lem, seni sevmeyen olsun. Makarios (obur koyden) kulun, kolen, kopegin olsun.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Başıbozuklara komutan strateji uzmanı gerek her kazanılan galibiyetlerle fatih ünvanı kazanılmıştır kuzu hocam tarafından talan yapmak kolay oda bizden.
Yorum
-
-
Kendini bilen insan TAKINTI ya mahal vermeden dizginleyip önlem alabilir.Tbrklr.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa ben korktum bu bankalardan,sattım çıktım,piyas hoşuma gitmedi.
Belki çıkar ama huzursuz oldum,çıkamıyorlar
Yorum
-
bu ülkede tek bir ittifat var akp chp hdp ittifakı bunlar abd kontrolunde calışıyorlar beraberCem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay be kilicdaroglu olursa aday.
Tarihi yenilgi alacak CHP..
5 yıl daha rte ile beraberiz desenize..
Yazıklar olsun
kılıçdar adaylığıyla rte 5 yıl daha kazandı seneye benzini 100 tl den alacağız
Yorum
-
Yüksek kazanç için buradayız riskte ona göre ya hep ya hiç üzerine tutarsa KESKE diyenlerden olmamak herkesin dileği
Yorum
-
düzgün bir aday acıklansaydı bankayar su an büyük ralliye baslamıslardıguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu bankalar kaygısında haklı çıktı
oyle ne idüğü belirsiz parayla soyguna değil yatırıma geleceklerdi
su son akhırsızların banka operasyonunda elinde vakıf halk olanlar bile feci zararda
Yorum
-
-
di mi demokrasi, hukuk, adalet olacak...para olukla akacaktı ülkeye...vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüzgün bir aday acıklansaydı bankayar su an büyük ralliye baslamıslardı
oyle ne idüğü belirsiz parayla soyguna değil yatırıma geleceklerdi
su son akhırsızların banka operasyonunda elinde vakıf halk olanlar bile feci zararda
1950 den beridir olduğu gibi.
Yorum

Yorum