Nooldu şimdi anlamadım... Simurg, mdoğanay dışındakileri kaale almıyorum manasında bir şey mi demiş?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn bgüngör68,bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşin güzel yanı bu. Kural yok. Yani herkesin eşit kazanma şansı var. Kuralı bıu garip robotlar koyuyor. Bazı Forex şirketleri neden Robotları yasaklıyorlar? Robotun insana göre kazanma şansı biraz daha fazla.
kullandığınız en iyi bir kaç robotu verebilirmisiniz...
Yorum
-
paritelerin hepsimi olacak ?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Bear Bull
Bır ara sız matrıks ıle Excel arasında lınk kurma olayını yazmıstınız formul olarak,
Yapmak ıstedıgım sadece gunluk barın open, hıgh, low, close degerlerının excelde anlık guncellenmesı, bunu bır lınk ıle halledıyorduk ama sımdı hatırlayamadım...
Yardımcı olurmusunuz...
istediğiniz pariteleri ve kolonları ile bir sayfa hazırlayın
sonra bir boş excel sayfası açın
matriksten fiyat penceresinde mause den sağ clik

yapıp excel içine kopyalayın. istediğiniz isimle kaydedin.
kullanırken ilk önce matriksi açın sonra exceli açıp güncelle diyerek devam edin.
kolay gelsin.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Pazar barı gunlukte kırık bar, bu nedenle yonu cok bellı etmez.
GBPJPY
GBPUSD
EURJPY
volarıtesı yuksek parıteler...
BUnlar arasında kırık gunluk olarak sadece EurJPy yonu bellı ettı, dıgerlerınde cok net degıl...
EurJpy Asagı actı, yon yukarı,
UsdJpy asagı actı yon yukarı..
Ama bunlar sadece Pazar gunlugu ıcın gecerlı..
Pazartesı Gunluk acılıs saat 2 de..
Bu arada macera arayanlar ıcın bu ıkı parıte de yazılan yon yonuden poz beklemelerı lazım...
Saat 2:30 da plan gelecek, eger uyuyup kalmasam...
Yorum
-
geçtiğimiz Temmuz ayındada aynı data beklenmiyen sonuç ve papaz 200 pip düşmüştü.
peki pazartesi ne olmuştu hatırlıyorum. önce aşağı sıkı bir düzeltme daha sonra abd seansında yukarı yapmıştı şimdi dejavü yaşıyacakmıyz bunu yarın anlıyacaz.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Dec. 6 (Bloomberg) -- Kuwait Investment Authority, the nation’s sovereign-wealth fund, sold its stake in Citigroup Inc. for $4.1 billion after helping the U.S. bank boost capital amid the worst financial crisis since the Great Depression.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Teosu yaww..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazar barı gunlukte kırık bar, bu nedenle yonu cok bellı etmez.
GBPJPY
GBPUSD
EURJPY
volarıtesı yuksek parıteler...
BUnlar arasında kırık gunluk olarak sadece EurJPy yonu bellı ettı, dıgerlerınde cok net degıl...
EurJpy Asagı actı, yon yukarı,
UsdJpy asagı actı yon yukarı..
Ama bunlar sadece Pazar gunlugu ıcın gecerlı..
Pazartesı Gunluk acılıs saat 2 de..
Bu arada macera arayanlar ıcın bu ıkı parıte de yazılan yon yonuden poz beklemelerı lazım...
Saat 2:30 da plan gelecek, eger uyuyup kalmasam...
Günlük barla fx te treyd mi olur be yawrumm..
5 dakkalıkla treyd bence yeterli. Ama biraz daha hızlı kap kaçta dakkalık barla en güzeli..
Hatta yakında hızlı saatlerde tik barla işlem yapmaya başlicam..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
beyler bayanlar ,
sanmayın ki hiçbir yazınıza cevap verme yeteneğinden eksik olduğumu...
birisi ruh halimi tespit çalışması yapmış,
birisi gidicemlerine alıştık demiş...
ne derseler desinler hiç kimse ile olay çıkartmayacağım...
olay çıkmasını haketmeyen bir forum ve topik olduğunu düşünüyorum...
bir de sn SİMURG un o yazısına benim verdiğim ilk tepkiyi okuyarak
hakkımdaki kararlarınızı güzel üslub sınırlarında veriniz...
benim hiçbirinize üslubumu bozmadığınızı da unutmadan,
hatta hiç bir durumda bozmadığımı unutmadan...ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR...
Yorum
-
simurg Yazdı:
Murat abi ile ben sanal alemde adam gibi adam tanıdım.Murat abim ve onun gibi dostlar yazmayacaksa forumun ve forumculuğun benim açımdan hiçbir önemi kalmamıştır. Bu zamana kadar zaten özveri ile bugünlere taşıdık.31 Aralık tarihi aynı zamanda keyborsa.com'un kapanış tarihi olacaktır. Herkese iyi geceler...
bu ne şimdi sevgili SİMURG...
buradaki bilgiler ne olacak...
ayrıca hiç merak etme bir M.Dğny gider,5 tane yenisi gelir...
kapanma filan yok...buradaki birçok kardeşim el ele verip öyle bir doğru bulacaklar ki...
görün o analizleri....
sn teo abı özur dılerım.ama kendılerıde bırakıp gıtme meraklısı olanlar için yazılmıştır.fazla aramayınız ben kopyalayım.......
Yorum
-
abla al sana 5 dakka gozu asagıCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeosu yaww..
Günlük barla fx te treyd mi olur be yawrumm..
5 dakkalıkla treyd bence yeterli. Ama biraz daha hızlı kap kaçta dakkalık barla en güzeli..
Hatta yakında hızlı saatlerde tik barla işlem yapmaya başlicam..
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Orda zaten cumadan kısayım..BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla al sana 5 dakka gozu asagı
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum