kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yavvv sevgili BABO, bu iki okkali ne danisir. Sari gaci 1200 okka olacak diyo, diyoda niye olacagini bize demiyo diyemiyor. Senin de bir mazeretin yok ise bir de sen cizdiriverip altina veya ustune(grafin)yourumunu ekleyeversen. oyle bir aciklayiverki, iki okkalar buzushsun, hahaa.
-
aganin pokunun ustune pok olmaz misali heckim benden sonra fikir paylasmamis, hayret. Yogusam hepiniz bir fikir olup posterimi mirimizin gozune gozune Cakmak mi istiyorsunuz? Bahse girerim cogunuzun aklinda ayni sorular vardir. Ehh neyapalim gunah kecisi oluverdim. Siz bari iki okkalinin gazabina ugramayin.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavvv sevgili BABO, bu iki okkali ne danisir. Sari gaci 1200 okka olacak diyo, diyoda niye olacagini bize demiyo diyemiyor. Senin de bir mazeretin yok ise bir de sen cizdiriverip altina veya ustune(grafin)yourumunu ekleyeversen. oyle bir aciklayiverki, iki okkalar buzushsun, hahaa.
Yorum
-
kuzu emmi 10 numarasın..şort aç , tepkide şort kapa , yeniden şort aç taktiğiyle buraya kadar geldik..Teşekkür ederim..
Burdan daha önce porföyümde olan bence iskontolu ,beklentili bir holding hissesini yeniden aldım...
Artık hisseyi satmayı düşünmüyoum , gerekirse tekrar şort poz. açarım..
Hacı kuzu büyyük adamsın...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
doları güçlendirerek demişti eskiden.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraganin pokunun ustune pok olmaz misali heckim benden sonra fikir paylasmamis, hayret. Yogusam hepiniz bir fikir olup posterimi mirimizin gozune gozune Cakmak mi istiyorsunuz? Bahse girerim cogunuzun aklinda ayni sorular vardir. Ehh neyapalim gunah kecisi oluverdim. Siz bari iki okkalinin gazabina ugramayin.
ABD kuvvetli dolarla her yeri satın alacak.
altın maltın kalmaz.zaten resesyon kapıda.bankalar başladı batmaya..
onsda 1370 bende
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTREND DONUSLERINDE 3 KUZU KURALI BIRDEN IZLENIR DEDIM....
ILK....
kuzu kurali HOLD-UP...bu 3 is gunu surer...bunda oyun tarsi...FUR-KAC...viop 6100 e dogru shortla...6000 altinda kappa...bugun son gun....
kuzu kurali "3" gerilerde yazdim....KURALLARIM CALISIYOR...uc is gunu HOLD-UP CALISTI...dun son gundu...bugun TULUM CIKARACAK dedim....cikardi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun TULUM CIKARACAK....gotu bozuk on kurus gibi parliyacak....hold-up dan sonar bunu yapar.....yuzde 2 ila 3 arasi bir dusus....
devrisi gun...DINEN CAIZ DEGILDIR....deyip....TULUMU GIYECEK.
HER SEFERINDE....kuzu buna tecavuz edecek....fahise.
yarin TULUM GIYDIRMEZSE....anlaki...SELLELE BASLIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
haci tilkiyi donuna kadar soymazsam namerdim demistim....SOYUYORUM....KUCAGIMDA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
golcuk ve duzce depremleri ard arda idi....maras gibi...marasta bir gun...onda 3 aydi galiba...bunlara bilimde STANDART SAPMA deriz...geneli etkilemez.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu bilgilerde yanlışlık var maalesef. O söylediğin istatistik diğer yarleri bilemem ama anadoluda çalışmıyor en yakında gölcük ve düzce depremleri arasında sadece 3 ay var mesela. Geçmişte de benzer örnekler var. Ayrıca büyük istanbul depremi 1509 olacak...
dogru 1509 da buyuk Istanbul depremi oldu....basta BEYAZIT-I VELI padisahti....halk o yillarda bir felaket oldu mu....basta kim varsa...ONUN VE GUNAHLARININ YUZUNDEN bu felaket oldu....cunki...halk bayezitin babasi faith sultan mehemmed hani zehirlettigine inaniyordu....sofuluguna kamuflaj diyordu...kendi sonuda ayni oldu...oglu yavuz bunu tahtan indirdi...zehirleyip oldurttu...1512 de....oda 8 sene sonar cibandan zibardi...
HALK...yuce rebbim....osmanogullarini DEPREMLE perisan etti deyip...irahatlamistir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Dün ve bugün TEB 34bin L poz kapatmış.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKURALLARIM CALISIYOR...uc is gunu HOLD-UP CALISTI...dun son gundu...bugun TULUM CIKARACAK dedim....cikardi....
yarin TULUM GIYDIRMEZSE....anlaki...SELLELE BASLIYOR....
Teb böyle kapatıyorsa geçmiş olsun mu demek lazım Kuzu Emmim borsaya?
Yorum
-
5.840 ort. tekrar şortladım...Ben gerekeni yapıyorum..Hayırlısı olsun..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu emmi 10 numarasın..şort aç , tepkide şort kapa , yeniden şort aç taktiğiyle buraya kadar geldik..Teşekkür ederim..
Burdan daha önce porföyümde olan bence iskontolu ,beklentili bir holding hissesini yeniden aldım...
Artık hisseyi satmayı düşünmüyoum , gerekirse tekrar şort poz. açarım..
Hacı kuzu büyyük adamsın...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.840 ort. tekrar şortladım...Ben gerekeni yapıyorum..Hayırlısı olsun..
muthissin lem....aferim....
bu forumda.....YIYIDIN HAKKI...YIGITE VERILIR...takdir etmek...tebrik etmek esastir.
bu forumun uyeleri....RAFINE OLMUS....BILGIYLE YUKLU...kadir kiymeti bilen insanlardir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum