Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
günaydınlar herkese bol kaznçlar dicem ama kazanan varmı aramızda.para kazanan birinin yüzünü görmeyeli 2 hafta oldu.bi öpsün beni belki bana da bulaşır
Hişşşttt.. geçen perşembeye kadar FX te kazandım bi kere.. Onlarıda aldım içerden.. Temizim yani..
Ama VOB da tepeden long dipten short pozisyonlarım kendini korumakta..
Bu konuda birinçiliği kimselere gaptırmam.. yine de ..Öpim mi
Hee.. Bide hisselerim yükseldi..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Boga veya ayu trendlerınde destek ve dırencler kıbrıt copu gıbı kırılır...
O zaman nerede calısır, sadece yatay pıyasada..
Zaten yatay pıyasada da destek dırece gerek yoktur, Gunun en yuksegınden sat, en dusugunden aldır olay...
O zaman bu destek dırenc ne anlama gelır...
Trendlerde haklısınız..Kibrit çöpü gibi kırılırlar..
Yatay da çanaklar iyi çalışıyor..
Herhalde milletin al-sat yapmaları için özellikle çalıştırılıyorlar..
Çocukların eline verilen oyuncaklar gibi..
Buradan döner..al/sat hesabı..Biraz kazandır sonrasında terse yatır götür parayı, kasa kazansın..
O halde ne yapmalıyız..Gösterdikleri yola gitmek ve tuzak olduğunu anladığımız anda tüymek..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
EUR/USD
PIYASADAKI LIKIDITENIN AZLIGINDAN DOLAYI SAKIN SEYREDEN PARITE ABD'LI YATIRIMCI MARK FABER'IN DOLAR, AVRO KARSISINDA %5-10 DEGER KAYBEDEBILIR VE ABD HUKUMETI ACIKLARI KAPATMAK ICIN PARA BASABILIR SOYLEMLERI VE FRANSA'DAN ACIKLANAN BUYUME
RAKAMLARININ BEKLENTILERDEN OLUMLU GELMESİ..
---------
matriksde IGLR yatırım Danışmanlık raporundan..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum