HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emmi, öbür köyde özel mesajı kapalı, buraya gelecektir inş.
    saol bitanem....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1922

Kuzu abi
      Sıkıntı yok merak etme..
      Senin neden celallendiğini iyi biliyorum..
      Niyet halis ise amel affedilir.

Ama işte sen 1900 diyorsun..
      Ben o rakamı göremiyorum..

Şimdi nasıl olacak bilemiyorum..

Yorum

• Titrettin
        Aktif
        • 20 Aralık 2016
        • 318

kuzu hocamı 2009 krizinden beri takip ediyorum. 1900 rakamını başkası söylese deli derim. çünkü inanılmaz bir enflasyon var. Bana kızmasın, kuzu hocanın da düşüş hedeflerinde ayarı biraz fazladır. benim 5 yıllık enflasyon hesabıma göre borsanın 3700 - 3800 civarında olması gerekiyordu. borsa tarikatı hisseleri, demirçelik, havacılık gibi hisseler nedeniye biraz balon oluştu. iletişim, bankalar gibi bazı sektörler ise aşağıya çekti.

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

Birde borsaya girişler daha bence olmadı... memur işçi kamu çalışanları daha borsaya gelmedi. bana göre bu önemli bir kriter. azar azar geliyorlardı. küçük paralarla.kkm den de biraz gelmeye başladı. daha panayır başlamadan yaygara koptu. altın bileziğini satıp borsaya gelinmesini beklerdim. bundan daha iyi bir zaman mı olur. ne faiz var ne döviz artışı. tam seçim öncesi bir borsa uçuşu olmalı idi... yabancı sıcak parada yok ... bu çıkış enflasyona bile karşı gelemiyor. borsanın balon şirketlerini saymıyorum reelde kazanan çok azdır...

Yorum

• Karatay
            Aktif
            • 14 Ağustos 2011
            • 277

Merhaba,
            Yanılmıyorsam önümüzdeki sene enflasyon muhasebesine geçilecek...Şayet bir erteleme ve iptal olmazsa....(Aslında bu yılda uygulanması gerekiyordu, ama yapmadılar...Önümüzdeki seneye attılar o da son dönem olarak yapılacak diye okumuştum..)
            O durumda şirket karları nasıl gözükecek çok merak ediyorum...2022'deki gibi bir artış olur mu sizce...?
            Gerçi önümüzdeki yıl baz etkisiyle enflasyon da belli oranda düşecektir...
            Seçim dönemi de ortalığa çok para saçılacağını düşünürsek, enflasyondaki düşüşte ancak kağıt üzerinde olur o durumda...
            Seçimden sonra da, neler olur acaba...?

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2826

yine alıyorlar be

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Burdan alim yapiyorum 2 ponziden çıkan paralar gerçek şirketlere gelmeli
                aynen devam sasa ponzisi hergün taban ordan çıkan baba ucuz gercek is yapan sağlam sirketlere

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

adam elindeki tüm lotları verse sasa nın 100 yılda edeceği kardan daha fazla kazanc sağlar
                  ben olsam en az 50 ye kadar veririm

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

borsa gercek kimliğine bürünüyor bugun haftalık kaanıs böyle güçlü olursa harika is yapılmıs olur
                    zitrilyon kf li balon lara giren para hem ucuz sağlam dev sirketleri baskılıyordu hem risk yaratıyordu
                    kapanıs cok önemli deli bir ralli baslayabilir
                    ponziler yüzünden elimdeki sağlam sirketler 1 2 fk lar da sürünüyordü

tüpras devasa kar 80 tl temmettü bekleniyor 4 fk
                    ponzi sasa cücük kar % 90 ı vergi silinmesi 150 fk

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SECIM RALLY SI BITTI...BIST 100...YENI HEDEF 1900.....(YENI TOPIGIM)

HEDEF FEYZA....DEMEK...en az 2 kat cikacagiz demektir....

HEDEF FEYZA TOPIGIMI....endeks 80 000 de actim ve endeks 480 000 oldu.

yeni rakkamlarla 800 de actim 4800 oldu...6 kat cikti...kaartlar 10 ila 20 kat cikti....

endeks 6 kat cikmis...ve BEN HALA HEDEF FEYZA topiginde yaziyorsam....OKUYUCULARIMI YENI GELENLERI YANILTMIS OLURUM...BU BUYUK BIR VEBALDIR....BUNU YAPAMAM...

cunki...6 kat cikmis 4800 olmusuz...ben hala HEDEF FEYZA diyorsam...en az iki kati daha cikariz diyorum...onu ima ediyorum demektir....ki....bu dogru degildir.

PEKI GERCEK NEDIR....

gercek sudur....SECIMDEN ONCE GOREBILECEGIMIZ EN YUKSEKLERDEYIZ ARTIK....

bundan sonar ....TEKNIK ANALIZ CALISIR....yukarida onun grafini verdim...

o grafta....

TEKNIK ANALIZ DIYORKI....BU BORSA EN COK 1900 E DUSER....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu abi
                        Sıkıntı yok merak etme..
                        Senin neden celallendiğini iyi biliyorum..
                        Niyet halis ise amel affedilir.

Ama işte sen 1900 diyorsun..
                        Ben o rakamı göremiyorum..

Şimdi nasıl olacak bilemiyorum..
                        SAOL BITANEM....senin icin ve digger dostlarim ucun....yeni topic basligini buraya aldim....okuyun...ELESTIRIN.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Merhaba,
                          Yanılmıyorsam önümüzdeki sene enflasyon muhasebesine geçilecek...Şayet bir erteleme ve iptal olmazsa....(Aslında bu yılda uygulanması gerekiyordu, ama yapmadılar...Önümüzdeki seneye attılar o da son dönem olarak yapılacak diye okumuştum..)
                          O durumda şirket karları nasıl gözükecek çok merak ediyorum...2022'deki gibi bir artış olur mu sizce...?
                          Gerçi önümüzdeki yıl baz etkisiyle enflasyon da belli oranda düşecektir...
                          Seçim dönemi de ortalığa çok para saçılacağını düşünürsek, enflasyondaki düşüşte ancak kağıt üzerinde olur o durumda...
                          Seçimden sonra da, neler olur acaba...?
                          BENI TERCUME ETMIS...bunun ustunde durun....

ben buna....MARK TO MARKET diyorum....anlamini karatay yazmis...

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              SIMDI YARIN...PULL-BACK bekliyorum....yuzde 2 arti....bu oldumu...eylemim gelir...VIOP ta shortu yeniden cakarim.
                              evet...viopta yuzde 2 pull-back I yapti...kuzu kurali gerceklesti....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

YORUMCU....

halkta yaratilmiya calisilan ALGIYA...asla destek olmamalidir...

6 kat cikmis endeksi...SATMAK UCUN...MUSTERI AVINA CIKMIS KAN EMICILERE HALKINI TESLIM ETMEMELIDIR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information