dax 5 dk.lıklarda OBO var mı?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.4880 E/D flat...
Hırsımı E/D den çuıkarıyorum..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4880 E/D flat...
Hırsımı E/D den çuıkarıyorum..
bende1.4888 den kapattım bereket versin zararım çıktı üstüne kar bile bıraktısöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bende Frank Sinatra dan My Way dinliyorum,shortlar beni duygusallaştırdı..Ne pis kol kestim ya hayatımda yediğin en ciddi vurgınlardan biriydi 3 günde..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKABAKLARIDA PATLICANLARIDA OYUYORUM.
VE BU ALEM YIKILIR ŞARKISINI SÖYLÜYORUM.
My wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dıdıdıııııııııııı
Bitti Şarkı...
Yorum
-
AKP dava sonucunda inatla full kısaydım... Poulson un fikri geldiği gece ciddi yüklü miktarda kısaydım.. 2007 de bernanke faiz indirdirdiğinde yarım kısaydım..horcans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende Frank Sinatra dan My Way dinliyorum,shortlar beni duygusallaştırdı..Ne pis kol kestim ya hayatımda yediğin en ciddi vurgınlardan biriydi 3 günde..
My wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dıdıdıııııııııııı
Bitti Şarkı...
Sen düşün artık.. Bu ne ki

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Küllerinizden doğmuşsunuz ne güzel...Eminim sizde yeniden doğacaksınız sizde o bilgi beceri ve heyecan var..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKP dava sonucunda inatla full kısaydım... Poulson un fikri geldiği gece ciddi yüklü miktarda kısaydım.. 2007 de bernanke faiz indirdirdiğinde yarım kısaydım..
Sen düşün artık.. Bu ne ki

Sevgiyle kalın..
Yorum
-
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4860 yattım bekliyorum 2 tane shortum var...gelirse kaparım...
1.4872 de bitiyor bugünkü destegi eger burayıda kırarsa 1.48 e kadar düşebilir. o zamanda vay halinesöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Tapi. sayılır. Bişi çıkmadı...k24E/D ihya ediyor..horcans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada 35 tane 100 puan olayı nasıl geçti geriye doğru bir okudumda şöyle..
Umarım çıkmıştır bişeyler
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
İyi akşamlar ülkemin yüzde ellidördü...
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar kızlar...
Nasıldı..
hah!
"bi gız bı gıza gel gıı..."
Yorum
-
%54 olayını anlayamadım?serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıldı..
hah!
"bi gız bı gıza gel gıı..."
Yorum
Yorum