söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

kaptanım dün umarım kraliçeyi kapatmışsındır.
                    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

Günaydın kısslarrrr.. Bol kazançlar...

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kaptanım dün umarım kraliçeyi kapatmışsındır.
                        Artık akıllandım..:081:
                        Son günlerde daha çok petrolde işlem yapıyorum..
                        WTI ( West Texas Intermediate = Texas Light Sweet) den brent petrole geçtim..

İlgin için çok teşekkürler..k12
                        İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                        İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

günaydın herkese.gününüz bol kazançlı olur umarım
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

günaydın.
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Tractact yaww..

Bi frenk gömleği giy.. Bir yerine iki de gravat takıver.. Sonra şu piyasalara bi daha baksana

Okumuş matematik dahisi çocuklar sabah 55.000 - 57.000 falan konuşuyolardı Ocak ayı için.. Kravat falan takınca farklı mı görünüyo acaba?

Yorum

• halojen
                                Fibo Trader
                                • 20 Mart 2009
                                • 0

günaydın & hayırlı kazançlar...

tenhalaşmış baya forum,girmeyeli....güzel olmuş ama..
                                piyasalar tekerrürden ibarettir..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information