Kalemle terbiye olmaz dedikleri doğruymuş
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yıllardır anlatamadık dinlemedifreeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz burada paylaşım yapıyorsunuz diye sorun çıkmıyor ki,
siz burayı sanki kendi başlığınız gibi kullanıyorsunuz. Arada sırada gelip birşeyler paylaşsanız eyvallah ama dolu boş kendinizce ne deniyorsanız bu sayfaya atıyorsunuz.*
Sent from my SM-C9000 using Tapatalk
kkendi topiğinde yaz dedik
burayı kalabalık etme dedik
bu topik yeni yetmelerin tpiği değil ki herkes belli düzeyde bunun bildiği kadar unuttuklarımız var
ama biz kuzu ya geliyoruz
günde 1 2 sefer kuzu yazmışmı bakıp çıkıyoruz
bide izmirli hoca
kaldıki izmirli nin işc grafı bile aylardır yeter bi insana her konuda
neyse yoksay listesine aldım kurtuldum sizede tavsiye ederim
Yorum
-
Engelle yapınca da kurtulamıyorsun ki..sadece yazdığını okuyamiyorsun. Mesele onu okumak degil. Sayfadaki kalabalik. Kuzu ne demiş diye geliyoruz bir bakiyoruz ardarda sallamış durmuş postlari.başkasi onun mesajını alintilayinca da karşına cikiyor...Kaç yıldır forum alemindeyim bunun gibisini görmedim.
Kimse yazma da demiyor aslında ama farkında değil bazı sayfalarda komple onun mesajı dolu. Ne diyeceksen yaz bir iki mesajda kalabalık yapma diyor millet. Ama yok. Adam sayfalarca post kasıyor. Kuzu 2008 giriş 11.000 post...muhterem 2011 giriş 5000 post... Öyle yapacaksan başka bir topik ac diyor millet. O da daha yazmam diyor. Bazı insanlar yaşlandikca daha da cocuklasiyor ve alinganlasiyor. Gerçekten yorucu. İnsanları kırmak çok kötü acımasızca bir davranış ama bir yere kadar.
Yorum
-
Çok doğruguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu olmayınca başlığın geldiği hal bu..
erdoğan olmayınca da akp geleceği yer bu olacak..
tek adam rejimlerinin kaçınılmaz sonu..
kuzu bıraksın yazmayı..
bu forumda bir kişi kalmaz..
Yorum
-
Başlığın selametinden sorumlu kişi değilsiniz.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu olmayınca başlığın geldiği hal bu..
erdoğan olmayınca da akp geleceği yer bu olacak..
tek adam rejimlerinin kaçınılmaz sonu..
kuzu bıraksın yazmayı..
bu forumda bir kişi kalmaz..
Sizin diğer başlıklara yazmanıza engel olan yok.
Kuzu 'nun yeri dolar mı ? bunun kaygısı ile kakafoni yaratmanın gereği yok.
30 yıldan fazla piyasadayım , herkesin alanıyla ilgili söyleyecek sözü vardır.
Siz de kendi alanınızda iyi yaptığınız şekilde devam edebilirsiniz.
Uzatmanın alemi yok , alınganlığa hiç.
Yorum
-
Bravovicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerseye korkunç zam üstüne zam geliyor
Borsa 1 gün dahi dusse tonla küfür yerler
Gecen sene bayram dönüşü gibi dimdirek aylarca yukari sürmesi lazim
Birkac özellikli kagit harici tüm hisseler cop ederinden endeksin 3000 4000 arasi seviyelerinde
Hızla 7000 ilk hedef
Yorum
-
Bence yarin 11 gibi gelirTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam nerelerde acaba
Yorum
-
bence basarlar ,
vadeli 706 bin hesapladım , orayı görüp sonra KIH der ,
nereye kadar 646 bine kadar, kuzunun vade geçiş gapı kapanır teoremi gereyi oraya ineceğiz bence ,
kabaca %7 %8 lik bir düzeltme düşüşü.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum