HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Git bunu öbür köyde de de bak başına neler geliyor..Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdestek falan yok abi. teknik grafik hepsi hikaye şu aşamada. bir kişi tek başına bütün borsayı parmağında oynatıyor. bütün bankaları tavana çakıyor. kamu bankalarını günlerce tavan.. bu arada bir çok dev hissseyi tavan serisi. vadelide tavan tavan... akbankta sandığın satışı ve seans içinde borsaya bidirimi o grafiklerde ve sistemde görünüyor mu. sonra film kopuyor bu kişi satıyor satıyor bankalar 5 gün taban. bütün bankalar. bütün bist devleri... ne kadar sığ bir endeks... bir kişi yapıyor... böyle bir batakhanede sistem çalışır mı...
TA cıların hepsi nokta atışı ile yine!! bildiler mesela
Yorum
-
Adı geçen malum kişi ve kuruluşların esas borsa yapıcıdan yada ekonomi yönetiminden habersiz olmalarını düşünmek akıllıca değil diye düşünüyorum..
Dirsek temasındalar..
Sen bi kaldır ..
İndirirken biz dökülenleri toplarız..
Seni de sonra bi başka yerde görürüz gibisinden..
Hiç bir aracı kurumu falan da batmasına göz yummazlar..
Bu işin arkasından düzenleme!! adı altında yine sistemi kendilerine DAHA DA yontmak için bazı uygulamalar devreye alınabilir..
Pek sanmıyorum zayıf bir ihtimal ama..
Yorum
-
hakkaten nokta olarak tam yerindearm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD kirilim yerine geldi piyasa bunu görmezden gelemez
haftalık
Yorum
-
Para bas..
Para fışkırt..
Döne döne şişir..
Şişen varlıkları ek teminat göster.
O gelen para ile de şişir..
Dur bakalım nereye kadar gidecek böyle..
Bu kadar varlık şişimine doların 30 40 gitmesi lazım..
Dolar giderse KKM ler şişer..
KKM ler için para basılır..
Dön baba dönelim..
2018 de SWAP ları kapadığımızdan beri olan şey bu..
Çember her bi dönüşde 2 katına çıkıyor ama..LOG gideriz böyle olursa..
Yorum
-
Yazdığım senetlerden zarar eden varmı hasbihal etmek istiyorum ASELSAN 21 22 arası, halk 5.5 ecilc 9, Sanko 10, egpro 30 tektu 1.74 de yazdığımi hatırlıyorum faydalanan olmuştur umarım bir topik veya Twitter acasim var ismi ne olsun karar veremiyorum fikirlere açığım
Yorum
-
o leş para girerken soygun için geldiler diye çok yazdık
yok güçlü borsamış yok ucuzmus yok enflasyonmuş milleti gaza getirdiler yok siyasi gözle bakıyormusuz , bu adamları tanımayanlar çok kötü oldu malesef
bist30 daki düsüs 1 haftada 80 bin puan oldu
Yorum

Yorum