Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Akitler bankalarda cok yüklü şekilde long poz açarak cok kişiyi batırma operasyonu yapti. Bu esnada cok kişiyi batırdılar. Akilsiz akitler olayı abartarak açtıkları kontrolsüz long pozlar ile aracı kurumlari zarar ve batma riskine soktular.(terste kalanların teminat tamamlama riski )
Aracı kurumlar teminatları sert şekilde arttırarak akitlerin açtığı dehşet longlarin köküne kibrit suyu cakti..o kadar yüksek pozlara teminatı bulamadılar.
Ve işte orada pala satırı eline aldı ve akitleri kıtır kıtır doğradı. inim inim inliyor hirsizlar arada bircok küçük yatirimci da gitti malesef
Şişe oraya düşerse endeksi 3000 falan da tutmaz çok kan akar
Lakin gelecek bilanço ve 6 aylık kara göre oraya nasıl düşer onu da izleyip görücez
evet endeks 300 000....ve sise 19....
hersey bir..USULET VE SUHULET...icinde olur...yuce rebbim ele etmistir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İşin doğrusu kuzu bisti günlük girmiyorum, o yüzden bakamadım
İşcyi günlük giriyorum,
Ama bist konusunda sana katılıyorum bende.
işc günlük
olası 12 den sonra aşağıya.
kanal çizgilerinin olmadığı sol taraf sinyallerine bakmayın.verileri elle girdiğim için çok eskiye gidemedim
temam isc de muhtesemdin...TEPEDE GOMDURDUN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gelir...MALA BINIYORUM HEDEF 360 000 DER...BINER...BINDIGINI HERKES GORUR..
365 000 olur...kuzu gelir....maldan iniyorum der iner...bunu herkes gorur..
devrisi gun....370 000 acar...bir gun once kuzu yazar yarin saat 11 de VIOPU SHORTLUYACAGIM DER...YAPAR....GUN BOYU YAZAR...VIOP TABAN OLUR KAPATTIM DER...BUNU HERKES GORUR...
ISTE BUNA YORUMCU DENIR....dalyarak.
Yorum