Kuzu kuralları devreye girdi . Yükseliş 3900 de bitseydi düzeltme 3000 lerde bitecekti 4777 ler düzeltme ihtimalini daha derin hale getirdi. Kuzu gerektiğinde güncelleme yapacaktır.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
şimdiye kadar olanlar hangi akla yattı ki guzunun bu dediğinin yatması beklene
guzuyu anlamadınız yada yenisiniz
guzu bu topiği açtığında 80 bşndi hedef feyza hemen mi oldu
adam 190 bin diyor hemen mi olacak
ilk düzeltmede mi olacak
hiç yukarı aşşa yapmayacak mı
kağıt bazlı hareket olmayacak mı
az sakin olun guzuyu anlayın
Yorum
-
evet aynen böle daha yüksekten daha sert düşersinmcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu kuralları devreye girdi . Yükseliş 3900 de bitseydi düzeltme 3000 lerde bitecekti 4777 ler düzeltme ihtimalini daha derin hale getirdi. Kuzu gerektiğinde güncelleme yapacaktır.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdiye kadar olanlar hangi akla yattı ki guzunun bu dediğinin yatması beklene
guzu bu topiği açtığında
Mart 2020
Yorum
-
sevgili gundwane....
senden ozur diliyorum....beni bagisla lutfen....seni kirmak istemezdim....cok uzgunum...
bu topigi sana birakip emekli olmayi planliyorum....
tek istegim....halkimi soymaya kalkisanlara karsi....ACIMASIZ OL.
sevgiler,bitanem.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hani borsa tarikatı hisseleri taban oldu da bankalar neden % 7 düştü. Zaten durumları biliniyor. Fitch haber gönderince ilk defa mi duyuldular. Bu Türk borsasında neden sonuç, mantık ilişkisi yok. Sıfır.ykbnk dün son 40 dakikada %6 düştü. Üstüne bir %6 daha. İktidar secim öncesi borsaya yapılan sert düşüşleri bence kendisine saldırı olarak görüyor. Bankacılık operasyonu sonrası uyandılar. En son sert dusen bir gun saat 17:33 de bisti devre kestirip kapatmak için bastıklarında bir kac kuruş kalmıştı. Aninda cok sert tepmisti. Çok derin düşüşler olur mu olabilir. Olursa iktidara rağmen olur.
Yorum
-
evet....detaylarini yazacagim....usulet ve suhulet icinde olacak hersey..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdiye kadar olanlar hangi akla yattı ki guzunun bu dediğinin yatması beklene
guzu bu topiği açtığında 80 bşndi hedef feyza hemen mi oldu
adam 190 bin diyor hemen mi olacak
ilk düzeltmede mi olacak
hiç yukarı aşşa yapmayacak mı
kağıt bazlı hareket olmayacak mı
az sakin olun guzuyu anlayın
on yillik cycle in ilk 5 yilindayiz....2 yili doldu....ENDEKS 6 KAT CIKTI...KAARTLAR 10 ILA 20 KAT CIKTI..
BORSAYA YENI YATIRIMCI GELDI....YAKLASIK 300 MILYAR TL BIREYSEL PORTFOY OLUSTU....
YANI....BEKLEDIGIMIZ KUCUK YATIRIMCI GELDI VE HEPSI SUAN MALDA...
devaluasyon ve enflasyon nedeniyle....bozulmus dengeler....YENIDEN DENGEYE GELDI.
artik herkez....HEDEF FEYZA DIYOR...
benim artik baska turkuler cigirmamin zamani geldi....
ve cigiriyorum.
kuzu olmak cok zor....karsindaki insanlarin yuzde yuz tersini dusunup yazmak kolay degil....DIRENC...cok buyuk oluyor.
ve fekaat....
dogrulari yazmayacaksam....NIYE YAZIYORUM KI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Can çıkmadan emekli olunamiyor tebdil-i havalarda kuzu hocam umarım site sakinleri yorgunlu olası umarım sizin OTORİTE ve AHENK inizden bizleri mahrum etmezsiniz tüm dileklerin temennisi sizsiz çok ezerler bizi buralarda
hep dans
Yorum
-
BU 2 YILDA....3 DALGA HALINDE CIKTIK...800 ENDEKSTEN...4800 ENDEKSE GELDIK...
BU KORKUNC SERT BIR CIKIS....bilhassa son 2 dalga....BU SERTLIK...yeni yatirimcilar nedeniyle oldu.
bunnar 300 milyar tl gomduler....
cikmaya devam edersek....bu 300 milyar tl....KAR EDECEK...diyelim yuzde 50 daha ciktik...bunlar satarsa...450 milyar tl yi bunlara vermek gerekecek....
SORU BU ISTE....DUZELTME SART.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu akşam senin şerefine 1 billor fazla içicem guzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet....detaylarini yazacagim....usulet ve suhulet icinde olacak hersey..
on yillik cycle in ilk 5 yilindayiz....2 yili doldu....ENDEKS 6 KAT CIKTI...KAARTLAR 10 ILA 20 KAT CIKTI..
BORSAYA YENI YATIRIMCI GELDI....YAKLASIK 300 MILYAR TL BIREYSEL PORTFOY OLUSTU....
YANI....BEKLEDIGIMIZ KUCUK YATIRIMCI GELDI VE HEPSI SUAN MALDA...
devaluasyon ve enflasyon nedeniyle....bozulmus dengeler....YENIDEN DENGEYE GELDI.
artik herkez....HEDEF FEYZA DIYOR...
benim artik baska turkuler cigirmamin zamani geldi....
ve cigiriyorum.
kuzu olmak cok zor....karsindaki insanlarin yuzde yuz tersini dusunup yazmak kolay degil....DIRENC...cok buyuk oluyor.
ve fekaat....
dogrulari yazmayacaksam....NIYE YAZIYORUM KI....
yaşşşaaaa varol
billor =bardak
Yorum
-
ZERO SUM GAME....yazdiklarim....dongulerim....temamen bununla ilgildir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yılbaşından beri mevcut paramın yarısıyla ki yarısını hiç kullanmadım .%110 yapmışım
yani toplam parayı %55 arttırmışım
hanım içinbi opel mokka sipariş verdim bugün gemideymiş 10 güne gelirmiş
arabada yok piyasada aq
en güzel parayıda şu bankalar taban taban dan sona şurdan alın şurayı görecek dedin ya
o zaman vurmuşum
s2n dik dursun guzum
Yorum
-
lem dun gece...shortlari kapatmak ucun yatmadim...kafa kiyakti...gundwane saldirmisim....allahtan dostum...beni idare etmis....buyuk dost.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu akşam senin şerefine 1 billor fazla içicem guzum
yaşşşaaaa varol
billor =bardak
bir yanda Iraqi...biryanda shortlar feci kar yazdilar...kafayi siyirmisim.
insallah beni affederYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eder ederkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem dun gece...shortlari kapatmak ucun yatmadim...kafa kiyakti...gundwane saldirmisim....allahtan dostum...beni idare etmis....buyuk dost.
bir yanda Iraqi...biryanda shortlar feci kar yazdilar...kafayi siyirmisim.
insallah beni affeder
mevlana ile hacı bektaş atışması farz edelim
uzun hikaye sen derya ben okyanus diyorlr ya o bakımdan
Yorum
Yorum