HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mcevik6
    Katılımcı
    • 01 Şubat 2015
    • 73

Kuzu kuralları devreye girdi . Yükseliş 3900 de bitseydi düzeltme 3000 lerde bitecekti 4777 ler düzeltme ihtimalini daha derin hale getirdi. Kuzu gerektiğinde güncelleme yapacaktır.

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

şimdiye kadar olanlar hangi akla yattı ki guzunun bu dediğinin yatması beklene
      guzuyu anlamadınız yada yenisiniz
      guzu bu topiği açtığında 80 bşndi hedef feyza hemen mi oldu
      adam 190 bin diyor hemen mi olacak
      ilk düzeltmede mi olacak
      hiç yukarı aşşa yapmayacak mı
      kağıt bazlı hareket olmayacak mı
      az sakin olun guzuyu anlayın

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu kuralları devreye girdi . Yükseliş 3900 de bitseydi düzeltme 3000 lerde bitecekti 4777 ler düzeltme ihtimalini daha derin hale getirdi. Kuzu gerektiğinde güncelleme yapacaktır.
        evet aynen böle daha yüksekten daha sert düşersin

Yorum

• Misafir

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          guzu bu topiği açtığında

Mart 2020

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sevgili gundwane....

senden ozur diliyorum....beni bagisla lutfen....seni kirmak istemezdim....cok uzgunum...

bu topigi sana birakip emekli olmayi planliyorum....

tek istegim....halkimi soymaya kalkisanlara karsi....ACIMASIZ OL.

sevgiler,bitanem.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

Hani borsa tarikatı hisseleri taban oldu da bankalar neden % 7 düştü. Zaten durumları biliniyor. Fitch haber gönderince ilk defa mi duyuldular. Bu Türk borsasında neden sonuç, mantık ilişkisi yok. Sıfır.ykbnk dün son 40 dakikada %6 düştü. Üstüne bir %6 daha. İktidar secim öncesi borsaya yapılan sert düşüşleri bence kendisine saldırı olarak görüyor. Bankacılık operasyonu sonrası uyandılar. En son sert dusen bir gun saat 17:33 de bisti devre kestirip kapatmak için bastıklarında bir kac kuruş kalmıştı. Aninda cok sert tepmisti. Çok derin düşüşler olur mu olabilir. Olursa iktidara rağmen olur.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

guzu bu topiği açtığında 80 bşndi hedef feyza hemen mi oldu
                adam 190 bin diyor hemen mi olacak
                ilk düzeltmede mi olacak
                hiç yukarı aşşa yapmayacak mı
                kağıt bazlı hareket olmayacak mı
                az sakin olun guzuyu anlayın
                evet....detaylarini yazacagim....usulet ve suhulet icinde olacak hersey..

on yillik cycle in ilk 5 yilindayiz....2 yili doldu....ENDEKS 6 KAT CIKTI...KAARTLAR 10 ILA 20 KAT CIKTI..

BORSAYA YENI YATIRIMCI GELDI....YAKLASIK 300 MILYAR TL BIREYSEL PORTFOY OLUSTU....

YANI....BEKLEDIGIMIZ KUCUK YATIRIMCI GELDI VE HEPSI SUAN MALDA...

devaluasyon ve enflasyon nedeniyle....bozulmus dengeler....YENIDEN DENGEYE GELDI.

artik herkez....HEDEF FEYZA DIYOR...

benim artik baska turkuler cigirmamin zamani geldi....

ve cigiriyorum.

kuzu olmak cok zor....karsindaki insanlarin yuzde yuz tersini dusunup yazmak kolay degil....DIRENC...cok buyuk oluyor.

ve fekaat....

dogrulari yazmayacaksam....NIYE YAZIYORUM KI....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• BachiBouzouk
                  Katılımcı
                  • 10 Şubat 2017
                  • 138

Can çıkmadan emekli olunamiyor tebdil-i havalarda kuzu hocam umarım site sakinleri yorgunlu olası umarım sizin OTORİTE ve AHENK inizden bizleri mahrum etmezsiniz tüm dileklerin temennisi sizsiz çok ezerler bizi buralarda hep dans

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BU 2 YILDA....3 DALGA HALINDE CIKTIK...800 ENDEKSTEN...4800 ENDEKSE GELDIK...

BU KORKUNC SERT BIR CIKIS....bilhassa son 2 dalga....BU SERTLIK...yeni yatirimcilar nedeniyle oldu.

bunnar 300 milyar tl gomduler....

cikmaya devam edersek....bu 300 milyar tl....KAR EDECEK...diyelim yuzde 50 daha ciktik...bunlar satarsa...450 milyar tl yi bunlara vermek gerekecek....

SORU BU ISTE....DUZELTME SART.

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      evet....detaylarini yazacagim....usulet ve suhulet icinde olacak hersey..

on yillik cycle in ilk 5 yilindayiz....2 yili doldu....ENDEKS 6 KAT CIKTI...KAARTLAR 10 ILA 20 KAT CIKTI..

BORSAYA YENI YATIRIMCI GELDI....YAKLASIK 300 MILYAR TL BIREYSEL PORTFOY OLUSTU....

YANI....BEKLEDIGIMIZ KUCUK YATIRIMCI GELDI VE HEPSI SUAN MALDA...

devaluasyon ve enflasyon nedeniyle....bozulmus dengeler....YENIDEN DENGEYE GELDI.

artik herkez....HEDEF FEYZA DIYOR...

benim artik baska turkuler cigirmamin zamani geldi....

ve cigiriyorum.

kuzu olmak cok zor....karsindaki insanlarin yuzde yuz tersini dusunup yazmak kolay degil....DIRENC...cok buyuk oluyor.

ve fekaat....

dogrulari yazmayacaksam....NIYE YAZIYORUM KI....
                      bu akşam senin şerefine 1 billor fazla içicem guzum
                      yaşşşaaaa varol
                      billor =bardak

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ZERO SUM GAME....yazdiklarim....dongulerim....temamen bununla ilgildir.

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

yılbaşından beri mevcut paramın yarısıyla ki yarısını hiç kullanmadım .%110 yapmışım
                          yani toplam parayı %55 arttırmışım
                          hanım içinbi opel mokka sipariş verdim bugün gemideymiş 10 güne gelirmiş
                          arabada yok piyasada aq
                          en güzel parayıda şu bankalar taban taban dan sona şurdan alın şurayı görecek dedin ya
                          o zaman vurmuşum
                          s2n dik dursun guzum

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bu akşam senin şerefine 1 billor fazla içicem guzum
                            yaşşşaaaa varol
                            billor =bardak
                            lem dun gece...shortlari kapatmak ucun yatmadim...kafa kiyakti...gundwane saldirmisim....allahtan dostum...beni idare etmis....buyuk dost.

bir yanda Iraqi...biryanda shortlar feci kar yazdilar...kafayi siyirmisim.

insallah beni affeder

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2826

Kuzu hocam seçim öncesi 1900 beklentisi cidden aşırı değil mi ondan sonra da 13000

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                lem dun gece...shortlari kapatmak ucun yatmadim...kafa kiyakti...gundwane saldirmisim....allahtan dostum...beni idare etmis....buyuk dost.

bir yanda Iraqi...biryanda shortlar feci kar yazdilar...kafayi siyirmisim.

insallah beni affeder
                                eder eder
                                mevlana ile hacı bektaş atışması farz edelim
                                uzun hikaye sen derya ben okyanus diyorlr ya o bakımdan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information