Titrettin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam camı topluyorlar mı sizce pek düşmeye niyeti yok gibihayir....toplamiyorlar....dun sikisip satanlar vardi...onun tepkisi....oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCam uçtu gitti, el salla Tuncer Bey
KASIM AYINDA....SISE....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
-
Tamda öyle olacakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSISTEMLER AL VERINCEYE KADAR....TEKNIKCILER MALA GIRIYORUZ DEDIKLERI DAKKA....ALDIKLARIMIZI BOSALTACAGIZ....oraya gaddin devam....
Ben görecem kuzu satış yerini
Yorum
-
nasil gorunmuyor yaw....
neyse...sunu calis...buradan 350 000 e....oradan 300 000 e....EKIM SONU....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
-
Kuzum buna çalışmama bile gerek yoklennon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralinti
Tamda böyle olacak bana görede,ama 300 de dururmu orası belli değil
Aşağısı çok boş haftalıkta
2400 e kadar
Ama ekim ayı demiştin,doğu böyle olur bana görede
Yorum

Yorum