HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu hocam seçim öncesi 1900 beklentisi cidden aşırı değil mi ondan sonra da 13000
    şimdi bende alkollüyüm de
    sana bi soru
    15 kasım vs polonyaya füze atıldı dediler ukrayna füzesi
    kapattılar
    rus füzesi deseler nolurdu
    bm otomatikman polonya savuncem deye rusyaya savaş ve bi bakmışsın 3.dünya savaşıı
    sonuç
    kim takar şişe yi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

YORUMCU KIMDIR....

BEN NE DEDIM KASIM 15 DEN SONRA GOCECEGIZ....malimi satacagim dedim....sattim...4770 de VIOPU shortluyacagim dedim...shortladim...geldim shortu kapatip kari aldim....

ben bunlari yaparken...obur yorumcular kendilerini cikisa kaptirmis....hedef ustune hedef tazeliyordu...

borsa goctu....simdi....niye goctuyu anlatiyorlar...YANI AKINTI NE TARAFA ISE...O TARAFA YONELIYORLAR....

soruda sudur....

yorumcu olani biteni tastik edenmidir...yoksa...olani biteni...bunlar olacak pozizyonumu bunlara gore aliyorum diyenmidir.,,,BUNNAR OLMADAN ONCE.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ISTE BENDEN SONRA....

KUZU UNIVERSITESINE REKTOR....

olacak sahis....

bu hassasiyetimi....IYI ANLAMALIDIR....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

YORUMCU....

kivirtamaz....yalpaliyamaz....durusttur...kendine guvenmis... onu okumaya gelen insanlari dusunecek...ONLARIN KENDISI GIBI ZEKI OLDUKLARINI...pesinen Kabul edecek....

onlardan gelecek destekle....elestiri ile....kendini surekli yeniliyecek kisidir.

KARAR ALIRKEN....COK ARASTIRACAK....COK HESAPLIYACAK...aldigi kararin zayif noktalarini...riskini...bilecek.

ve karar verdimi....OLUMUNE O KARARIN ARDINDA DURACAK KISIDIR.

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2826

Kuzu hocam çöküş denmiyor hala genel kanı olması gereken düzeltme oldu yönünde hatta ky nin malını almaya çalışılıyor fikri hakim sosyal medyada

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu hocam çöküş denmiyor hala genel kanı olması gereken düzeltme oldu yönünde hatta ky nin malını almaya çalışılıyor fikri hakim sosyal medyada
              OYLE....

onlarda olusturdugumuz algi....hedef feyzaya kilitli hala....

bu yuzden....BU TOPIGI KAPIYOR....HEDEF YERIN DIBINI ACIYORUM....

KI ALGIILARI DEGISSIN...KORKMASINLAR...KUZU HEDEF YERIN DIBI DIYOR...desinler istiyorum...

yorumcu...LIDERDIR.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                eder eder
                mevlana ile hacı bektaş atışması farz edelim
                uzun hikaye sen derya ben okyanus diyorlr ya o bakımdan
                YAW...su deyyuzu bul...biran once gelsin beni affetsin....cok aci cekiyorum.

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

Kuzu Emmim,

Sen ne dersen oluyor, şüphe yok, başta biz bile (sıkı takipçi yeğenlerin) "bu kadar da olmaz, hatta zaman zaman bu sefer olmaz" desek bile yine dediğin oluyor sonunda...

Amma, bu sefer ciddi çok uçuk olmadı mı 1900
                  Dün geceki halinle yazmadın değil mi?

Yine dediğin olacak, bu hedefleri ve olacakları nasıl tespit ediyorsun bilmiyorum ama valla bu işin piri sensin.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

USULET VE SUHULETLE INECEGIZ...ilk durak 3900...

mal dagita dagita....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      USULET VE SUHULETLE INECEGIZ...ilk durak 3900...

mal dagita dagita....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

her durakta....FURUSACAGIM....TEPKIYE....hepsi planlanmis onumdeler....vakti geldikce yazarim...

EYLEMDIR PARA KAZANDIRAN....eylem yaptim mi....o yorumdur.

yazdiklarim bir eylemle percinlesiyorsa...o yorumdur...eylem yoksa...onlar SESLI DUSUNCELERIMDIR....ELESTIRI ALMAK AMACLIDIR.

Yorum

• BachiBouzouk
                          Katılımcı
                          • 10 Şubat 2017
                          • 138

bir yazar yazacağı romanı anlatırken, anlatacaklarının sonuna gelmiş ve bu sırada neyzen yüzünü buruşturup 'bu konuyu hiç beğenmedim' demiş. yazar da bunun üzerine 'peki ama siz hiç roman yazmadınız ki, nasıl fikir yürütürsünüz?' deyince neyzen 'ben yumurtanın da iyisini bayatını anlarım, fakat hiç yumurtlamadım' diyerek ağzının payını vermiş.Günümüz vesselam.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SIMDI YARIN...PULL-BACK bekliyorum....yuzde 2 arti....bu oldumu...eylemim gelir...VIOP ta shortu yeniden cakarim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hesabimin temelinde....BORSAYA 300 MILYAR TL ILE GIREN BIREYSEL YATIRIMCILAR...

bu paranin yuzde 15 I....TAHSISLI SERMAYE ARTIRIMI ILE EMILIR....kalan yuzde 85 I ise...kim tokatliyacak.

bu parayi paylasacagiz....GELDI ARTIK...AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ....

BU PARADAKI PAYIMIZI ARTIRMAK....HEDEFIMIZDIR....

cunki....borsa....ZERO SUM GAME dir....

ali parayi getirdi mi...veli mutlaka alir...ve buna borsa denir.

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                YAW...su deyyuzu bul...biran once gelsin beni affetsin....cok aci cekiyorum.
                                Emmi, öbür köyde özel mesajı kapalı, buraya gelecektir inş.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information