Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gevurlar gibi hisse senetlerimi sattım dolar ımı aldım çıktım.ne haliniz varsa görün
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese merhaba; bol kazançlar
ablam seni toparlanmış gördüm çok sevindim:081:
bu işte, çevik gibi sinirler olmak zorunda
Sağol canım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
nasıl bir kıpkırmızı bir bar çekti altında parçalandım.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanada dolarıyla ilgili çok güzel veriler geldi malesef longtaydım stoplandımk24
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
usd-cad beni stopladı 1.459 dan bidahada yapmadı
eğer burlardan basar giderse çok üzülürüm düşsün bari de değsin stoplanmama
stoplanmaktan nefret ediyorum k24
ablam yokmu bir kama falan zararlar çok nasıl çıkacak?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Vob'a gelPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-cad beni stopladı 1.459 dan bidahada yapmadı
ablam yokmu bir kama falan zararlar çok nasıl çıkacak?
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Geçmişolsun:040:PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl bir kıpkırmızı bir bar çekti altında parçalandım.
Akşama günün anlam ve ehemmiyetine istinaden kabak dolma yapmayı düşünüyorum..
Umarım kabak niyetine beni oymazlar
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sanverden inançla takılıyorum.. Beni saymayın..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-cad beni stopladı 1.459 dan bidahada yapmadı
ablam yokmu bir kama falan zararlar çok nasıl çıkacak?
Bakacağım graflardan hayır gelmez..
Yorum
-
eee madem öle dünkü reverans niyeydi?tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiç'e bak ya yeni açıklama yaptı... dalga geçiyor... fiç işte nolcak k24
Kim kimin önünde eğildi? k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum