SPK teknik siteleri görürken bu hareketleride görmeli. ne alaka abd verisi şimdi. dı dı nın dı dı sı
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroraya kadar gelmişken 64200 yapsınlar da 65000 geliyor diye millete long açtırıp onları da patlatsınlar... yardımcı olalım py.ye
100 puan için mi kırdı bunlar şimdi beni... bu arada düştükçe apsd nasıl da artıyor... birileri long mu açıyor?vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu öngörü ile çok yaşa diyorum,
Bi de rakamlara vay nassını diyorum
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAylardır neyi satın aldılar sanıyorsunuz
Ama siz longlayın isterseniz

ya ben bile biliyorum beklenti alınır
gerçekler satılır
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK teknik siteleri görürken bu hareketleride görmeli. ne alaka abd verisi şimdi. dı dı nın dı dı sı
Onlar bizim kaptan gibi.. Hep yukarı diyolar..
Yukarı yapılan hiç bir hareketi umursamıyorlar
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar, tarım dışı verisi trend döndüren veridir normalde. iyi veriyle yataydaki abd borsaları yükselişe başlayabilir.
dow açılışı önemli bu veriyi destekliyecekmi bakalım
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Son 64.1 yükselişi ile genel algı; tahminim %51 ve üzeri bir şekilde longa kaymıştır. Burdan gemi dolana kadar longlatma durumu tabiki çok mümkündür.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100 puan için mi kırdı bunlar şimdi beni... bu arada düştükçe apsd nasıl da artıyor... birileri long mu açıyor?
Sonra ver elini Konya 6 saat
Poz Salı long kaptırımı sonrası şort peşinde hala flat :040:Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
valla efg geldi yine..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100 puan için mi kırdı bunlar şimdi beni... bu arada düştükçe apsd nasıl da artıyor... birileri long mu açıyor?
aman dikkat edinde..
var bişeyler..
fdow 10474..
pariteler toparlıyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
APS arttığına göre en azından eski şortcular ipin ucunu bırakmadı diyebiliriz.sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala sat yok. dalga var. sanırım boş çıktı. 64100 yeterli stop bulamadı.
(Son 1 saat içinde kapatan eski şortcu kadar yeni şort ve long açılmadığı varsayar isek)Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
Yorum