Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • salihdemir
    Yeni Üye
    • 11 Mayıs 2018
    • 38

devam emmi

Yorum

• elmas13
      Yeni Üye
      • 28 Eylül 2016
      • 31

Kuzu üstadım anlatın lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• mehmet.ozbilgic
        Katılımcı
        • 07 Haziran 2015
        • 74

Anlat pirim anlat

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzey
          Katılımcı
          • 28 Ağustos 2009
          • 162

Gerek trader yonunle gerek akademik hoca yonunle anlattiklarini herdaim merakla okuyorum kuzu hocam. Kendi adima sonsuz tesekkurler. Lutfen bir de konut piyasasina bir el atsan. ABD de ev almak icin uygun donem ne zaman sence? Fed in bu kadar faiz artirmasina ragmen ne borsalar dusuyor ne de ev fiyatlari. Gerci biraz yavaslama oldu ama gene de cok yuksek fiyatlar.

Yorum

• bir bilmeyen
            Katılımcı
            • 21 Ağustos 2011
            • 93

Kuzu Abicim anlat anlat, sen anlat da ne anlatırsan nasıl anlatırsan anlat. Biz okuruz faydalanırız.Etrafta laf anlatan bilge adam çok yok.

Abi sana yazmışken bi hesap yapalım, 100k dolarımı 26tl den bozdum Bisti 6200 den aldım ve 2 yıl sonra senin kabaca hedefin olan 26000 den satıp 40 tl den dolara döndüm. Elimdeki para 273 k dolar oluyor. 36 dan dönersem 300 k. Elbette sen 1$ koy 4 $ al ama ayrıca şorttanda kazan ama, nickim gibi bilmeyenler için 2 yılda parasına dolar bazlı yıllık %85-100 kazanç sağlamak;daha noolsun. Yanlışım var mı?

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Bende bu geçiş sürecini ne zaman yapacağımı kestiremedim çok şükür kuzu hocam sayesinde dolar bazlı zirveden çıktık

Millet 6 aydır sancı çekerken iyice tatil yaptık

Yorum

• saleve
                Aktif
                • 27 Eylül 2013
                • 244

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                diyorsun ki....anlat...

neyi....

al-MA-rifet alha-FIA-t..."arapca bu...SAKLANMIS BILGILER"

MAFIA....

saklanmis bilgileri....

emme diyorsun ki....

ele anlat...ele anlat ki...bilalde anlasin...

guzel di....ha ha ha....

herkesin bildiginin disinda bir bilgi daha verdim...

sicilya MAFIA sini...sii araplarin kurdugnu...FATIMI devleti.
                Anlat hocam Bilal’e anlatır gibi,nasıl ki bu mafiatic düzen kendi çevreleri hariç herkesi fakirlikte eşitlemek için eylemlerde bulunuyorsa nihayetinde anlama yeteneği açısından da bilallikte eşitleme hedefindeler.
                ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• kartal14
                  Yeni Üye
                  • 11 Aralık 2010
                  • 26

Anlat kuzu hocam

Yorum

• saleve
                    Aktif
                    • 27 Eylül 2013
                    • 244

Bana bir masal anlat baba
                    Içinde bütün oyunlarim
                    Kurtla kuzu olsun sekerle bal
                    Baba bir masal anlat bana

ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Furki49
                      Katılımcı
                      • 02 Mayıs 2020
                      • 101

Emmi sen yaz biz başka bişey istemiyoruz yaz yaz ki ufkumuz açılsın
                      Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                      Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                      İnsan olan insan darıltır mı hiç
                      Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• hsynkzmz
                        Üye
                        • 15 Kasım 2015
                        • 57

Dadaş pirim zevkle analizlerini bekliyoruz...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ...by kuzu...

merkez pankamiza YOKTAN VARET dediler...yani bas bas ver parayi...YOKTAN VARET...

bunu duyunca kulaklarim....ellerim...borsada...HEDEF FEYZA topigini acti..

hedef feyzaya geldik...YOKTAN VAREDILEN PARA...enflasyonu yuzde 110 a basinca...

gozlerim bunu gordu...ellerim...SECIM RALLYSI BITTI mamina cakayim diye topic acti....

secime girdik...iktidari cok sevmistik...onu sectik...YOKTAN VARET dedik...

goklerden bir emir geldi....yoktan varedemezsin...BIR TEK BEN YAPABILIRIM BUNU...sen tanri degilsin....

durduk...dusunduk....ahanda bulduk....mehemmed simsek....

ne yapacak....VARI YOKEDECEK....

VARI YOKETMEK....yani iki elini gotune goturecen...onu siki siki koruyacan...hatta imkanin varsa gotune beton dokup 6 ay sicmiyacaksin...
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BORSA NE DEMEKTIR....SIRKETLER DEMEKTIR....

sirketler ne demektir....para makinalaridir....

neyi yok edicen....PARAYI...yoketmezsen parayi dolar-tl 72 ye...enflasyon yuzde 150 ye gider....GEBERT BORSAYI....YOKET PARAYI.
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

VAYY EFENDIM KUZU NIYE dolara 18 den bindi ve inmiyor....

ipne bu kuzu yaw...

heeee ula....ele.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ANALIZ-2...

TURK BORSASININ SUANKI EDERI 190 MILYAR DOLAR....DOVIZ MEVDUATINDA KI PARA 190 MILYAR DOLAR....KUR KORUMALIDAKI PARA 125 MILYAR DOLAR....

SIMSEK CARNOT CYCLE....

DOVIZ MEVDUATI VE KUR KORUMALI MEVDUATTAN...YUZDE 32 PARAYI...BORSAYA TRANSFER ETMEK....bu para 60 milyar dolar eder....bunu simdiki degere eklersen....BORSANIN EDERI 250 MILYAR DOLAR OLUR....anlami....borsadakilerin entropisi yuzde 32 tavana gider...IRREVERSIBLE bir prosestir bu...digger bir degisle...halk diliyle...PARANIN OLDURULMESIDIR...

bunu ya[pabilmek ucun SIMSEK ne yapmali....soru bu...

bu sorunun cevabini biliyorsan...ki ben biliyorum...OLDURULEN BU PARADAN PAY ALABILIRSIN...OLIGARG OLMAMANA RAGMEN...yoksa oldurulen bu paranin tumu...TURK OLIGARGIN cebine giriyor...

simsek....IRREVERSIBLE prosesler ucun...once...REVERSIBLE prosesler yaparak...YATIRIMCIYI TERBIYE EDECEK...

DOLAR-TL....23 HAREKETI...

dolar-tl....26 hareketi....

faiz karari yuzde 15....hareketi...

BU REVERSIBLE proseselerle...BUYUK IRREVERSIBLE prosese ortam hazirliyor...

olmak ve oldurmak...

olmak...tersinir proseslerle...KENDILIGINDENDIR....

OLDURMAK...TERSINMEZ proseslerle...kendiliginden gibi gorunur...fekat...aslinda ZORLANMISTIR OLMAYA.
                                TEK HAREKET KALDI....oda yapilsin....forumu halka kapatip EYLEMLERIME basliyacagim...sadece forum uyeleri okuyacak beni....uye olmadan okuyanlar hemen uye olsunlar ki forum onlara acik ossun....

OLMAK VE OLDURMAK....bu onemli...OLMAK bolumu bu ay bitecek....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information