Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Bu kadın 2001 krizinde beşer onar taksi plakası toplayan kadındır.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergülben ergen bile borsa twitti attı vay be
Sorduğu senetler de çok özenle seçilmiş.
Kesinlikle ters indicator olmadığını düşünüyorumYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gündür dehşet para çıkışı görünüyor ama vadeli tepede kapatıyor benim beyin yandı artık
benimkinide yaktilar tuncerim....
emme....
gotumu vazelinledim...ve 2 ci kademe shortuda caktim bugun...KUZU KURALI....elim mahkumdu FIBO 618 E GELDI TEPKI...6006.
bu KUZU KURALLARI....duygularimi yasatmiyor bana...halbuki hersey gun gibi acik...adam iksen dusmuyecegim diyor....emme bu kurallarim tuncer....emme bu kurallarim...beni irahat birakmiyor...
stratejiyi yazdim....5400 ustu kapanis olursa...ZARARI ALIP KAPAYACAGIM...YOGUSAM YATIRIP IKECEGIM SKENDERI....
Yorum
-
casauban....en iyi ogrencilerimden biri...graflarini kodu....incele.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam short kapatırsan tekrar long olacak mısın
Belkide bu Ereğli deki yabancı ortak satışı bitti bitecek bi ralli de onda olur mu tek yükselmeyen o kaldı
ana yorumumda...ON IS GUNU 4600 USTUNDE....5400 ILA 5000 ARALIGINDA GIT GELLER OLACAGINI SOYLEMISTIM...
buna gore...BU SHORTLARI...5000 DE KARLA KAPATIP....5400 E DOGRU IKINCI HAMLEYI BEKLIYECEGIM...
GRAFLARINDA...ikisinide net gostermis...bu kardesime ad taktim...ORTALAMALAR PRENSI...
ana yorumumda verdigim ON IS GUNU....ortalamalarin kesistigi anda bitecek...yon o kesismede belli olacak....
sevgili casauban...
bu kesisme anini graf olarak as buraya...kardeslerimde ogrensin.
Yorum

Yorum