Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Hadi canım kasmayınnnn.. Anladık yeni bir haber bekliyosunuz.. Yeni eylem için ama.. Önce bi rahat bırakın ortalığı..
amerikan işsizlik verilerini bekliyodur bizim küçük amerika =38. eyaletona göre şimdiden zaten pozisyonlarını da almışlardır ağababalar=akbabalar k24topu ortada tutuyolarki millet açsın long bu sefer de onlar sürerler aşşağıya
Günlükte yön hala yukarı.
5 günlük ağırlıklı ortalama 61.800 olarak çok aşağıda kalmış.
Ya düzeltip ya da yatayda bekleyip ortalamaya yaklaşmamız lazım...
Tekrardan bir iman/inanç kurulu kurup başına Keytea'yi getirelim yoksa düşmeyecek...
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Günlükte yön hala yukarı.
5 günlük ağırlıklı ortalama 61.800 olarak çok aşağıda kalmış.
Ya düzeltip ya da yatayda bekleyip ortalamaya yaklaşmamız lazım...
Tekrardan bir iman/inanç kurulu kurup başına Keytea'yi getirelim yoksa düşmeyecek...
İman ettim bekliyom..
Yıkılır bu alemmm Yıkılırrrrrrrrrrr :081:
Fazla ciddiye almayın.. İmanımda eksiklik var.. Pozisyonel bakıyor olabilirim...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum