süphan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Umarım dediğiniz gibi olur ve bu dönem bu şekilde kapanır. RTE'nin hukuka uygun davranacağını düşünmek benim için imkansız ancak kazanamayacağını gerçekten anlarsa belki bu anayasa kuralını bahane olarak kullanabilir.
-
2000 öncesi dxy nin 120 ye gittiği günler gibiyiz.
2000 de resesyon vurdu.
şimdi de kapıda bekliyor.
zaten resesyonda hatta.derin resesyona vurması halinde bistde 2300 kuvvetli destek.
sadece bu kadar..
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Arkadaşlar kızmayın ama uçmuşsunuz ya ne krizi ne 4 senesi ülkede öyle bir durum görmediğim gibi artık faiz artırmaya devam eden ABD borsaları emtialar bile çıkışa başladı para yatmayı sevmez.
Pandemiden sonra yeni normaller oluştu yükselmez yükselmez diyen üstadlar bu rallide para kazanamadı yani ben farklı düşünüyorum
Yorum
-
US TARİHİ BOYUNCA TÜM RESESYON DÖNEMLERİ BU GRAFİKTE GÖRÜLÜR.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kızmayın ama uçmuşsunuz ya ne krizi ne 4 senesi ülkede öyle bir durum görmediğim gibi artık faiz artırmaya devam eden ABD borsaları emtialar bile çıkışa başladı para yatmayı sevmez.
Pandemiden sonra yeni normaller oluştu yükselmez yükselmez diyen üstadlar bu rallide para kazanamadı yani ben farklı düşünüyorum
AYLARDIR SIFIRIN ALTINDA.
-40 VE -60 A VURMASI DERİN RESESYON VE BÜYÜK GLOBAL KRİZ DEMEK.
DOSTUM SEN İNAMAYABİLİRSİN AMA RESEYON KAPIDA BEKLİYOR AYLARDIR...!!!
UÇAN KAÇAN YOK..TEMEL BU ŞİMDİ..NE YAZIKKİ..ÇÜRÜK
The Manufacturing Business Outlook Survey (MBOS) is a monthly qualitative survey of manufacturing firms in the Third District. The survey asks participants about the direction of change in activity and other measures at their firms.

DOW ÇIKIYORDA.DAHA NE KADAR ÇIKARI STANDART SAPMA BANDINDA GÖRÜLÜYOR.
AŞAĞIDA DA RSI VAR....!!!
ŞİMDİLERİ BİR QE DAHA YAPACAK OLAN DA YOK.
DOW AYLIK GRAFİK

HA......
KUZUDA O BİLDİĞİN ÜSTADLARDAN DEĞİL.
UZAYDAN GELME O.
Yorum
-
Bu sanal dünyada kimin cahil olup kimin olmadığını oyle anlayamazsınız...! Ayıp yakıstiramadım bu gondermenizi...Sadece espriyle takılmıştım ben oysa ki, cumlemin sonunda da ...süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinan degil sana kastım; cahille sohbeti kestim.
) işareti vardı zaten anlayabilirsiniz belki diye düşünmüştüm...!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
+1 Aynen ben de böyle düşündüğüm icin süphanın yazisina gondermeyle sizin cumlenizin altına o cumleyi espri katarak yazmıştim ama gel gör ki cehaletle suçlandım...!freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmarım dediğiniz gibi olur ve bu dönem bu şekilde kapanır. RTE'nin hukuka uygun davranacağını düşünmek benim için imkansız ancak kazanamayacağını gerçekten anlarsa belki bu anayasa kuralını bahane olarak kullanabilir.
Daha da hiç bir şey yazmam ve sevgili kuzu üstaddand başka hiç kimse ile de muhatap olmayacağım burada...Zira burada bazilari icin bilimin temeli diyalektik kural islemiyor ne yazık ki...yani tez-antitez-sentez...Bazıları tek dogrunun kendi düşuncesi olduğunu saniyor..
Yazık...
Dost meclisi diye goruyordum oysa ki burayı ben...
Tabii ki sözum size degil kusura bakmayın lutfen. Öyle buraya denk geldi..sizin nezdinizde anlayanlara...ya da daha doğrusu anlayamayanlara...!
Yorum
-
sayın hurolg2hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbsurd ve gerçeklikten tamamen kopuk bir hayal alemindeler de ordan çikartıyorlar...
)
Anlayamayanlara söyledikleriniz üzerinden;
sonuna gülme emojisi koyduktan sonra bir paylaşıma "absürd ve gerçeklikten tamamen kopuk bir hayal alemindeler" diyerek; bilimin temeli diyalektik kuralın tez anti tez ve sentezinin işlemediğini düşünerek hayıflanmanıza üzüldüm.Denk getirdiğiniz daha dogrusu getiremediğiniz sözlerinizi sarf ederken diyalektiğin çalışmamasını göze almanız gerektiğini hepimize gösterdiniz. Söz büyüdür.Sizin alınma hakkınız bakidir, ancak tek dogrunun kendi düsünceniz oldugunu sanmadığınızı varsayarak, -ki burası dost meclisidir- paylaşımlarınızı ilgiyle takip edeceğimden emin olabilirsiniz. iyi aksamlar dilerim.
Yorum
-
sol omuz...bas...ve sag omuz bitti...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam bu endeks çökecek ise haftalıkta OBO nun başı için yeni zirve gerekmez mi
yarin cokus yeniden basliyor....ucuncu ayagi...4400 e...
yazdim ya tuncer...yarin cakacagim shortu yeniden....
Yorum
-
BRE KARPUZ GOTLU PEZEVENG....
bu...bir osmanli padisahinin SADRAZAMINA yazdigi mektubun basligi....
ENFLASYON UCMUS...HALK ISYAN ETMEK UZERE...DEVLET DUZENI BOZULMUS...AYAKLARIN BAS...BASLARIN KIC OLDUGU DONEM...
tam simdiki gibi...
SADRAZAM....HEZARPARE AHMET BASA...AYASOFYANIN ONUNDE 1000 PARCAYA KESILDIGI...PARCALARININ ON ALTINA SATILDIGI BIR DONEM BU
niye 1000 parcaya kesilmis....sebebi nedir...deyin bakem usaglar....
not...HEZAR 1000...PARE...parca demek...usaglar.
Yorum

Yorum