Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gözlerimi üç defa ovuşturdum kraliçe ne yapmış ya 16030 lara gelmiş allahtan 20 pip zararlan kapatmışım sonra tüm ekranı kapattım yemek yapmaya gittim.
inanamıyorum. Sarosun işi bu
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
gözlerimi üç defa ovuşturdum kraliçe ne yapmış ya 16030 lara gelmiş allahtan 20 pip zararlan kapatmışım sonra tüm ekranı kapattım yemek yapmaya gittim.
inanamıyorum. Sarosun işi bu
Azdı AZDII
E/D 1.4296 dan uzun denedim bakalım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Cathy abla xu100 de 60 lıklarda ve günlükde yükselen bir kama oluşumunu tamamlamak üzere gibi görüyorum
bu işlerin ustası olarak rica edersem birde sen bakarmısın...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Cathy abla xu100 de 60 lıklarda ve günlükde yükselen bir kama oluşumunu tamamlamak üzere gibi görüyorum
bu işlerin ustası olarak rica edersem birde sen bakarmısın...
Doğru görüyorsun.. OBO da bozulmuş değil.. Ama işte vade sonu.. Kısada yakalanınca kimseyi yanıltmamak için yorum ve graftan uzak durmaya çalışıyorum..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum