mordak Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uyuyup kalmazsam 0230 da demişti..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaat kaçta verecekti ki plansı?
herkesin uykusu kaçtı zaten..
Biz işimize bakalım..
gördüğüm kadarı ile yukarı gidiyos..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
ŞTANDART olarak 03:00 de ama özel hal ilan ederse bilemem...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaat kaçta verecekti ki plansı?
Yorum
-
Yaaa sorma yaaa. Dirliğimiz falan kalmadı gece gece.. Silindi bütün mesajlarım.. Naapcam ben şimdi çok mutsuzum..lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurası yaz boz tahtası gibi oldu..Pek eğlenceli yahu..İnsan yollayacağı mesajın akibetini billmeden yolluyor..Eğer mesaj duruyorsa insanda bir mutluluk hissi oluşuyor..
Şükürki SP tahmine uygun başladı haftaya..O ED yide çeker yukarı..
Mesajlarımın hayat garantisi yok.. Bana hamilik yapacak .. güvenebileceğim bir moderatör arıyorum
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
planım değişti 89.70 alış emrim varmordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy ne ettin....usd-jpy ler....valla ben biraz tırstım ve stop yazdım çekildim köşeme.....stajerlerle uğraşıyorum....hehehee...
cuma malesef ben stoplandım 30 pip poz açmamla kapanmıştı.
hafta sonu baktım aylık (6 EMA) 90.75`cumanın high burayı geçerse
(10 EMA) 92.50`ye kadar çıkacagını düşünüyorum.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaaa sorma yaaa. Dirliğimiz falan kalmadı gece gece.. Silindi bütün mesajlarım.. Naapcam ben şimdi çok mutsuzum..
Mesajlarımın hayat garantisi yok.. Bana hamilik yapacak .. güvenebileceğim bir moderatör arıyorum
Sen sus ..Öğrendik işte meğer ev hanımıymışın..Senin şahitliğin bile geçmez..Sana moderatörsüzlük cezası verilsin bence..zaten borsa tahminlerinde çıkmıyormuş..Allahtanki mesajların silindi..Aleyhinede kimse kullanamaz..Şanslısın tabii ..Ev hanımlığından belli..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
geçmiş olsun...bende inat ettim...günlüklerde dediğim olay için....ama hafta sonu sayende dikkatli olmak lazım falan dediğin için,içim hiç huzurlu değildi...erkenden oturdum ekrana....paso stop yaza yaza sona geldim....yarısını kapadım şükür....diğerleri artık önemli değil stop olursa olur....ama tepede hep bekliyor olacağım...hadi iyi haftalar ve bol kazançlar....PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster89.70 alış emrim var cuma malesef ben stoplandım 30 pip poz açmamla kapanmıştı.
hafta sonu baktım aylık (6 EMA) 90.75`cumanın high burayı geçerse
(10 EMA) 92.50`ye kadar çıkacagını düşünüyorum.
Yorum
-
E/D 1.4872 görülmezse aşağı devam..
Aud/Jpy.. 82.42 stop... -10 pipsYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
caponlar artı açtı dikkayytt..10144..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yok uyku bırakmadı arkadaş, beklıyelım yapalım plans...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo hadi ya uyuma planlar ne oldu bizde kapatalımmı bekliyelimmi uyukum geldi vallahi
Acele etmeyelım...
Audjpy de sımdı kım verecek catedralın zararını, kızcagız konsantrede olamadı...
Mındar ettıler forumu bıze...
Yorum
-
sanırım gitmiş pozları kapattım piyasa açılır açılmaz kapatsaydım süper olacaktı ama 70 pip kar verdik geriye cepte 20 pip kaldı bird uykusuzluk.
herkese bol pipli geceler.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D 1.4872 görülmezse aşağı devam..
Aud/Jpy.. 82.42 stop... -10 pips
hakkikaten ablamın moralleri bozuldu bu ne ya daha bismillah - 10
benimde moralim bozuldu. ama bunada şükür.
tam uyumaya gidiyordum
geçmiş olsun ablacım ben okudum senin mesajlarını muck :081:fakat mordak ne yazdıysa onu hemen silmişler hehe
iyi gecelersöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum