Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu hocam 6800 den mala girme işi de iptal değil mi

ARALIK BASINDA....SURIYE VE IRAQTA SAVAS CIKACAK...

bu savasta...KURDISTANI KURAN ISRAEL....KURDISTANDA SIKISTIRILACAK....

TURKIYE BU SAVASA NEREDEN GIRER....tam bilemiyorum....

o verdigom rakkamlar....geopolitik durumla ilgili...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

yarına bende durum bu, yatay cizgiler aylık , haftalık

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

suan...CEZAYIR VE YEMEN....ISRAELE RESMEN SAVAS ILAN ETTI...

BU RAKKAM ARALIK BASINDA 7 YE CIKACAK....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu hocam, arkadaslar kusura bakmayın, bu hafta basınızı agrıttım, siz buyuklerimin, ve bilginin önune tas koymuşsam, özur dierim

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ben guzunun gulagina ne fisildarsam, onu yapar. Hamdolsun beni hic kirmaz.
            HA HA HA...olurum giz gaci fisiltisina....hele seninkine....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yarına bende durum bu, yatay cizgiler aylık , haftalık
              simdilik YESIL CIZGI....6800 yani.....

Yorum

• Misafir

kuzu hocam haddimi asmaz isem , o kalın mavi basa bela bir mavi, yesil dediğiniz yer canıma minnet guvenli bölge, kırmızı halka boga kesişimi

Yorum

• tolga541
                  Katılımcı
                  • 13 Haziran 2018
                  • 118

Kuzu abi sasadan örnek veriyorsunuzda bence sasa olayi manipüle ediliyor bu cds ler buralardayken türkiye borsasi tekelleşmişken buranin düşmesini sadece eski borsa anlayişina dair düşünce tarziyla bağdaştiriyorum.bana göre burasi düşmez faiz 500 artirildi bankalar 5 puana karlişk verecekleri en fazla ikidir.hep birlikte göreceğiz burasi sert ralliye kalkacak.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu abi sasadan örnek veriyorsunuzda bence sasa olayi manipüle ediliyor bu cds ler buralardayken türkiye borsasi tekelleşmişken buranin düşmesini sadece eski borsa anlayişina dair düşünce tarziyla bağdaştiriyorum.bana göre burasi düşmez faiz 500 artirildi bankalar 5 puana karlişk verecekleri en fazla ikidir.hep birlikte göreceğiz burasi sert ralliye kalkacak.
                    guzel bir yazi...ESKI BORSA ANLAYISI...iyi bir uyari...dikkate alacagim....saol.

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      guzel bir yazi...ESKI BORSA ANLAYISI...iyi bir uyari...dikkate alacagim....saol.

Ne manada yazdı ki ben anlamadım

Haklı mı dedin haksız mı

Sadeds bir ekonomistin sözü kafamı yoruyor

Abd paarayı kriptoda yaktı

Türkiye borsada yakacak

Bu düşünceye takıldım

Ve ekliyor bu çete milletin fonların parasına çökecek bu da katlamış hisseleri vererek olacak

Yorum

• Misafir

kırmızı yatay haftalık, beyaz tepki için ideal, 11 den sonraki hareket yesil üstu olmalı aksi durumda düşüs devam eder diye düşünüyorum

Yorum

• Misafir

beyaz savunmaa yatay cizgiler haftalık destek direncler, saglıklı olan ince yesilin ustunde kapanışlar,diger secenekler malum destek , direnc

Yorum

• Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

...bu da katlamış hisseleri vererek olacak
                            Kaynak nedir?

Yorum

• Cakirmetin05
                              Tecrübeli
                              • 20 Mart 2022
                              • 1207

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              SN. Kuzu ben de " eski borsa anlayışı" sözüne katılmıyorum.
                              Sizin gibi bakış açısıyla değerlendirmenin doğru olduğuna inanıyorum.
                              90'lı yılları borsada yaşamış biri olarak ve halen reel sektörde iş yapan biri olarak,
                              üzülerek görüyorumki maalesef bugünkü ekonomik dinamikler o zamandan bile kötü...
                              Bu faizlerle hiç bir işletme yatırım yapamaz ve mevcut kredilerini bile ödeyemez.
                              Borsa şirketleri nasıl büyüyeceklerki değerleri artsın.
                              Enflasyon muhasebesi uygulanınca şapka düşüp kel görünecek.
                              Aracı kurumlar % 40 -50 yıllık getiri tahminiyle Al tavsiyesi veriyor.
                              Yahu yatır faize uğraşmadan kazan o parayı.
                              Bu durumda borsanın ( reel olarak) ralli yapabilmesi için tek şans yabancı girişi...
                              Sağlam devalüasyon olmadan o iş de imkansız.
                              Bu dönemde " Eski borsa anlayışıyla " yaklaşmak daha doğru olur düşüncesindeyim.
                              Saygılarımla
                              " Her şeyi bidiğini iddia edene
                              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Misafir

bir iki kagıtlan olmaz bu iş,düşmeyen vob ,düşen hisse nasıl perhiz bu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information