Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ilerleyen yapı tuzaklı...simülasyona sadık kalıyorum..ve 2/4 pozisyonla devam ediyorum..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeklediğim gibi bu hafta ard arda 2 gün yükseldik..simülasyonum zamanı kullanma esasına dayanıyor..zaman ve fiyat beraber çalışır.
Misal yarın % 3 yükselirse short pozisyon açarım..Yavaş ve sinsice yükselirse zamanı kullanırım..
9050- 9250 şort açmayı düşündüğüm bölge..Yarın ateş-kes gelirSE , fiyatlar yükselebilir işte o zaman ben ATEŞ ederim..
Ertesi gün TCMB ve ardından KASIM ayı fonların hesap kesimi..( kuzu bunu erken gördü..Erken görmek erken pozisyon almayı gerektirmez..
Kaldıraçlı piyasalarda ZAMAN fiyattan önemlidir..)
Sevgiler KUZU...
saygılarımla Türkün yiğit evlatları...
ilave satış için 9050 de yazılıyım..
pozisyonumdan önümüzdeki hafta kazanç beklentim var...
savaştayım....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yatirim olarak ev alan kafayı yedi duvarlara vuruyor kafasını
Konut kredisi %50 ,ye dayandı
20 bin kira alcam diye onun da yarısı tadilata gidiyor kiraci çıkınca
3 milyon faize koyan aylık 110 bin siyiriyor
Borsa ikiye katladi
Emlakcilar aptal olmayın satın gelin borsaya kazigi nerden çıkarırsanız kardir
Emlakciya galericiye feci cakti simsek helal olsun
Yorum
-
bankaları aldılarvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonutta satis furyası başlasın
Çıkan para adres büyük sanayi devleri
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYATAK HAZIR...YARIN BEKLENTI BITIYOR...YATAGA GIRECEGIZ....
elimde KENE iki kademe var....
KENE-1...8650 DEN SHORTLADIK...8300 E INDI KARI BEGENIP ALMADIK...DONDU YUKARI...anlami...300 puvan assagi inmisti 300 puvan ustne cikacak...neredeyse cikti...8950 ye....
KENE-2...8850 DUN ALINDI....
KENE-3...9050 DE...
YATAGA 2 KADEME KENE ILE GIRECEGIM....sevisme siddetli olacak....DOYA DOYA SEVISECEGIZ....
yataktayik...ON SEVISME EDIIKKK...yogg ceyizimde pankalar var....yoggg bubam sermaye verecek...faiz 40 cok....BEN BILMEM BUBAM BILIR....konusiyyy....
ne olur acitma....gubban oldugum diii....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ne satışı ne furyası? Alan yok satanı skim
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonutta satis furyası başlasın
Çıkan para adres büyük sanayi devleri
Yorum
-
eski NORMAL....NAS...FAIZ HARAMDIR...KUZU...TOPIK ACIYOR...HEDEF FEYZA.
ENFLASYON UCUYOR....TL DEVALUASYONA UGRUYOR....IHRACAT ARTAR SANILIYOR...ARTMIYOR...TURIZM PATLAR SANILIYOR...PATLAMIYOR....
yeni NORMAL...iktir et NASI...faiz helaldir ve ganidir....KUZU...MALI SATIP CIKIYOR...SHORTLUYARAK TIR YUKLUYOR...
elim mahkum oldu...tl bastim verdim...asgariyi artirdim....borsayi fisekledim...DOLAR BITTI....BELE GIDERSE...KONSOLOSLARIN MAASINI DAHI ODUYEMEM...BITERIM....FAIZLER FEYZA...PARA BASIP VERMEK YOK...TL YI YOK EDECEGIM...ki...hersey yoluna girsin...
borsa coksun....onu fiseklemekle buyuk hata ettim...kaart ustunde....YOKTAN TL YARATTIM....
ahhh ah....NE OLACAK BU MEMLEKETIN HALI....
ya filistin....oyyy oy....sia iran....sia yemen...sia hezbullah herpteler...benim elim kolum bagli....
GOCSUN BU DUNYA...YIKILSIN BORSA....baaa ne yaw....
ahhh ah...DOLAR BITTI....BASAMIYORUM KI ONU...HALIFE OLAMAM...DOLARIM YOK VE BASAMIYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YUKARIDA GACI NEDEN BEKLENTILERIN USTUNDE BIR FAIZ ARTIRDI...onu anlattim...artiracagini biliyordum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGACI FAIZi YUZDE 40 A CAKARSA...bunu Altima alacagim....
eger zabah eksi acip faiz kararina kadar yuzde 2 eksilere gelirse...SEVINMEYIN...bu bir tuzak...gaci faizi ellemiyecek...basabas kapatacagiz....degilse....bunun cebinde ne var ne yok ALMAZSAM NAMERDIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum