Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Sayın kuzu, çeşitli fikirlere değer veriyor olmanız güzel birşey ama, kendini bizlerden üstün görüp bizlerce anlaşılamadığını ifade eden kendine has/münhasır şahsın bizleri daha fazla aşağılamasına daha ne kadar müsade edeceğinizi merak ediyorum. Bloklamakta görmezden gelmekte çözüm olmuyorki. Sadece bizlerin algılarını küçümsemekle kalmayıp size saygıyıda saygısız boyutta değerlendiren üye hakkında kalıcı çözüm talep ediyorum.
Çok ilginç bir durum oluşuyor forumda uzun işeme yarışı mı başlamış....ergenler gibi ne o öyle...doğrusu referans olabilecek bir foruma yakışmıyor nacizane belirtmek istedim...
Sayın kuzu, çeşitli fikirlere değer veriyor olmanız güzel birşey ama, kendini bizlerden üstün görüp bizlerce anlaşılamadığını ifade eden kendine has/münhasır şahsın bizleri daha fazla aşağılamasına daha ne kadar müsade edeceğinizi merak ediyorum. Bloklamakta görmezden gelmekte çözüm olmuyorki. Sadece bizlerin algılarını küçümsemekle kalmayıp size saygıyıda saygısız boyutta değerlendiren üye hakkında kalıcı çözüm talep ediyorum.
lüzum yok kuzuya şikayet etmeye.
lafımızı söyledik.
özürümüzü de diledik.
dahada yazmıyacam buraya dedik.
takılın kafanıza göre işte
lüzum yok kuzuya şikayet etmeye.
lafımızı söyledik.
özürümüzü de diledik.
dahada yazmıyacam buraya dedik.
takılın kafanıza göre işte
Guner hocam, sen yazmasan, arasira ben yazmasam bu topik de in cin top oynar. Biz kuzudan kalan boslugu doldurmaya calisiyoruz. Forumdaslarimiz bunu bir dusunseler derim.
Kuzuya bilgisi karsiliginda bu sayfaya destek verenlerden birisiyim. Kuzu sizden tavsiye alacak biri degil. Ozgurdur ve kendisi burada yazma diyebilir. Kuzuyu yillar oncesinden tanirim o da beni ve guneri iyi tanir. Kraldan cok kralci olmak kimseye fayda saglamaz.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Kuzuyu severiz,sayarız
Ne olacağı belli olmayan bu alemde en iyisi odur.
Hem ne yapıyorum ben
Onun fikirlerini destekleyen sistemleri.
Terse çıkıncada uyarıyordum.
Hal bu haldeyken
Sadece kuzu yazsın başkası yazmasın düşüncesini
Ben anlamıyorum.
Zaten kuzu olmadığı zamanlarda yazıyorum dum.
Bu tahammülsüzlük nedir.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herseye korkunç zam üstüne zam geliyor
Borsa 1 gün dahi dusse tonla küfür yerler
Gecen sene bayram dönüşü gibi dimdirek aylarca yukari sürmesi lazim
Birkac özellikli kagit harici tüm hisseler cop ederinden endeksin 3000 4000 arasi seviyelerinde
Hızla 7000 ilk hedef
Boş beleş yazıpta post kasmak, in-cinin topunu patlatmak değilki amaç. Başka yerler öyle diye kaçan buraya geliyor. Burada kraldan çok kralcılık şeklinde bir tanımlamayı kendime hakaret sayarım, sözünü geri al. Eleştirmek ve fikir beyan etmek anayasal bir haktır ve bende bu hakkımı kullanıyorum. Fikrine zerre değer vermediğim güner e bile böyle yakıştırma yapmadım kendimede yapılmasını kabul etmem.
Kuzuyu severiz,sayarız
Ne olacağı belli olmayan bu alemde en iyisi odur.
Hem ne yapıyorum ben
Onun fikirlerini destekleyen sistemleri.
Terse çıkıncada uyarıyordum.
Hal bu haldeyken
Sadece kuzu yazsın başkası yazmasın düşüncesini
Ben anlamıyorum.
Zaten kuzu olmadığı zamanlarda yazıyorum dum.
Bu tahammülsüzlük nedir.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz burada paylaşım yapıyorsunuz diye sorun çıkmıyor ki,
siz burayı sanki kendi başlığınız gibi kullanıyorsunuz. Arada sırada gelip birşeyler paylaşsanız eyvallah ama dolu boş kendinizce ne deniyorsanız bu sayfaya atıyorsunuz.*
Yorum