BU YAZDIKLARIMI OKUYUN....kafanizi gumdan cikarin...yani bilgi kirliligi okuyarak...beyninizi telef etmis iseniz...onu temizleyin ki....gorus yazabilesiniz....YAZIN BAKEM.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherb....yaklasior....
aradim...ula ne yapacaksin hirpo dedim....
bu hirpo...BUYUK ULKUCU....benim hayatimi kurtarmisti...1970 ogrenci olaylarinda....ben gomonistim o ulkucu.....o olmasaydi simdi yoktum....
neyse....
dediki...sandiga gitsem bile....ALPARSLAN TURKES yazip oy atacagim....
hirpo...milletvekili....
artikin....BICAK KEMIGE DAYANMIS USAGLAR....
kaderin ustunde bir kader vardir....GOKLERDEN GELEN BIR EMIR VARDIR.
HUKUM ALLAHINDIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1950 yilindan beri....TURKIYE SECIMLERINDE....kurtler... kime oy vermisse SECIMI O KAZANMISTIR....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAday kilicdar ise 14 mayıs seçim yapılır
Aday mansur veya ekrem ise seçim 1 yıl ertelenir
BU secimlerde....cumhurun en cok korktugu aday....KILICDAROGLU nun adayligidir....bu kurt oylarla ilgilidir.
obur ikisinede kurtler oy verir...emme...YUZDE YUZ DEGIL...bunu hokumet cok iyi bilir....
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI....YANSITILDIGI GIBI....DEELLDIR...
bilgi kirliligi kasitli yaratilir...VE COK ETKI EDER....oy verecekleri degil...AYDINLARI YANILTIR KIRLI BILGI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yuce rebbim....insan beynini civik yaratmistir....AKICIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu konuda ayrıyız emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1950 yilindan beri....TURKIYE SECIMLERINDE....kurtler... kime oy vermisse SECIMI O KAZANMISTIR....
BU secimlerde....cumhurun en cok korktugu aday....KILICDAROGLU nun adayligidir....bu kurt oylarla ilgilidir.
obur ikisinede kurtler oy verir...emme...YUZDE YUZ DEGIL...bunu hokumet cok iyi bilir....
bilgi kirliligi kasitli yaratilir...VE COK ETKI EDER....oy verecekleri degil...AYDINLARI YANILTIR KIRLI BILGI.
2013 çözüm süreci kurt oylarını yanına aldi 2015 haziran da akp tokadı yedi
Aninda saldırdı hdp ye 4 ay sonra %52 yapti.
Sonra mansur kurt vatandaşlara ne yapmış mansura verilmeyen her oy bahceli ye gider
Memnunlarsa bahceliden devam etsinler
Bu algı chp hdp tarafından yaratılıyor kilicdar adaylığı için
Benim tanıdığım bir çok kurt arkadaş mansur a oy vereceklerini söylüyor ki vermeseler de problem değil
Mansur yn akp mhp tabanında %10 uzeri oyu var
17 iyi parti firesiz alır
25 chp den 2 fire verir 23 alır
Küçük partilerin %10 oyu var firesiz alır
Eder 50
Mansurun en güçlü olduğu yer akp mhp tabanı
Hdp ye ihtiyaci yok mansur un ki kurt vatandaşların mansur ile sorunu da yok
Yorum
-
Sevgili Kuzu, şu varsayım altında Borsa ile ilgili görüşün nedir çok merak edşyorum...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1950 yilindan beri....TURKIYE SECIMLERINDE....kurtler... kime oy vermisse SECIMI O KAZANMISTIR....
bilgi kirliligi kasitli yaratilir...VE COK ETKI EDER....oy verecekleri degil...AYDINLARI YANILTIR KIRLI BILGI.
Kemal Bey'in adaylığı ve seçime kadar ki süreç ?
Kemal Bey'in seçimi kazanması sonucu ?
Bu iki süreci nolur yorumlarmısın bugünden Mayısâ kadar...
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu, şu varsayım altında Borsa ile ilgili görüşün nedir çok merak edşyorum...
Kemal Bey'in adaylığı ve seçime kadar ki süreç ?
Kemal Bey'in seçimi kazanması sonucu ?
Bu iki süreci nolur yorumlarmısın bugünden Mayısâ kadar...
degerli ASENA...disi kurdum....
SECIMLER....iki kerre buyuk para kazanacagiz demistim 1 yil once....
1...HEDEF FEYZA dedik....kaartlarimiza gore...kodugumuz parayi en az cikaninda 6 kat....en cok cikaninda 100 kat....arasi para yaptik...
bunu....SECIM BEKLENTISI ni kullanarak yaptik...
2....IKINCI BUYUK FURGUNUNMUZ ISE....SECIM SONUCLARI ILE ILGILI OLACAK....parayi gene katlayacagiz...planlarim hazir....ben dashaklarima bakim yapiyorum...sen memelerine....FURUSMA YAKLASIYOR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAPACAGIMIZ TEK SEY VARDIR....aklimiza mukayyet olmak....ve avuclarmizda dashaklarimiz....cogalabilecegimiz tohumlar onlarda....onlara guvenmek esastir...sende ise...memeler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dusmez o....20 ye dustu ve tepti...BORSANIN EN IYI KAARDI O....SIRKET VE IS ALANI....RAKIPSIZ.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam biz şişeyi 18 de beklerken 50 ye geldi
Düşsün artık yaw
URUNUNUN FIYATINI....istedigi gibi belirliyor....tek tabanca cunki....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum