Kuzu hocam tayyip bu zamana kadar dolar hep düşecek dedi
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
HEDEF FEYZA TOPIGIM ACARKEN NE DEDIM....nas var...faiz yok...TUM PARA BORSAYA GELECEK....MERKEZDEN GECELIK YUZDE 9 DAN ALIP ALIP BORSAYA FURDULAR...BORSA FEYZAYA GELDI SATTIK CIKTIK...
simdi...iktir et NASI dediler....faiz gani dediler...
ve gecelik faiz suan yuzde 35....bu yuzde 40 a cakilirsa...tarragimi merkezden alip borsaya fururlar...HATTA NE VAR NE YOK SATARLAR BORSAYI...TAHVILE BINERLER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SASA da erdemoglunu dusunun...aciyorum adamcagiza....
sesa bir yildi 43 tl de....ADAM BATIYOR...parasini faize koysa...veya dolar alsa idi...yuzde 70 katliacakti...
SASA ya kodu...oda 1 yildir yerinde sayiyor...GUNAH ADAMA....YAZIK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tayyip in dünkü tl düşmeyecek açıklamasıniTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam tayyip bu zamana kadar dolar hep düşecek dedi
Yandaşa dolar a geçin şeklinde anladim
Yorum
-
-
Your attentionvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTesekkurler thy
Cok iyi getirdi kısa süreli dinleyebilirsin
260 dan yukledim tekrar
270 uzeri thy nereye cikar bilinmez
Yorum

Yorum