Kıytırıktan neredeyse herkesin bildiği şeyleri yazan fitch raporu ile özel bankalar resmen son yarım saat göçtü. İş bankası müdürünün söylediğinden ne farklı bir şey var ki... Rezalet...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sevgili simurg....
YENI TOPIGIMI....birinci sabit topic yaparmisin lutfen....hemen hedef feyzanin ustunde ossun....
"SECIM RALLYSI BITTI...BIST 100...YENI HEDEF 1900""YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yapma etme abi gözünü sevim..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili simurg....
YENI TOPIGIMI....birinci sabit topic yaparmisin lutfen....hemen hedef feyzanin ustunde ossun....
"SECIM RALLYSI BITTI...BIST 100...YENI HEDEF 1900""
Yorum
-
4770 DE SHORTLARIM....shortladim....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevetttt....kadayifin altida kizardi....yarin saat 11 de VIOP u shortliram....
4550 de malimi sattim....overshooting yaparsa shortlarim dedim...yapti.
notlarimi inceledim...overshhoting max...4770 deyiyo...az kaldi.
ve 15 kasimdayiz....
hedefim kodugum parayi ikiye katlamak....onceden bozmam....
AKLIM VE BILGIM BUNU YAP DEDI....YAPTIM....ya obur yorumcular...onlar kim ula...aklini kiraya vermisler mi.....saksakcilar mi....GOYGOYCULAR MI....lemmm olumm...onlar adam degilki...PAVLOVUN KOPEKLERI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NETIM....
kodum mu oturturum....
ve ben ne diyorsam o olur....BEN BILGIYIM...SARLATANI IKTIR ET.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TAHSISLI SERMAYE ARTIRIMI NE DEMEKTIR....fiyatini gokyuzune bastigin hisse senedine....sirket sahibinin yeni hisseleri....yurt disinda kurdugu sirkete ihrac etmesi....o sirket bu hisseleri....hergun tavandaki halka dehlemesi demektir....
tahsisli sermaye artirimi....PONZY FINANSMAN BITIYOR DEMEKTIR.
COK SAYIDA KURBAN OLACAK....HERYER CESED OLACAK...KOKACAKLAR...CESEDI GOMECEK OFLU HOCALARDA CESED OLDUGU UCUN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SAKIN SATILMIS OLMA.....halkini....ben bildim diyebilmek Adina satma...onu ikmeye kalkisanlara pecete ve kolonya elinde kosma......sen pezeveng degilsin ki...BU VEBALI USTUNE ALMA....ADAM OL.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapma etme abi gözünü sevim..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evettt....hedef 1900....bist 100....BUNU BEN...KUZU DIYOR.
80 000 ENDEKSTE HEDEF FEYZA DEDIGIM GIBI....6 KAT CIKTI ENDEKS....HISSELER 10 ILA 20 KAT....
BUNU GOREMIYEN...KAFAYI SIYIRMIS SATILMIS BIR MANYAKTIR....
KONU....HALKIMIN SOYULMASI ISE....
buna yardimci olan herkezi yatirip ikerim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum kene ile mi shortladın?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4770 DE SHORTLARIM....shortladim....
Eskiden short için kene seviyelerini verirdin tuna'dan beraber geçerdik!YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
aranizda tersini dusunen varsa...TOPIK ACIP ORADA YAZSIN...BENI KULLANMASIN.
COK KOTU YAPARIM ADAMI BEN....SATILMIS VE GERZEK BIRI ISE...ve beni kullanarak bunu yapiyorsa....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayin....
PATRON BENIM....buraya beni okumaya geliyor insanlar....bana guveniyorlar...onlara zarar verecek adamin mamina cakarim ben.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum