Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NE YAPTI KUZU....

1...2021 de endeks 80 000 iken....HEDEF 300 000 TOPIGINI ACTI....

2...TAYYIP BEY NAS deyince.....topigi revise etti...ne 300 000 I...topigin adini degistirdi....HEDEF FEYZA....

3...HEDEF FEYZA....neresi feyzadir...sordu...izah etti...1 dolar endeksten 3 kat cikariz 3 dolar endekse dedi....burasi feyzadir...neresi 3 dolar endeks....borsa 5700 geldi...dolar-tl 18 e hoopp endeks 3 DOLAR ENDEKS...BITTI FEYZA...SATIYORUM VE DOLARA GECIYORUM DEDI....endeksi shortluyarak bir o kadar parade shorttan kazandi....

SECIM BITTI...

4....baslik acti... Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu... ben MAL ALMAM...MALDA YATMAM..bu cikis degil...gercek para yok bunda...bu bir ilizyondur...dedi.6 AY SHORT FILANDA YAPMAM DEYIP TUYDU...EKIMDE GERI GELDI...geldi cunkii endeks 3 dolara ikili tepeye gelmisti....SHORT YAPIP TIR YUKLUYECEKTI...SHORTU CAKTI ENDEKS 8500 DEN 7300 E YUZDE 15 DUSTU...TIRLARI YUKLEDI....

dediki....artik FUR-KAC donemi....

simdide diyor ki...BU TOPIK BITTI...10 000 GORULDU SAYILIR.
    evettt...bildiginiz gibi...uzun yillardir...MAXSIMUS benim yorumlarimi GRAFLARLA pekistiriyor..hissenetten beri....

BU TOPIGIN BASLIGI NEDIR...

: Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Bu baslik acildiginda....dolar-tl 18 di...kuzu nun KAPITALIST MODE kitabina gore....

hokumeT ucun 2 yol vardi....

1-DOLAR-TL yi 36 ya basmak ve borsayi tl de yukseltmek....borsanin zirvesini 5 yillik cycle da kuzu 3 dolar tespit etmisti....3 dolari 36 dolar-tl le carp...ne yapar...10 800 yapar....basliga 10 000 yazdim.

borsa...3 dolar endekse yeniden....dolar-tl 27 ve endeks 8500 de geldi....

daha once...1 yil once...3 dolar endekse...dolar-tl 18 de ve endeks 5700 de gelmistim...

bu gercek bir cikis degil...bunda gercek para kazanilmaz....bu bir ILIZYON cikisidir demistim....MALDA YATMAK PARA GETIRMEZ...DOLARINIAL...YUZDE 5 AMRIKI TAHVILINE YATIR DEMISTIM...OYLE YAPTIM BEN.

HOKUMET UCUN 2 CI YOL...bir yerden 100 milyar dolar bulmasi...dolar-tl yi 18 tl den 10 tl ye geri basmasi idi....bu ise BASLIKTA KI 2500 TL ENDEKSI GOSTERIYOR...HOKUMET BUNU YAPAMADI Swap buldu ve yeterli degildi.

ONEMLI UYARI....BU TOPIK GOREVINI YAPTI....baslikta verdigim 10 000....8500 de gerceklesti...belki 10 000 ide gorur....dolar-tl 36 olunca....kuzu saglam hesapcidir..verdigi rakkamlar coookkk uzun ANALITIK CALISMALAR VE KRITIK DUSUNCE urunleridir....SORGULANMISTIR HERSEY...ve o rakkam cikmistir.

yeni bir trend...VE YENI BIR TOPIK gerekiyor....BU TOPIK BITTI.
    SORU SUDUR SIMDI.....HOKUMET NE YAPACAK...

missal....

faiz yuzde 40 da....dolar-tl de yuzde 40 artacak....enflasyonda yuzde 40 artacak...BORSADA YUZDE 40 ARTACAK.DERSE KIMSE KURUS PARA KAZANAMAZ....

BU DURUMDA 1 YIL SONRA...

DOLAR-TL....yuzde 40 artsa...40.5 tl ye cikacak....

borsa yuzde 40 artsa......11 350 olacak....

DOLARDA YUZDE 5 FAIZLE KALMAK EN KARLI VE HIC RISKI OLMUYAN YATIRIMDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

missal....

faiz yuzde 40 da....dolar-tl de yuzde 40 artacak....enflasyonda yuzde 40 artacak....DERSE KIMSE KURUS PARA KAZANAMAZ....
      hatta dolar enflasyon altında artacak dedi

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

missal....

faiz yuzde 40 da....dolar-tl de yuzde 40 artacak....enflasyonda yuzde 40 artacak...BORSADA YUZDE 40 ARTACAK.DERSE KIMSE KURUS PARA KAZANAMAZ....

BU DURUMDA 1 YIL SONRA...

DOLAR-TL....yuzde 40 artsa...40.5 tl ye cikacak....

borsa yuzde 40 artsa......11 350 olacak....

DOLARDA YUZDE 5 FAIZLE KALMAK EN KARLI VE HIC RISKI OLMUYAN YATIRIMDIR.
        vadeli tl 47 veren var

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

hokumetin derdi...para kazanmaktir....ve borclanabilmektir....

HOKUMET...BONO VE TAHVILLERINI SATAMAZSA....BATAR....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

dolarda serbest piyasa vardı bir yerlerde, dolarda kazanmadan bonoya gelmez

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

PLATONUN MAGARASINDA....FATIH TERIM FONU TARTISILIYOR....

SECIL GIZ...

44 MILYON DOLARLA VIOP U SHORTLASA....YUZDE 10 DUSSE VIOP....kizcagiz parayi ikiye katliyor...para 88 milyon dolar oluyor...bunu bi daha yapsa...para yeniden 2 kar...para 176 milyon dolara cikar...

oyleyse secil giz...bu faizleri verebilir....

soru su...ve soran yok...PARA NEREDE...NEREDE BATIRDIN...GOSTER...biryerde batirdiysan hic sucun yok....fon bu...ve normal...yogggg bu parayi birilerine verdiysen...BU DOLANDIRICILIK....6 at yatar cikarsin....PARA UCAR.

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

PLATONUN MAGARASINDA....FATIH TERIM FONU TARTISILIYOR....

SECIL GIZ...

44 MILYON DOLARLA VIOP U SHORTLASA....YUZDE 10 DUSSE VIOP....kizcagiz parayi ikiye katliyor...para 88 milyon dolar oluyor...bunu bi daha yapsa...para yeniden 2 kar...para 176 milyon dolara cikar...

oyleyse secil giz...bu faizleri verebilir....

soru su...ve soran yok...PARA NEREDE...NEREDE BATIRDIN...GOSTER...biryerde batirdiysan hic sucun yok....fon bu...ve normal...yogggg bu parayi birilerine verdiysen...BU DOLANDIRICILIK....6 at yatar cikarsin....PARA UCAR.
                fx de batırdım demiş

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  fx de batırdım demiş
                  SUCU YOK...hapis cezasi almaz...fon kurmus...yuksek faiz vermis...FX de oynayarak yuksek faiz verirsin...isler ters gitmis...FON BATMIS...BU COK NORMAL...SUC DEGIL.

Yorum

• Misafir

bu işte komisyonu kim aldı acaba

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

çıkıyor fenomenin biri hekts yazıyor 1 senedir düşen hisse ne değişti temel anlamdada zıplıyor

çok ilginç bir hal aldık

Yorum

• Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        çıkıyor fenomenin biri hekts yazıyor 1 senedir düşen hisse ne değişti temel anlamdada zıplıyor

çok ilginç bir hal aldık
                        tavsiye niteliği taşımaz teknige örnek çalışma olsun ,diye koydum, kedimidir, yarayı yalama formasyonumudur nederseniz deyin

Yorum

• Misafir

saatlikde mavi yesil kesişimi bu sekilde gecikiyor,kapanısa kadar yapabilcekmi bakalım

Yorum

• Misafir

şu an da gecti bakalım kapanısa

Yorum

• Misafir

bofa her yeri denedin beyaz giyme toz olur,pembe yataı denemedin pardon

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Yuh son 5 dakka harekete bak

Bu ipnelerle uğraşılmaz

Mühür bunlarda

Yorum

Working...
                                X

Debug Information