Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
1....dolar-tl 18 de....benimle beraber maldan ciktilar...uctebirini...ben temamini...18 den dolar aldilar....
2.....dolar-tl 23 de....ikinci ucte biri ciktilar FIBO 38 DE...yani...220 dolar endekste....23 den dolar aldilar....
3.....dolar-tl 25......son uctebiri cikacakcaklar FIBO 50 DE....yani...200 dolar endekste...25 den dolar alacaklar....
SON DARBE....DOLAR-TL 30 DA....yani...175 dolar endekste..yani FIBO 61.8 DE..SILKELEYECEKLER...yani 5 milyon yeni yatirimcinin kelle basi 10 000 dolardan....borsaya soktuklari 50 milyar dolarin 25 milyar dolarini ellerinden alacaklar...VE YENI HEDEF FEYZAYI ACACAGIM ORADA....
yorumlarim iki yildir ayni....ve 2 yil daha ayni....onumuzdeki 2 yilda...175 dolar endeksten....6 ay once zirvemiz olan 300 dolar endekse cikacagiz...
ben buna ne diyorum....USULET VE SUHULET....4 MEVSIM....
ONEMLI NOT...BU 5 MILYON YENI YATIRIMCININ BORSAYA GETIRDIGI 50 MILYAR DOLARIN 25 MILYAR DOLARI ELLERINDEN ALINMADAN....BORSA YUKARI GIDEMEZ....
CUNKII BORSA...kucuk yatirimcinin parasini SIRKET SAHIPLERINE AKTARMAK icin kurulmustur...onlarda bu 25 milyar dolarla yeni yatirimlar yapacaklar.
UCUNCU MADDEYE GECTIK....pembe....MAL CIKMAYA DEVAM EDECEKLER....dolar-tl 25....
merkez karari...o veya bu...HICBIRSEY BU YORUMU DEGISTIREMEZ....
cunki....onlerindeki plan bu...BIT PAZARI....dolar-tl 30 da...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BORSACI AKILLI KAMILIN...suan 220 000 dolari var....AKILLI KAMILIN intihar etmesi lazim....hem ayse teyze...hem kapici nurettin effendi....ZIYADESIYLE...akilli kamilden...daha akillilar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Faizi sert arttirsalar duman olurdu ticaret zaten bitik halde hersey
Faizi parçalı arttirmalilar belli bir noktadan sonra yabancı girisi artmaya başlayacak ki giriş basladi 10 gündür
Burda sadece rte yi ekonomiden uzak tutmak lazım dolar 28 30 faizler de 25 30 çıkarlarından sicak para girisi baslar
global resesyon ihtimalini düşünmüyorsunuz.
kapıda bekliyor.
ons fiyatlamaya başladı..
bu durumda bist tl bazlı ne olur.?
dolar 30 tamam..da..
bir çok dengenin oturması için resesyon şart oldu..
400 bin dolara evmi olur türkiyede.
abd de öyle..
dxy 120 olmalı..
dolar 30
bist 2400 e yabancı gelir işte..
akilli kamilin elinde bankacilik kaartlari varsa....300 000 dolari...180 000 dolara dustu...BUGUN HIC CIKAMADILAR.
akilli kamilin elinde bankacilik kaartlari varsa....300 000 dolari...180 000 dolara dustu...BUGUN HIC CIKAMADILAR.
AKILLI KAMIL "eski normal" de kaldi...."YENI NORMAL" den akilli kamilin hubari yok.....
YENI NORMAL...SATINALMA GUCU...EGIMI 5 DERECE...eski normal in egimi dimdikti 60 derece...ve topigimin adi...HEDEF FEYZAYDI...yeni normalde ise topigim yok ki...adi ossun...YATAY DIYELIM.
onumuzdeki 2 yil....bu yeni normaldeyiz....
NORMALLER....hesapla bulunur....bir borsaci makro ve mikro ekonomik verileri kullanarak....graftaki oklari KENDI CIZER....ben SECIM RALLYSI BITTI....topigimi actigimda onumuzdeki 2 yila ait normali cizmistim en tepedeki girnizi....
bu ise detayi....dibinde AL....TEPESINDE SAT....MISAL...graftaki oklar...3800 de al...6000 de sat diyor...
YABANCI NEREYE GELIR....BIT PAZARINA....oda dolar-tl 30 ila 36 da....
1....dolar-tl 18 de....benimle beraber maldan ciktilar...uctebirini...ben temamini...18 den dolar aldilar....
2.....dolar-tl 23 de....ikinci ucte biri ciktilar FIBO 38 DE...yani...220 dolar endekste....23 den dolar aldilar....
3.....dolar-tl 25......son uctebiri cikacakcaklar FIBO 50 DE....yani...200 dolar endekste...25 den dolar alacaklar....
SON DARBE....DOLAR-TL 30 DA....yani...175 dolar endekste..yani FIBO 61.8 DE..SILKELEYECEKLER...yani 5 milyon yeni yatirimcinin kelle basi 10 000 dolardan....borsaya soktuklari 50 milyar dolarin 25 milyar dolarini ellerinden alacaklar...VE YENI HEDEF FEYZAYI ACACAGIM ORADA....
yorumlarim iki yildir ayni....ve 2 yil daha ayni....onumuzdeki 2 yilda...175 dolar endeksten....6 ay once zirvemiz olan 300 dolar endekse cikacagiz...
ben buna ne diyorum....USULET VE SUHULET....4 MEVSIM....
ONEMLI NOT...BU 5 MILYON YENI YATIRIMCININ BORSAYA GETIRDIGI 50 MILYAR DOLARIN 25 MILYAR DOLARI ELLERINDEN ALINMADAN....BORSA YUKARI GIDEMEZ....
CUNKII BORSA...kucuk yatirimcinin parasini SIRKET SAHIPLERINE AKTARMAK icin kurulmustur...onlarda bu 25 milyar dolarla yeni yatirimlar yapacaklar.
UCUNCU MADDEYE GECTIK....pembe....MAL CIKMAYA DEVAM EDECEKLER....dolar-tl 25....
merkez karari...o veya bu...HICBIRSEY BU YORUMU DEGISTIREMEZ....
cunki....onlerindeki plan bu...BIT PAZARI....dolar-tl 30 da...
graflarimdaki yeni normal...burada anlattiklarimi kapsiyor....DOLARDA BORSA DUSERKEN...TL DE HAFIF CIKIS...
ASGARI UCRET SUAN 480 DOLAR....o 300 dolara dusunce....BU YENI NORMAL OLECEK.
O zaman ne yapmalı borsaya 2 yıl ara mı vermeli sence
Boşa stres yapmamak için
hayir....dipte al...tepede sat yapacagiz....suan 220 dolar endeksteyiz....180 dolar endekse dusunceye kadar...VIOP ta olacagim ben....kopmamak ucun....180 dolar endekste al...300 dolar endekse ciktimi sat...cogunlugu bankalar.
180 dolar endekse kadar BANKALARIN PROBLEMLERI COZULECEK....
hayir....dipte al...tepede sat yapacagiz....suan 220 dolar endeksteyiz....180 dolar endekse dusunceye kadar...VIOP ta olacagim ben....kopmamak ucun....
Abi her yerden kazandın maşallah
Ama benim 10000$ i unuttun
Kilicdaroglunun kazanamayacağı konusunda gözünü açan 2 kişiden biriydim
Forumda 10000$ kazandın diye yazmasan yine ısrarcı olmayacaktim
Umarım sözünü tutarsın
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum