smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu hocamı 2009 krizinden beri takip ediyorum. 1900 rakamını başkası söylese deli derim. çünkü inanılmaz bir enflasyon var. Bana kızmasın, kuzu hocanın da düşüş hedeflerinde ayarı biraz fazladır. benim 5 yıllık enflasyon hesabıma göre borsanın 3700 - 3800 civarında olması gerekiyordu. borsa tarikatı hisseleri, demirçelik, havacılık gibi hisseler nedeniye biraz balon oluştu. iletişim, bankalar gibi bazı sektörler ise aşağıya çekti.
Yorum
-
Birde borsaya girişler daha bence olmadı... memur işçi kamu çalışanları daha borsaya gelmedi. bana göre bu önemli bir kriter. azar azar geliyorlardı. küçük paralarla.kkm den de biraz gelmeye başladı. daha panayır başlamadan yaygara koptu. altın bileziğini satıp borsaya gelinmesini beklerdim. bundan daha iyi bir zaman mı olur. ne faiz var ne döviz artışı. tam seçim öncesi bir borsa uçuşu olmalı idi... yabancı sıcak parada yok ... bu çıkış enflasyona bile karşı gelemiyor. borsanın balon şirketlerini saymıyorum reelde kazanan çok azdır...
Yorum
-
Merhaba,
Yanılmıyorsam önümüzdeki sene enflasyon muhasebesine geçilecek...Şayet bir erteleme ve iptal olmazsa....(Aslında bu yılda uygulanması gerekiyordu, ama yapmadılar...Önümüzdeki seneye attılar o da son dönem olarak yapılacak diye okumuştum..)
O durumda şirket karları nasıl gözükecek çok merak ediyorum...2022'deki gibi bir artış olur mu sizce...?
Gerçi önümüzdeki yıl baz etkisiyle enflasyon da belli oranda düşecektir...
Seçim dönemi de ortalığa çok para saçılacağını düşünürsek, enflasyondaki düşüşte ancak kağıt üzerinde olur o durumda...
Seçimden sonra da, neler olur acaba...?
Yorum
-
aynen devam sasa ponzisi hergün taban ordan çıkan baba ucuz gercek is yapan sağlam sirketlerevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurdan alim yapiyorum 2 ponziden çıkan paralar gerçek şirketlere gelmeli
Yorum
-
borsa gercek kimliğine bürünüyor bugun haftalık kaanıs böyle güçlü olursa harika is yapılmıs olur
zitrilyon kf li balon lara giren para hem ucuz sağlam dev sirketleri baskılıyordu hem risk yaratıyordu
kapanıs cok önemli deli bir ralli baslayabilir
ponziler yüzünden elimdeki sağlam sirketler 1 2 fk lar da sürünüyordü
tüpras devasa kar 80 tl temmettü bekleniyor 4 fk
ponzi sasa cücük kar % 90 ı vergi silinmesi 150 fk
Yorum
-
SECIM RALLY SI BITTI...BIST 100...YENI HEDEF 1900.....(YENI TOPIGIM)

HEDEF FEYZA....DEMEK...en az 2 kat cikacagiz demektir....
HEDEF FEYZA TOPIGIMI....endeks 80 000 de actim ve endeks 480 000 oldu.
yeni rakkamlarla 800 de actim 4800 oldu...6 kat cikti...kaartlar 10 ila 20 kat cikti....
endeks 6 kat cikmis...ve BEN HALA HEDEF FEYZA topiginde yaziyorsam....OKUYUCULARIMI YENI GELENLERI YANILTMIS OLURUM...BU BUYUK BIR VEBALDIR....BUNU YAPAMAM...
cunki...6 kat cikmis 4800 olmusuz...ben hala HEDEF FEYZA diyorsam...en az iki kati daha cikariz diyorum...onu ima ediyorum demektir....ki....bu dogru degildir.
PEKI GERCEK NEDIR....
gercek sudur....SECIMDEN ONCE GOREBILECEGIMIZ EN YUKSEKLERDEYIZ ARTIK....
bundan sonar ....TEKNIK ANALIZ CALISIR....yukarida onun grafini verdim...
o grafta....
TEKNIK ANALIZ DIYORKI....BU BORSA EN COK 1900 E DUSER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SAOL BITANEM....senin icin ve digger dostlarim ucun....yeni topic basligini buraya aldim....okuyun...ELESTIRIN.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi
Sıkıntı yok merak etme..
Senin neden celallendiğini iyi biliyorum..
Niyet halis ise amel affedilir.
Ama işte sen 1900 diyorsun..
Ben o rakamı göremiyorum..
Şimdi nasıl olacak bilemiyorum..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BENI TERCUME ETMIS...bunun ustunde durun....Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba,
Yanılmıyorsam önümüzdeki sene enflasyon muhasebesine geçilecek...Şayet bir erteleme ve iptal olmazsa....(Aslında bu yılda uygulanması gerekiyordu, ama yapmadılar...Önümüzdeki seneye attılar o da son dönem olarak yapılacak diye okumuştum..)
O durumda şirket karları nasıl gözükecek çok merak ediyorum...2022'deki gibi bir artış olur mu sizce...?
Gerçi önümüzdeki yıl baz etkisiyle enflasyon da belli oranda düşecektir...
Seçim dönemi de ortalığa çok para saçılacağını düşünürsek, enflasyondaki düşüşte ancak kağıt üzerinde olur o durumda...
Seçimden sonra da, neler olur acaba...?
ben buna....MARK TO MARKET diyorum....anlamini karatay yazmis...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evet...viopta yuzde 2 pull-back I yapti...kuzu kurali gerceklesti....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSIMDI YARIN...PULL-BACK bekliyorum....yuzde 2 arti....bu oldumu...eylemim gelir...VIOP ta shortu yeniden cakarim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YORUMCU....
halkta yaratilmiya calisilan ALGIYA...asla destek olmamalidir...
6 kat cikmis endeksi...SATMAK UCUN...MUSTERI AVINA CIKMIS KAN EMICILERE HALKINI TESLIM ETMEMELIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum