greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ona verilen görevi yaptı; simdi de emekli edecekler.akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 YIL ONCE....
ona dedilerki....ISLAMI REFORM YAPACAKSIN....2023 DE IKINCI YUZYILA...kemalist idealler gerceklesmis olacak...
ve gideceksin...
ne yapti...
orduun dahi yapamadigini yapti...FETOCU ISLAMI YOKETTI...milyonlarca sahte SEYH...KUTB...GAVS icad ederek insanlari dinden soguttu...
ne yapti...
muslumansan....iyi hirsizsindiri milletin beynine yazdi iktidarda yaptiklari ile...
dolayisiyla,
gorevini tam yapti....basarili idi...
Yorum
-
1900 diyordu .!tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam bile 2300 beklemiyor sen tam ölücü oldun
başlığın adı.!
Yorum
-
Adaylıktan vazgeçmesi imkansız bence. Neye göre böyle bir çıkarım yapıyorsunuz?süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZamanı bu yazınıza göre gelecek hafta bileceğiz.
Aday tayyip bey degil evet.
Yorum
-
Absurd ve gerçeklikten tamamen kopuk bir hayal alemindeler de ordan çikartıyorlar...freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdaylıktan vazgeçmesi imkansız bence. Neye göre böyle bir çıkarım yapıyorsunuz?
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
OGLUM VE BEN....
AMRIKIDE...en iyi 5 universitesinden birine Kabul edildi...amriki baskanlarinin cogu bu universiten mezun...
dediki....bende bu ulkede dogsaydim....bu ulkeye baskan olabilirdim deyince....
korktum....TURK oldugunu unutup....asimile olma egilimini gordum....
dedim ki....lemmm olum.
sen beni dogurt buba diye bana dilekce mi verdin...
sen beni felan ulkede dogurt diye dilekce mi verdin....
sen beni erkek cocugu olarak dogurt diye bana dilekce mi verdin...
dusundu....vermedim buba dedi....
kim Verdi o zaman....bende vermemistim....
dusundu....allah dedi....
oyleyse dedim....SENI ERKEK BIR TURK COCUGU OLARAK YARATMAK...TURKIYEDE DOGMANI SAGLAMAK...VE SENI AMRIKININ EN IYI UNIVERSITESINDE EGITIM ALIP....TURK DUNYASINA HIZMET ETMEK UCUN BIR GOREV UCUN YARATMIS...
SEN....hayallerini o gorev ucun kur....yoksa...sen istemedigin halde verdigi herseyi senden alir...
Yorum
-
odev verdim....agidakilerle ne diyorum ben...coz bunlari...iki sahifede herseyi izah et bakem dedim....
NEFSINI BILEN RABBINI BILIR....
benle moshe amcani kiyasliyarak izah et....
ESMADAN ZAT-I GORECEKSIN....
MISAL...sana desem ki....ASLINDA BANA BAKTIGINDA SEN KENDINI GORUYORSUN...
CUNKI...aslinda senin kafanda olusmus ben...ben degilim...o sensin...sen beni oyle goruyorsun...SENIN ESMANDAN dolayi...
SEYTAN OLMASA IDI...FIIL ZUHUR ETMEZ....
ne demek bu...seitan olmazsa...DUNYA NASIL OLURDU...BOYLE GUZEL OLABILIRMIY DI....
pezevengin ipini biraksam....ASLINI UNUTACAK....ALLAHIN 99 ESMASI EZBERINDE....
HANIM...birak oglumu hayatini yasasin diyor....
DIYORUM KI....o bir INSAN-I KAMIL in oglu....hedefi ve hayati...PERFECTION olmali....
Yorum
-
inan degil sana kastım; cahille sohbeti kestim.hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbsurd ve gerçeklikten tamamen kopuk bir hayal alemindeler de ordan çikartıyorlar...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Anayasaya göre aday olamıyor, ancak benim düsüncem sadece bu degil; sn. Kuzu yukarda izah etmişti, ona verilen görev ve süresi bitti.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdaylıktan vazgeçmesi imkansız bence. Neye göre böyle bir çıkarım yapıyorsunuz?
Yorum
-
Mesaj bu.akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 YIL ONCE....
ona dedilerki....ISLAMI REFORM YAPACAKSIN....2023 DE IKINCI YUZYILA...kemalist idealler gerceklesmis olacak...
ve gideceksin...
ne yapti...
orduun dahi yapamadigini yapti...FETOCU ISLAMI YOKETTI...milyonlarca sahte SEYH...KUTB...GAVS icad ederek insanlari dinden soguttu...
ne yapti...
muslumansan....iyi hirsizsindiri milletin beynine yazdi iktidarda yaptiklari ile...
dolayisiyla,
gorevini tam yapti....basarili idi...
Bakin burada sn Kuzu ne diyor:
MISAL...sana desem ki....ASLINDA BANA BAKTIGINDA SEN KENDINI GORUYORSUN...
CUNKI...aslinda senin kafanda olusmus ben...ben degilim...o sensin...sen beni oyle goruyorsun...SENIN ESMANDAN dolayi...
Bir konu hakkında düsüncelerimiz manipule edilmiş olabilir... O konu hakkında düşündüklerimiz gercekler midir, bizim algılarımız mıdır?
Anayasaya göre görev süresi bitmiş birinin tekrar Cumhurbaskanı olabileceğini bize düşündürten nedir?
Gercekten olabileceği midir, olabileceği algısının güçlü olması mıdır?
Yorum
-
xakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST 1900 NEREDE KUZU....
ISTE BURADA....overcredit ve secim para sacmasi....ve asgari ucret...ile belirledim....
BABO nun euro grafini kodu...onuda kullanin iki graf parallel aslinda....

tepeden yuzde 66.6 dusus demektir bu....az yani...
ekonomik rejim degisimi ucun....dusus genelde yuzde 90 dir.
dolar bazli 3 dolar endekse geldik...0.6 dolar endekse dusecegiz....yuzde 80 dusus...dolar-tl 36 -38 gibi....SECIMIDEN HEMEN SONRA.....
SECIMDEN ONCE....SECIM VAR...SECIM RALLY SI VAR NARALARINI ATANLAR....
kit beyinli usaglarin anlattiklari gibi....badem biyikli usaglar yapiyor ...BU DOGRU DEGILDIR...onlarda var isin icinde...EMMMEEEE...BU CIKISI YAPAN TURK OLIGARGDIR...3 DOLARA ENDEKSI BASTI...SATABILECEGI KADAR SATIP....COKECEKLER....VE EKONOMIK REJIMI DEGISTIRECEKLER.
BU BILGILER....
KAPITALIST MODE...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu....
kitabina aittir....
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekonomik ve politik rejim degisikligi...15 temmuz 2016 da basladi...
ve grafta gordugunuz CANAK olustu....bu ben artik tikandim diyor....
onemli not....basligimdaki BIST 1900...45 derece egimle hergun yukseliyor....suan BIST 2150....artiyor hergun...
bu 45 derece egim....TL HACMINDEKI GENISLEMENIN...DOLAR HACMINDEKI DARALMANIN BILESKESIDIR...BU NEDENLEDE FAKE TIR...GERCEK DEGILDIR...BUNU BENDE BILIYORUM...TURK OLIGARGDA BILIYOR...BUNU DEGISTIRECEKLER...BIRCOK SIRKET BATACAK...EL DEGISTIRECEK...BUNUN UCUN KAPITAL AKUMULE EDILMELI.....iste bu cikis...BU KAPITAL AKUMULASYONU UCUN YAPIYLIYOR...
BUNLARI....HEDEF 300 000 TOPIGIMDE ANLATTIM...neden feci buyuk cikis olacak...onu izah ediyordum bunlarla...endeks 80 000 di...kimse bana inanmiyordu....
emme simdi....ben artik 1900 ler 2150 lerle dans ederken...o gunlerde bana gulen usaglar...birak 300 000 I...birak feyzayi....diyorlar...bana gene guluyorlar....BEN DOLARA YERLESTIM...36 DAN ONLARA VERIP BORSAYA 2150 DEN GIRECEGIM....ELE DUSINIRIM...AKLIM GIT BENIM.

Yorum
-
2000 Krizine benzer bir ivme ile yukarıya çıkmıştır.Yaklaşık 1 yıl içinde 2150 bölgelerini test etme olasılıgımız yüksek görünmektedir.2000 KRİZİ 4 yıl gibi bir sürede atlatılabilmiştir. 2027 yılından sonra bist 100 yükseliş TREND ine çıkabilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
2008 KRİZİ çok sert olmuştur.(ölümcül)Günümüzdeki durum ise 2000 krizi şartları gibi olursa sayın KUZU nun belirtmiş oldugu 2150 rakamları DESTEK olacaktır.Lakin dengeler çok bozulursa 2008 KRİZİ gibi 2150 den aşagılarda 3 DİP yapması kaçınılmaz olacaktır.A.B.D nin faiz arttırımları bunda belirleyici olacaktır.
Yorum
Yorum